Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
MichałZet

Vratislavia

Recommended Posts

10 minut temu, Dorian06 napisał(-a):

Ta koperta będzie "dziadzieć"

tak, ale jak jest suche powietrze a teraz w zimie jest to bardzo powoli sie patynuje.

lezy sampel u mnie na biurku juz 1,5mies i bardzo minimalnie sciemnial

39 minut temu, QuadrifoglioVerde napisał(-a):

Limitacje 40,60 i 100szt . Debiut koniec Marca

Grande finale? Dosłownie?

"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa" - Julian Tuwim. 

W dniu 25.01.2026 o 12:55, QuadrifoglioVerde napisał(-a):

Limitacje 40,60 i 100szt . Debiut koniec Marca

IMG_2588.jpeg

IMG_2587.jpeg

IMG_2586.jpeg

Czy są w planie zegarki z serii S z mniejszymi kopertami? 

to ostatnie zegarki w tej kopercie. seria finalna. Pojawia sie w przyszlosci kwarcowe chrono ale w bardziej klasycznych kopertach mozliwe ze 39mm.

Ale komfort koperty typu żółw jest lepszy bo ma bardzo krótkie uszy . wiec 42mm nosi sie jak 40

W dniu 27.01.2026 o 11:18, QuadrifoglioVerde napisał(-a):

to ostatnie zegarki w tej kopercie. seria finalna. Pojawia sie w przyszlosci kwarcowe chrono ale w bardziej klasycznych kopertach mozliwe ze 39mm.

Ale komfort koperty typu żółw jest lepszy bo ma bardzo krótkie uszy . wiec 42mm nosi sie jak 40

Bardziej chodzi mi o to, że wizualnie to kawał zegarka na drobnym nadgarstku. Ale jeśli pojawi się mniejszy chrono z podobnymi tarczami, warto poczekać. 

W dniu 28.01.2026 o 11:57, gamemaster napisał(-a):

Bardziej chodzi mi o to, że wizualnie to kawał zegarka na drobnym nadgarstku. Ale jeśli pojawi się mniejszy chrono z podobnymi tarczami, warto poczekać. 

jeśli masz możliwość - przymierz, może Cię bardzo pozytywnie zaskoczyć.

ja z dość wątłym nadgarstkiem często zakładam S-18-tkę :)

IMG_5714.jpeg

SQUALE MATIC 60 ATMOS  |  ORIS DIVERS TITAN  |  HAMILTON KHAKI NAVY PIONEER  |  G. GERLACH NAVIGATOR  |  TISSOT BALLADE III  |  VC HERITAGE CHRONO

Zrobione Panie Prezesie.

Edited by Adamss68

W dniu 7.02.2026 o 13:44, Adamss68 napisał(-a):

Zrobione Panie Prezesie.

Skarbniku, skarbniku… proszę nie podważać pozycji jaśnie nam panującego Prezesa Krzysztofa @Krzysztof Skórka 😎 

Ja podrzędny"forumowiczyna"Jak widać,słabo znam hierarchę forum🤒.Przepraszam prezesa,ale tak obiektywnie,to skarbnik jednak lepsza fucha jak prezes😉

Zwrócę delikatnie uwagę, że w biznesie powszechnie stosowana jest zasada, aby do wszystkich Członków Zarządu zwracać się per "Panie Prezesie", w żadnym wypadku "Panie Członku" 😉

PS

Do Piotra z racji zamieszkania alternatywnie można zwracać się także "Chopie" :D

Godzinę temu, Krzysztof Skórka napisał(-a):

Zwrócę delikatnie uwagę, że w biznesie powszechnie stosowana jest zasada, aby do wszystkich Członków Zarządu zwracać się per "Panie Prezesie", w żadnym wypadku "Panie Członku" 😉

PS

Do Piotra z racji zamieszkania alternatywnie można zwracać się także "Chopie" :D

Ja popieram prezesa. Bo jeszcze przesunia członka z ramienia na czoło i co wtedy?