pbozek75 9036 #8976 Napisano 1 Stycznia No takKonkretnie chodzi mi o ich zegarek sh 09 na mechanizmie PT5004Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
apgrod 314 #8977 Napisano 2 Stycznia W dniu 31.12.2025 o 16:07, pbozek75 napisał(-a): Witam w chińskim temacie. Podpowiedzcie, SH robi dobre zegarki, w internetach dobre opinie ale jak ktoś ma/miał niech napisze jak to jest z tą jakością? Dzięki Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Część. SH to podmarka Cronosa. Uważam że, jakościowo robią bardzo dobre zegarki. Równe jakością z San Martin. San posiadam zegarek SH 03 na PT 5000. Polecam. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 9036 #8978 Napisano 2 Stycznia Część. SH to podmarka Cronosa. Uważam że, jakościowo robią bardzo dobre zegarki. Równe jakością z San Martin. San posiadam zegarek SH 03 na PT 5000. Polecam.No właśnie o to chodziło. Czytałem że są związani z cronosem.Dzięki kolegoWysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 28866 #8979 Napisano 2 Stycznia 20 godzin temu, pbozek75 napisał(-a): No tak Konkretnie chodzi mi o ich zegarek sh 09 na mechanizmie PT5004 Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka wypadłem z obiegu chyba. dzięki za wyjaśnienie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ro4ti 415 #8980 Napisano 3 Stycznia thorn czy addie? 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
apgrod 314 #8981 Napisano 5 Stycznia Watchdives WD1860 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ro4ti 415 #8982 Napisano 5 Stycznia Hestur (36mm) 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 144456 #8983 Napisano 5 Stycznia 1 godzinę temu, ro4ti napisał(-a): Hestur (36mm) Jak oceniasz wykonanie? Czy krawędzie koperty są ostre? Podaj linka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ro4ti 415 #8984 Napisano 5 Stycznia (edytowane) 47 minut temu, Paulus57 napisał(-a): Jak oceniasz wykonanie? https://pl.aliexpress.com/item/1005007176988346.html jak wyżej, sam producent nie ukrywa, że to hołd dla rolexa z lat 50tych coś podobnego widziałem u baltany, tyle że płaskie szkło no i rzymskie indeksy w hestur bardziej mi odpowiadają: https://pl.aliexpress.com/item/1005010685537873.html wykonanie: połysk z boku, szczotkowany przód, grube szkiełko. trochę ostre są jedynie krawędzie na uszach. ból głowy bo i tarcza brązowa, niebieska prezentowała się godnie. ale czarna ma w sobie bardzo dużo... czerni, coś jak czarna dziura i dobrej jakości pasek, choć część z klamrą trochę krótka. jak ktoś chce bez złota, znajdzie i taki, jak też z płaskim bezelem. luma na indeksach szybko gaśnie. w tego typu zegarze nie ma to znaczenia. płaski profil koperty przy uszach dobrze komponuje się z klasycznym paskiem. podsumowując, dobry stosunek jakości do ceny. może się (s)podobać. jest krótki film, tutaj: Edytowane 5 Stycznia przez ro4ti 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reborn 7199 #8985 Napisano 6 Stycznia To mój drugi chiński „mm300”. Wcześniej miałem Proxime. Sam zegar bez dwóch zdań, dobrze wykonany, równe szlify, ładne polerki, bardzo dobra luma, trzyma długo, bezel całkiem OK, miły klik, w miarę sztywny. Brasoleta - w moje ocenie średnia (ostre krawędzie). Przełożony na gumę Seiko z mojego mm200 jest super. chyba czas na prawdziwego sbdx001, bo chciałbym spróbować czegoś na 8l 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ro4ti 415 #8986 Napisano 6 Stycznia 14 minut temu, Reborn napisał(-a): To mój drugi chiński „mm300”. Wcześniej miałem Proxime tak z ciekawości. jaki to model Proximy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reborn 7199 #8987 Napisano 6 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, ro4ti napisał(-a): tak z ciekawości. jaki to model Proximy? Oj nie mam jej już. ale też monoblok, szafir i ceramiczny bezel. to była identyczna jak na poniższym zdjeciu Edytowane 6 Stycznia przez Reborn 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laponek 1757 #8988 Napisano 7 Stycznia W dniu 31.12.2025 o 15:07, pbozek75 napisał(-a): Witam w chińskim temacie. Podpowiedzcie, SH robi dobre zegarki, w internetach dobre opinie ale jak ktoś ma/miał niech napisze jak to jest z tą jakością? Dzięki Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Ja mam SH na zintegrowanej bransolecie z selitą w środku. Super zegarek, nie ma się do czego przyczepić:) 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 9036 #8989 Napisano 7 Stycznia Dzięki za utwierdzenie kolego.SH 09 już do mnie leciPokażę w temacie jak już wyląduje Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pierce34 3339 #8990 Napisano 8 Stycznia Mój pierwszy kontakt z chińską myślą techniczną. 😉 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 14689 #8991 Napisano 8 Stycznia (edytowane) Po sprzedaży moona od pagani pozostałem bez chrono😉. Zanabyłem zatem takiego WellyMerck'a. Bardzo fajna jakość, szafirowe szkiełko, i ciekawy dekielek nurkowy, napęd kwarcowy od seiko - ponoć. Edytowane 8 Stycznia przez tofiks_th literowka 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drhubert 800 #8992 Napisano 8 Stycznia Watchdive WD5513, bardzo udany homar Tudorka z 1990 roku (krótka seria) Kolor granatowy niebieski jest hipnotyzujacy , do tego niezawodne nh35, szafirowe szkło z AR, bardzo przyjne wymiary, szatańska wodoszczelność 666 od kilku dni uśmiecha sie do mnie z mojego nadgarstka. Z tego co udało mi się ustalić Watchdive to marka San Martina, to tłumaczy wysoką jakość wykonania tego zegarka. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 14689 #8993 Napisano 9 Stycznia To raz jeszcze WellyMerck😄 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beard 756 #8994 Napisano 9 Stycznia Jakoś tak się trafiło że wpadł czwarty Skmei. Podświetlenie negatyw. Ogólnie fajny. Najpierw myślałem że bransoletka podejdzie do casio i się przyda ale może zostawię całość. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ro4ti 415 #8995 Napisano 13 Stycznia hruodland 42mm pt5000 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wtch.ghst 497 #8996 Napisano 14 Stycznia Wysłane przez Tapatalk 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4821 #8997 Napisano 14 Stycznia 7 minut temu, wtch.ghst napisał(-a): Wysłane przez Tapatalk Zarąbisty Rolmops 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majick 799 #8998 Napisano 15 Stycznia Dziś dotarł nowy nabytek. Z lampami Nixi. 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnonimowyAlkoholik 263 #8999 Napisano 15 Stycznia Bajerancki. Nie za cienki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 144456 #9000 Napisano 15 Stycznia 3 godziny temu, Majick napisał(-a): Dziś dotarł nowy nabytek. Z lampami Nixi. Jakie ma wymiary? Ile kosztował? I jak pokazuje czas? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach