Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Matt2405

Klub Miłośników Zegarków Audemars Piguet

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko nie Omegi ;-)

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko nie Omegi ;-)

To chyba o Ople chodzilo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć wszystkim , zawsze lubiłem i interesowałem się zegarkami  ale jakoś udawało mi się samemu  sobie wytłumaczyć  ,że tych za dużą kasę nie potrzebuje. No i zacząłem czytać forum ;) pierwszy był IWC yacht club Laureus i miał być jedyny . Po roku znowu tu zajrzałem i po paru miesiącach chodzenia po sklepach pojawiła się Omega Seamaster ocean planet 600  :rolleyes:  i to miało być tyle . Po wizycie w Dubaju i odwiedzeniu butików zacnych marek , których obecność w Polsce jest ograniczona "choroba " ma nawrót :) przeczytałem te 54 strony wątku prawie ciągiem i ... wie ktoś może czy na Piłsudskiego mają 15400 z niebieską tarczą?  :P  :wub:   nie jestem z Warszawy ale będę w przyszłym tygodniu  i lepiej żeby nie mieli bo ... zaczyna brakować argumentów za nie  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

cześć wszystkim , zawsze lubiłem i interesowałem się zegarkami  ale jakoś udawało mi się samemu  sobie wytłumaczyć  ,że tych za dużą kasę nie potrzebuje. No i zacząłem czytać forum ;) pierwszy był IWC yacht club Laureus i miał być jedyny . Po roku znowu tu zajrzałem i po paru miesiącach chodzenia po sklepach pojawiła się Omega Seamaster ocean planet 600  :rolleyes:  i to miało być tyle . Po wizycie w Dubaju i odwiedzeniu butików zacnych marek , których obecność w Polsce jest ograniczona "choroba " ma nawrót :) przeczytałem te 54 strony wątku prawie ciągiem i ... wie ktoś może czy na Piłsudskiego mają 15400 z niebieską tarczą?  :P  :wub:   nie jestem z Warszawy ale będę w przyszłym tygodniu  i lepiej żeby nie mieli bo ... zaczyna brakować argumentów za nie  ;)

U mnie też ostatnio rozsądek przegrał z chęcią zrealizowania kolejnego marzenia zegarkowego. Ale za to ile radochy to moje. :D A co do Hermitage Boutique - ostatnio jak u nich byłem to widziałem Royal Oak 15400 z jasną i czarną tarczą.

Edytowane przez McIntosh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Passero

Niebieskie tarcze to tylko w butikach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś w tym wątku pisał ,że u Hermitage były więc miałem nadzieje :) Raz jeszcze przymierze czarny w Warszawie i jak się zdecyduje to trzeba będzie podjechać do jakiegoś butiku . 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niebieskie tarcze to tylko w butikach.

Ale raczej nie od ręki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno nie gościł na nadgarstku, tak więc dziś złapał trochę słońca

d32e91297be06984aea900bca225b356.jpg

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piękna sztuka! nie jestem jeszcze przekonany do złota w zegarkach ale cóż kiedyś też nie byłem przekonany do RO a teraz planuje kupić ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakbys przeczytal caly watek, to bys rowniez sie natknal na moj niedaleki post w ktorym pisalem, ze zarowno model 15202 jak i 15400 z niebieska tarcza mozna dostac wylacznie w oficjalnych butikach AP  ;) I jak juz Koledzy wczesniej napisali - moze sie okazac, ze tez nie od reki  -_-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość TigerBear

Dawno nie gościł na nadgarstku, tak więc dziś złapał trochę słońca

Rewelacja !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie też ostatnio rozsądek przegrał z chęcią zrealizowania kolejnego marzenia zegarkowego. Ale za to ile radochy to moje. :D A co do Hermitage Boutique - ostatnio jak u nich byłem to widziałem Royal Oak 15400 z jasną i czarną tarczą.

Mariusz, kupiłeś coś ostatnio? Przeoczyłem, czy się nie chwalisz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

McIntosh i o tą radochę tu chodzi  :D thx za info

Moim zdaniem największa radocha jest w momencie poszukiwania zegarka i realizacji zamówienia.

Mariusz, kupiłeś coś ostatnio? Przeoczyłem, czy się nie chwalisz?

Kupiłem, ale nie pisałem o szczegółach na forum, bo zamówienie jest w trakcie realizacji.  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli będzie grubo

FP Journe?

Edytowane przez rafi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mają niebieskiego i nie będą mieli - tylko firmowe butiki AP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Czyli będzie grubo

FP Journe?

Napiszę jak będę miał zegarek.  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napiszę jak będę miał zegarek. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Czyżby pożegnanie z monokulturą ?

Świat zegarków jest tak różnorodny i ciekawy, że nie sposób koncentrować się wyłącznie na jednej firmie. Lubię wiele firm zegarkowych choć na forum jestem przede wszystkim kojarzony w kontekście Vacheron Constantin i Audemars Piguet. Miłe to skojarzenia, ale czas przyzwyczajenie trochę zburzyć.  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale także w kontekście posiadania więcej niż jednego zegarka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyżby pożegnanie z monokulturą ?

Ty to zawsze szpile puscisz :angry:

Mariusz - to skoro tradycja wzgardziles i nie zamiesciles zdjec z samochodu (wyprawy po cacko) :D , to chociaz powiedz czy zakup nowy i czy krajowy :wub:;)

Edytowane przez artme

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty to zawsze szpile puscisz :angry:

Mariusz - to skoro tradycja wzgardziles i nie zamiesciles zdjec z samochodu (wyprawy po cacko) :D , to chociaz powiedz czy zakup nowy i czy krajowy :wub:;)

Mariusz nie jezdzi, to do Niego jezdza! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Firma, której zegarek kupiłem, nie ma dystrybucji w Polsce. Tak więc nie jest to zakup krajowy.  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Firma, której zegarek kupiłem, nie ma dystrybucji w Polsce. Tak więc nie jest to zakup krajowy.  :)

Patek.

k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,13_oK_orig.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi