50 CENT 184 #1951 Napisano 3 Lipca 2018 Prawie wszystkie sprawne, tylko takie co mocno po przecierane koperty i podniszczone tarcze takich nie ruszam tylko ewentualnie na częsci. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50 CENT 184 #1952 Napisano 3 Lipca 2018 Żeby była jakość musi być ilość,dobra starczy na dziś tego przynudzania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1953 Napisano 3 Lipca 2018 Ja pogratuluję, piękna kolekcja, pozytywnie zazdroszczę, życzę dalszych udanych łowów. Widziałem niektóre z nich i rzeczywiście w fajnym stanie. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50 CENT 184 #1954 Napisano 3 Lipca 2018 Na Ciebie to ja zawsze mogę liczyć Dzięki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1955 Napisano 3 Lipca 2018 Obracamy się w podobnych tematach forumowych, zdaje sobie też sprawę ile wysiłku i ... trzeba wkładać by budować taka kolekcję. Wysłane z mojego HTC 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1956 Napisano 3 Lipca 2018 Na Ciebie to ja zawsze mogę liczyć Dzięki.Chłopie , wszyscy Ci zazdroszczą ,ja na czele rób swoje i do przodu niesamowita kolekcja ile czasu zajęło stworzenie czegoś takiego ? O kasę nawet nie pytam Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50 CENT 184 #1957 Napisano 3 Lipca 2018 Nie jest to takie proste jak się każdemu wydaje.Zebranie czegokolwiek wymaga dużego poświęcenia i zaangażowania,do tego dochodzą setki godzin spędzonych u fachowca w zakładzie na naprawach,czyszczeniach itd.A ktoś ci napisze co to takiego zegarki zbierać tamten to ma więcej i lepsze,a ten ma mniej i gorsze.Ale ile w to serca,czasu i poświęcenia włożyłem to to się nie liczy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40464 #1958 Napisano 3 Lipca 2018 Imponująca kolekcja. Mogę sobie tylko wyobrazić, ile poświęciłeś aby ją zbudować. Respect! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
forteca 52 #1959 Napisano 3 Lipca 2018 (edytowane) No, i mam dola. Zdecydowanie za male mieszkanie mam. Gratuluje kolekcji Edytowane 3 Lipca 2018 przez forteca 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1960 Napisano 3 Lipca 2018 Nie jest to takie proste jak się każdemu wydaje.Zebranie czegokolwiek wymaga dużego poświęcenia i zaangażowania,do tego dochodzą setki godzin spędzonych u fachowca w zakładzie na naprawach,czyszczeniach itd.A ktoś ci napisze co to takiego zegarki zbierać tamten to ma więcej i lepsze,a ten ma mniej i gorsze.Ale ile w to serca,czasu i poświęcenia włożyłem to to się nie liczy.Szczerze gratuluję i podziwiam. Pozwolisz, że zdjęcia Twojej kolekcji będę używał żeby udowodnić żonie, że ze mną nie jest najgorzej? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50 CENT 184 #1961 Napisano 3 Lipca 2018 Pewnie,że tak pozwalam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #1962 Napisano 4 Lipca 2018 Szczerze gratuluję i podziwiam. Pozwolisz, że zdjęcia Twojej kolekcji będę używał żeby udowodnić żonie, że ze mną nie jest najgorzej? Zapewne nie tylko Ty Kolego 50 CENT, kolekcja robi wrażenie , gratuluję wytrwałości. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11557 #1963 Napisano 4 Lipca 2018 Nie jest to takie proste jak się każdemu wydaje.Zebranie czegokolwiek wymaga dużego poświęcenia i zaangażowania,do tego dochodzą setki godzin spędzonych u fachowca w zakładzie na naprawach,czyszczeniach itd.A ktoś ci napisze co to takiego zegarki zbierać tamten to ma więcej i lepsze,a ten ma mniej i gorsze.Ale ile w to serca,czasu i poświęcenia włożyłem to to się nie liczy.Nie obrażaj się Po prostu w moim przekonaniu mniej znaczy lepiej, ot tyle i aż tyle.Wolę mieć 5, 10 czy 15 super zegarków, niż wiadro czy wannę w stanie od bylejakiego do pięknego. Też kiedyś zbierałem ruskie i od ilości przeszedłem w jakość, a potem wyprzedałem kolekcję (mały zbiorek). 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128534 #1964 Napisano 4 Lipca 2018 Lubie zegarki z tamtych lat czym starsze tym lepsze.20180703_1725171.jpg20180703_1724541.jpgOlbrzymia kolekcja i robi wrażenie, tylko pojawia się pytanie, mam nadzieję że Cię nim nie urażę: Czy jeszcze hobby, czy już uzależnienie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50 CENT 184 #1965 Napisano 5 Lipca 2018 Dziękuje za słowa uznania,ja się nie gniewam bo nie ma takiej potrzeby każdy idzie własną drogą tak jak jemu pasuje. Czy to jest uzależnienie?raczej zabawa i zamiłowanie.Od najmłodszych lat interesowałem się zegarkami,a teraz spełniam marzenia z dzieciństwa. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniucha_maniek 13 #1966 Napisano 5 Lipca 2018 Piękna kolekcja, sporą wystawę można z tego zrobić, zapłaciłbym za bilet wstępu bez mrugnięcia okiem, szkoda żeby kiedyś się zmarnowała gratulacje i tak trzymaj, pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2129 #1967 Napisano 5 Lipca 2018 Dziękuje za słowa uznania,ja się nie gniewam bo nie ma takiej potrzeby każdy idzie własną drogą tak jak jemu pasuje. Czy to jest uzależnienie?raczej zabawa i zamiłowanie.Od najmłodszych lat interesowałem się zegarkami,a teraz spełniam marzenia z dzieciństwa. Pożyczam zdjęcia, jak żona będzie mi ględziła że za duzo mam zegarków pokażę jej że jednak jeszcze jestem normalny;p 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lobo82 3253 #1968 Napisano 5 Lipca 2018 Ja już moja małżonkę uraczyłem fotkami....usłyszałem tylko "nie idź ta drogą" eeee tam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4483 #1969 Napisano 5 Lipca 2018 (edytowane) Ja podsumuję to krótko: nie liczy się ilość, ale jakość.Mało widać co tam jest i na pewno jest coś zacnego bo kolega chyba złomu nie zbiera, ale gdyby założyć czysto teoretycznie, że każdy jest niesprawny i tylko na części to ilość XXX razy przysłowiowe 20zł to już nie jest w kaszę dmuchał. a teraz pytanie do @50 CENT - sam je serwisujesz ? Edytowane 5 Lipca 2018 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128534 #1970 Napisano 5 Lipca 2018 Dziękuje za słowa uznania,ja się nie gniewam bo nie ma takiej potrzeby każdy idzie własną drogą tak jak jemu pasuje. Czy to jest uzależnienie?raczej zabawa i zamiłowanie.Od najmłodszych lat interesowałem się zegarkami,a teraz spełniam marzenia z dzieciństwa.Realizacja marzeń z dzieciństwa, to wyjątkowe zjawisko. Gratuluję, bo jest czego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50 CENT 184 #1971 Napisano 5 Lipca 2018 Z serwisem jest tak,że mam fachowca co tanio zrobi,a jak coś potrzebuje to się podzielę bo mam z czego.To karteczki z ceną jaką płace z naprawy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ram83 119 #1972 Napisano 9 Lipca 2018 Na dzisiaj Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40464 #1973 Napisano 9 Lipca 2018 Fajny zbiór. Bardzo podoba mi się Bulova 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapsel110 64 #1974 Napisano 19 Lipca 2018 dzisiaj tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #1975 Napisano 20 Lipca 2018 Bardzo przekrojowo jeżeli chodzi o styl i własności użytkowe. Przemyślana kolekcja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach