Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
szwed

Twoja kolekcja!

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Funky_Koval napisał(-a):

Ale mi się podoba na tej piaskowanej bransie :P ppza tym te oryginalne paski od tevo modelu na mnie nie pasują a znaleźć taki z piaskowanym hardware nie idzie :P

@rafi

Dziękuję :) monotematycznie bo ja jestem dość zachowawczy w zegarkowych wyborach :)

Po co komu 14 zegarków!! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Po co komu 14 zegarków!! 

No wiem trzeba dojechać do pelnej 20stki :P

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Funky_Koval napisał(-a):

No wiem trzeba dojechać do pelnej 20stki :P

Jasne, przecież nie ma pudełek na 14 zegarków. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, rads napisał(-a):

Masz po 1 takim pudelku na kazda litere alfabetu :P ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, cordi7 napisał(-a):

To raczej sugeruje po 6 z każdej marki. ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, cordi7 napisał(-a):

Mam tylko jeszcze jedno pudełko na literę C 😁 Na tym niestety mój alfabet się kończy. Taki zegarkowy półanalfabeta 😉

IMG_8939.thumb.JPG.ab325f185ae64445615403e443121cff.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, rads napisał(-a):

Mam tylko jeszcze jedno pudełko na literę C 😁 Na tym niestety mój alfabet się kończy. Taki zegarkowy półanalfabeta 😉

IMG_8939.thumb.JPG.ab325f185ae64445615403e443121cff.JPG

Jest w tym logika. Kochasz Longines'y a ponieważ to prawdziwa miłość i dbasz o nie, nosisz G-Shocka wtedy gdy sytuacja tego wymaga. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Jest w tym logika.

Prawda jest taka, że bardzo lubię pływać i często chodzę na basen. G-Shock ze stoperem jest bardzo praktyczny do tej roli - nawet dostał nowe szorty basenowe w kolorze wścieklepomarańczowym 😁

Na co dzień zwykle towarzyszy mi VHP. To najlepszy EDC, jaki kiedykolwiek miałem, ale musiałem wpierw dojrzeć do kwarca 😉 Raz go sprzedałem i odkupiłem ponownie (nówkę sztukę), teraz nie wyobrażam sobie go nie mieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, rads napisał(-a):

Prawda jest taka, że bardzo lubię pływać i często chodzę na basen. G-Shock ze stoperem jest bardzo praktyczny do tej roli - nawet dostał nowe szorty basenowe w kolorze wścieklepomarańczowym 😁

Na co dzień zwykle towarzyszy mi VHP. To najlepszy EDC, jaki kiedykolwiek miałem, ale musiałem wpierw dojrzeć do kwarca 😉 Raz go sprzedałem i odkupiłem ponownie (nówkę sztukę), teraz nie wyobrażam sobie go nie mieć.

Ciekaw jestem, czy kiedyś uda mi się podobnie zawęzić swoje zegarkowe wybory. Tymczasem stopniowo wyprzedaję te które nie są u mnie na "dożywociu", czyli paleta szeroka, bo około półtorej setki. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, Paulus57 napisał(-a):

paleta szeroka, bo około półtorej setki. :)

Żeby założyć każdy z tych 150 zegarków 10 razy (inny każdego kolejnego dnia), potrzebowałbyś 4 lata i 1 miesiąc. Szkoda życia! 😄 Sprzedawaj 👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
14 godzin temu, rads napisał(-a):

U mnie od poczatku byl kwarc jako grab'n'go - zero stresu z ustawianiem, zawsze gotowy jak na szybko potrzebuje zegarka.

Na chwile obecna mam F91W, starenkiego G Shocka (pierwszy zegarek, kupiony za pierwsza wyplate) i Cytryne DS-2 Precidrive.

I nie pogardzilbym HAQ od Citizena albo Grand Seiko, jakby ceny byly nizsze to patrzylbym i na Sinna U50 Hydro. Kwarce sa OK.

[edit]: literowki

Edytowane przez cordi7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi