Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tommaso

Klub Miłośników Zegarków Tudor

Rekomendowane odpowiedzi

P. Andrzej w Od czasu do czasu serwisuje chrono z modułem dd, nie wiem czy ma dostęp do części zamiennych (być może ma bo ma autoryzację marek które używały/używają tego mechanizmu).

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Modul jest jak najbardziej serwisowalny.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Dziękuję za odpowiedź. W takim razie moje obawy wydają się niepotrzebne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeden z tej parki do wzięcia gdyby ktoś szukał

2fc501b2b1ed7.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Werchinio

Częsty przypadek?

raczej nie, a jak to ETA, ktorych juz nie kupisz, to trzymaj. bialy kruk. doslownie bialy, bo czarne poodlatywalo,-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze jest możliwość użycia przycisku ignoruj, problem znika. Nie mogę zrozumieć po co nerwy :)

Żeby było w temacie, fotka dla miłośników oraz tych trochę mniejszych wielbicieli marki ;)

hZOUtQD.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niebieska róża - mój ulubiony zestaw. Dobrze mu także na NATO.

post-55792-0-87148700-1514490942_thumb.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niebieska wersja zewsze najmniej do mnie przemawiala ale na tym NATO wygląda nieźle :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten Haveston jakby do niego stworzony :) u mnie bransoleta leży w pudelku a kombinuję przy nim z różnymi paskami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podpisuję się pod dwoma powyższymi postami.

Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mod

Trollowanie jest niezgodne z regulaminem, odpowiadanie na zaczepki w podobnym tonie również. Przemyślcie Panowie czy warto.

Kilka postów usunąłem.

Miłego wieczoru :)

Post do usunięcia za 24h

Edytowane przez rk7000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Werchinio

niebieski, w mojej opinii, z jednej strony posiada najmniej wyrazu, zeby nie powiedziec ze jest bezplciowy, pod wzgledem estetycznym. z drugiej wyglada po prostu na typowego tool watcha, ktorym byly pierwowzory. a chcialoby sie i tego i tego,-)

najbardziej kolorystycznie podobal mi sie czarny bezel, ale finalnie zostalem z czerwonym (bo czarnych jeszcze nie mieli).... i nie zaluje:-) kremowy kolor lumy, zlote indeksy swietnie koresponduja z czerwonym bezelem... piekne:-) czarny wydaje sie bardziej uniwersalny... ale chyba nie tego szukalem w tym zegarku. a niebieski wydaje mi sie... zimny, blady. gdyby byl mniejszy i cienszy, to bym moze i rozwazyl. :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imo niebieski ma najładniejszy bezel ale jakby mial złote indeksy to mógłby być ciekawszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś w tym jest . Mnie też podobają się złote indeksy ale kolejny czarny zegarek już mniej .Poza tym ile można mieć Tudorów ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Ci powiem, że pewnie mozna mieć ich jak Chuck Norris - wszystkie :) Ale mi wystarcza jeden za to chyba najbardziej charakterny ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby było w temacie, fotka dla miłośników oraz tych trochę mniejszych wielbicieli marki ;)

Bardzo fajne połączenie.

Edytowane przez rafi87

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Werchinio

Niebieski bezpłciowy mówisz...

Nadal do mnie nie przemawia. Szczegolnie na rece metroseksualnego Beckhama,-) 

Nie twierdze, ze to brzydki zegarek, tylko ze to MOIM zdaniem najslabsza wersja kolorystyczna tego modelu.

Stare Tudory Submarinery z niebieskim bezelem sa piekne, tylko ten nowy do mnie nie trafia:-(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMO niebieski jest najmniej vintage, wygląda najbardziej współcześnie z całej trójki. Dobrze, że Tudor dał możliwość wyboru albo czerwony, czarny w dawnym stylu albo niebieski bardziej "zwyczajny".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najbardziej brakuje w niebieskim tych złotych detali. Uważam, że gdyby miał indeksy i wskazówki jak czarny/czerwony, byłby to zupełnie inny zegar.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto by pomyślał że wśród drwaloseksualnych tylu miłośników złota... i to Beckham jest za mało męski... taa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze jest możliwość użycia przycisku ignoruj, problem znika. Nie mogę zrozumieć po co nerwy :)

Urzekło mnie to zdjęcie i połączenie. Jakbym Batmanu dokupił niebieskiego Yachtmastera to któryś z nich by wylądował na takim Havestonie. Pewnie Batman. Edytowane przez gustaw6666

Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Urzekło mnie to zdjęcie i połączenie. Jakbym Batmanu dokupim niebieskiego Yachtmastera to któryś z nich by wylądował na takim Havestonie. Pewnie Batman.

Dobry pomysł :) to jeden z moich lepszych paskowych zakupow. Od kilku dni tylko ten zestaw na ręku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Urzekło mnie to zdjęcie i połączenie. Jakbym Batmanu dokupim niebieskiego Yachtmastera to któryś z nich by wylądował na takim Havestonie. Pewnie Batman.

Batman lepiej na jednolitym granacie imo wygląda

post-55792-0-76851200-1514586702_thumb.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi