Maru123 1025 #1 Napisano 19 Czerwca 2014 Witam! chciałbym zaprosić Was do rzucenia okiem na moje zdjęcia niedawno zakupionego GSa. Fotki, jak widać nie są górnych lotów ale mniej więcej widać jak zegarek wygląda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #2 Napisano 19 Czerwca 2014 ................gdzieś już pisałem, że PIKNYPozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimson79 152 #3 Napisano 19 Czerwca 2014 Foty - miodzio, zegarek - bajka.Dzięki Maru za takie optyczne doznania Tyle w temacie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lutek89 0 #4 Napisano 19 Czerwca 2014 Świetne zdjęcia. Klasa sama w sobie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drm 4 #5 Napisano 19 Czerwca 2014 Chciałbym robić takie zdjęcia I taki zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 133 #6 Napisano 19 Czerwca 2014 Zupełnie jak ja. Rewelacyjny zegar!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 805 #7 Napisano 19 Czerwca 2014 Robi wrażenie . Gratulacje . Jest moc. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1121 #8 Napisano 19 Czerwca 2014 Gratuluję, piękny zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 15648 #9 Napisano 19 Czerwca 2014 Zegar klasa, bez dwóch zdań. Gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1343 #10 Napisano 19 Czerwca 2014 Wspaniały! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gio 2584 #11 Napisano 19 Czerwca 2014 W wersji gmt to jest zdecydowanie mój najbardziej wymarzony GS. Cudo. Gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rasputin844 0 #12 Napisano 22 Czerwca 2014 Bardzo mi się podoba do koszuli, gajerka jak znalazł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anda_7 12 #13 Napisano 24 Czerwca 2014 Coraz bardziej mi się podobają GS-y... Gratuluję Twojego... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_harry 16 #14 Napisano 1 Października 2014 Troszkę się gubię, bo nie wiem czy problemem jest balans bieli na zdjęciach czy też tarcza nie jest całkiem biała?Na zdjęciu na tle dokumentu jest wyraźnie biała, na pozostałych ma przyjemny kremowy (beżowy?) odcień.Tak czy inaczej, zegarek wygląda wspaniale... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 26745 #15 Napisano 1 Października 2014 Tarcza na żywo jest lekko beżowa (Hmm ecru..). 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_harry 16 #16 Napisano 1 Października 2014 ...no to jeszcze lepiej. Wydaje sie w ten sposób bardziej uniwersalna.Szarpię się ostatnio, czasem zachwycę się kolejnym zegarkiem, czasem rozczaruję.Grand Seiko zaczyna swoje tykanie w mojej głowie ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom76 12 #17 Napisano 1 Października 2014 Świetny zegarek. Seiko. Grand Seiko.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kicha 6 #18 Napisano 20 Stycznia 2015 Wszystko co jest GRAND jest super. Gratuluje wspanialego zegarka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #19 Napisano 20 Stycznia 2015 Piękny zegarek. Gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pit55 509 #20 Napisano 25 Stycznia 2015 Śliczne seiko.Zegarek dopracowany w każdym calu.Jeśli miałbym wybierać między grand seiko a rolnixem, wybrałbym seiko. Te drugie są drogie i brzydkie, i wyglądają jak chińskie podróbki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorka-5 62 #21 Napisano 5 Lutego 2015 No ładny! Ale wiecie co wg mnie ujmuje GS-om? Dziury na teleskopy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #22 Napisano 6 Lutego 2015 Może i ujmuje, ale bardzo praktyczne przy zmianach pasków/bransolet.Nie drapiesz koperty, nie niszczysz pasków. A paski mają też wyjątkowe, zakrzywione. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 808 #23 Napisano 6 Lutego 2015 Jak napisal Jacek, dla mnie to mega wygodne rozwiazanie. Bardzo lubie taki sposob montazu paskow. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorka-5 62 #24 Napisano 6 Lutego 2015 Może i ujmuje, ale bardzo praktyczne przy zmianach pasków/bransolet.Nie drapiesz koperty, nie niszczysz pasków. A paski mają też wyjątkowe, zakrzywione.Aha, no chyba, że tak. Jednak estetycznie takie sobie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorka-5 62 #25 Napisano 6 Lutego 2015 A tam są zwykłe teleskopy czy jakieś śrubki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach