Enkil 7777 #3176 Napisano 25 Września 2020 Tak, pasuje z wielu powodów. Drewniak 3 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gruby2000 344 #3177 Napisano 25 Września 2020 W dniu 17.09.2020 o 19:54, MichTheOne napisał: w dziale "Poszukuję" już stoi chyba trzyosobowa kolejka do VISów z drugiej ręki Pod koniec przyszłego tygodnia okaże się jak bardzo zainteresowane są te trzy osoby zakupem Visa "z drugiej ręki" 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Desaxe 5043 #3178 Napisano 30 Września 2020 (edytowane) Kolekcja skromna, ostatnio po małych zmianach i znalezieniu właściwego pudełeczka (pytanie na ile ono starczy...). Stenek, Seiko, Phoibos, Gerlach i dwa G-shocki Edytowane 30 Września 2020 przez Desaxe 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josh.kowalski 8 #3179 Napisano 30 Września 2020 Kolekcja skromna, ostatnio po małych zmianach i znalezieniu właściwego pudełeczka (pytanie na ile ono starczy...). Stenek, Seiko, Phoibos, Gerlach i dwa G-shocki Skromna? Ja mam od małżonki zakaz wychodzenia poza cztery. Ale Mudman'a też w swojej mam, ale chodzi mi po głowie podmiana na Casioka. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackT 695 #3180 Napisano 30 Września 2020 Budżet zegarkowy bez szaleństwa, to i zestawik na jego miarę Jeszcze złoty będzie do wymiany na coś większego ok. 40mm ze srebrną kopertą tj. na garniturowca. Na razie szukam czegoś ciekawego. Samo pudełko do wymiany na ładniejsze. Chcę zmieścić się w sześciu sztukach. Jak coś kupię, coś sprzedam;) 5 Pozdrawiam, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukas84 1246 #3181 Napisano 30 Września 2020 1 minutę temu, BlackT napisał: Budżet zegarkowy bez szaleństwa, to i zestawik na jego miarę Jeszcze złoty będzie do wymiany na coś większego ok. 40mm ze srebrną kopertą tj. na garniturowca. Na razie szukam czegoś ciekawego. Samo pudełko do wymiany na ładniejsze. Chcę zmieścić się w sześciu sztukach. Jak coś kupię, coś sprzedam;) fajny zestaw, może jeszcze jakiś typowy pilot i trochę koloru na tarczy w kolejnym 0 Pozdrawiam, Łukasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackT 695 #3182 Napisano 30 Września 2020 Z pilotów niedawno przymierzałem się do alpiny startimera, nie założyłbym się, gdyby zagościł w pudełeczku Z dziwnych pomysłów może jakiś zeppelin... Kolory... wiesz, zależy kto co ubiera i jak pracuje. Raczej unikam nadmiaru w jednymi drugim. 0 Pozdrawiam, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukas84 1246 #3183 Napisano 30 Września 2020 5 minut temu, BlackT napisał: Z pilotów niedawno przymierzałem się do alpiny startimera, nie założyłbym się, gdyby zagościł w pudełeczku Z dziwnych pomysłów może jakiś zeppelin... Kolory... wiesz, zależy kto co ubiera i jak pracuje. Raczej unikam nadmiaru w jednymi drugim. Alpiny są fajne a Startimery są obecnie po niecałe 900 zł w kwracu, to będzie dobry wybór na początek. Zbiór fajny 0 Pozdrawiam, Łukasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 66135 #3184 Napisano 30 Września 2020 1 godzinę temu, BlackT napisał: Budżet zegarkowy bez szaleństwa, to i zestawik na jego miarę Jeszcze złoty będzie do wymiany na coś większego ok. 40mm ze srebrną kopertą tj. na garniturowca. Na razie szukam czegoś ciekawego. Samo pudełko do wymiany na ładniejsze. Chcę zmieścić się w sześciu sztukach. Jak coś kupię, coś sprzedam;) Bardzo fajny zestaw. Samuraj i Bambino mi się bardzo podobają. No i kostka oczywiście. U mnie w pudełku (a od czasu do czasu na nadgarstku) też leży jedna kostka, tylko starsza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackT 695 #3185 Napisano 30 Września 2020 Dziękuję Kostka zastąpiła w pewnym sensie wcześniejsze smartwatche. Miałem kilka i zawsze lądowały na olx. Najlepszy zegarek do zadań specjalnych i tak tani, że nie muszę zwracać na niego specjalnej uwagi.Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka 0 Pozdrawiam, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1718 #3186 Napisano 3 Października 2020 Skrzynka zapełniona 13 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 66135 #3187 Napisano 3 Października 2020 Zacna skrzyneczka. Chyba wymaga porządnej kłódki i pancernej szybki 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23163 #3188 Napisano 3 Października 2020 Grubo ☺️ 🍻 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11587 #3189 Napisano 4 Października 2020 20 godzin temu, dawid82 napisał: Skrzynka zapełniona Fajna kolekcja, do wyboru, do koloru, zegarki praktycznie na każdą okazję. Staram się też podążać w taką stronę, ale ciężko na razie mi idzie 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #3190 Napisano 4 Października 2020 E no nie na każdą przeca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek91 3772 #3191 Napisano 4 Października 2020 Po ostatnich zmianach pozwoliłem sobie na małe podsumowanie 😉 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #3192 Napisano 4 Października 2020 Ciekawe pudełko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41805 #3193 Napisano 4 Października 2020 W dniu 3.10.2020 o 14:08, dawid82 napisał: Skrzynka zapełniona Będzie co oglądać. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #3194 Napisano 4 Października 2020 4 godziny temu, wojtek91 napisał: Po ostatnich zmianach pozwoliłem sobie na małe podsumowanie 😉 Super! Co ciekawe, to od tej Certiny nie mogę oderwać oczu. 🥰 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek91 3772 #3195 Napisano 5 Października 2020 (edytowane) 15 godzin temu, brz napisał: Super! Co ciekawe, to od tej Certiny nie mogę oderwać oczu. 🥰 Mam z nią podobnie: Edytowane 5 Października 2020 przez wojtek91 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84806 #3196 Napisano 10 Października 2020 Po wrześniowych zmianach ładniejsze pudełko. 12 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m_sobol87 2 #3197 Napisano 13 Października 2020 "G"ungleWysłane z mojego SM-J600FN przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek p 172 #3198 Napisano 14 Października 2020 Skromnie, ale i tak mnie cieszy, a w sumie na tym polega hobby 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek p 172 #3199 Napisano 14 Października 2020 (edytowane) P.s. Pierwszy po lewej mimo, że najskromniejszy to służy mi już ok. 14 lat 🙂 to pierwszy kupiony przeze mnie świadomie i co najważniejsze za swoje zapracowane srodki zegarek 🙂 stąd sentyment... Edytowane 14 Października 2020 przez Darek p Literówka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3200 Napisano 14 Października 2020 10 godzin temu, Darek p napisał: Skromnie, ale i tak mnie cieszy, a w sumie na tym polega hobby Widzę zamiłowanie do pewnej komplikacji 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach