Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

QuadrifoglioVerde

projekt ARCTOWSKI / burza mózgów /

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam uważam, że na co dzień kwarc jednak się sprawdza. Mechanizm automatyczny jakie zazwyczaj wkłada się w zegarkach do 5000zl to żadna nowinka i nie ma za czym płakać. Coś rzadszego pojawi się w serii Avantgarde i tamten zegarek warto kupić choćby właśnie dla mechanizmu ale dla NH35 czy Miyoty 9015 tak rozrywać szaty ? Mało macie zegarków na tych wołach roboczych ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dekielek pierwsza klasa, trochę szkoda, że taka panafryka ma tylko grawer i liczbę limitacji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam uważam, że na co dzień kwarc jednak się sprawdza. Mechanizm automatyczny jakie zazwyczaj wkłada się w zegarkach do 5000zl to żadna nowinka i nie ma za czym płakać. Coś rzadszego pojawi się w serii Avantgarde i tamten zegarek warto kupić choćby właśnie dla mechanizmu ale dla NH35 czy Miyoty 9015 tak rozrywać szaty ? Mało macie zegarków na tych wołach roboczych ?

Nawet w jeszcze droższych zegarkach mechanizmy często trudno nazwać innowacyjnymi vide Longines LLD a i tak sprzedają się jak ciepłe bułeczki  :P Osobiście przejadły mi się kwarce, mam już tylko jednego G Shocka i Vratislavię  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapisy na stronie Vratislavii uruchomiłem. Planowana dostawa na Październik/Listopad 2018

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy będziesz mógł się podzielić jakimiś samplami? Koperty chyba miałeś wcześniej zamówione?

Edit:

I taka pierdólka: masz na stronie w opisie cenę w przedsprzedaży 740, a poniżej 750. Niby dyszka różnicy, ale jednak ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja tak nieśmiało zapytam - co mam wpisać w polu "wiadomość" w arkuszu kontaktowym? - "siema, chciałem jedną sztukę białego"?  :P  :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja tak nieśmiało zapytam - co mam wpisać w polu "wiadomość" w arkuszu kontaktowym? - "siema, chciałem jedną sztukę białego"?  :P  :ph34r:

nie linczujcie, wiecie że tuzem marketingu nie jestem. wpisać proszę zamawiam 1szt Arctowskiego białego :-)

Kiedy będziesz mógł się podzielić jakimiś samplami? Koperty chyba miałeś wcześniej zamówione?

Edit:

I taka pierdólka: masz na stronie w opisie cenę w przedsprzedaży 740, a poniżej 750. Niby dyszka różnicy, ale jednak ;)

Dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione. Sample się robią. Niby mają być pod koniec tego miesiąca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tu można? To ja też poprosze jedną sztukę białego. Dziękuję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zdjecia przeklamuja. tytanowa koperta jest w realu ciemniejsza od stalowego dekla.27efd5711e944c4e97d7b378f2ff5ba4.jpg2bbd543e5e87d31ec8fa81d5c657a9a9.jpgb5057b766b1c5b0f2f6d4a3cff398c88.jpg6cf3944ae4d584c0419bad2f43c80f17.jpg

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy koperta jest zbliżona kolorystycznie do renderu?

Żona ma Tissota tytanowego to ten faktycznie jakiś taki wyblakły.

Tapatalka z telefonu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i jak go oceniasz? Nie wiem czy to efekt powiększonego zdjęcia, czy może padło mi na oczy, ale chyba czarne linie przebijają pod niebieską kropką i oznaczenia minut są troszku koślawe, ale ogólnie dobrze to wygląda. Bardzo fajny efekt przy braku światła. Mnie natomiast interesuje bardziej druga wersja, kiedy foto? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i jak go oceniasz? Nie wiem czy to efekt powiększonego zdjęcia, czy może padło mi na oczy, ale chyba czarne linie przebijają pod niebieską kropką i oznaczenia minut są troszku koślawe, ale ogólnie dobrze to wygląda. Bardzo fajny efekt przy braku światła. Mnie natomiast interesuje bardziej druga wersja, kiedy foto? :)

Nadruki na tarczy robi się warstwami i faktycznie pod kropką jest odciśnięta czarna linia ale jak bez uzbrojonego oka to zauważysz na żywo to dam Ci zegarek za darmo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taki zegarek zasługuje na Indiglo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Burns, ta luma na tarczy na focie daje podświetlenie prawie jak indiglo ;)

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nadruki na tarczy robi się warstwami i faktycznie pod kropką jest odciśnięta czarna linia ale jak bez uzbrojonego oka to zauważysz na żywo to dam Ci zegarek za darmo :P

Trzymam za słowo  :lol: Z liczbami jest tak samo? W sensie, że foto tak uwypukla? To kiedy ten niebieski? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Być może o tym już było, ale czy długość sekundnika jest ostateczna?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zawsze można w czarnej warstwie wybrać pod niebieską kropkę :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Być może o tym już było, ale czy długość sekundnika jest ostateczna?

Zasada jest taka że sekundnik mus być długości minutowej wskazówki a ta z kolei nie powinna przykrywać w całości znaczników godzin i minut. Tak jak jest obecnie jest czytelniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie fajnie wyszło, ale jak się wpatruje to coś mi nie leży. W moim odczuciu koperta trochę przytłacza zegarek. Tak jakby czegoś brakowało? Być może jakichś powierzchni polerowanych?

Z drugiej strony surowość koperty tworzy klimat tool watcha. Sam nie wiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy kreski indeksów godzinowych są cieńsze od minutowych?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są, już nie chciałem pisac bo się tylko ciągle czepiam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.