Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ledr

Klub Miłośników Zegarków Christopher Ward

Rekomendowane odpowiedzi

Ja byłem zaskoczony pozytywnie, bo noszę i lubię mniejsze zegarki a to 41 leży super.

Edytowane przez eye_lip

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

C1 Bel Canto LImited Edition 1 z 30

23896114906590_8406431688847146154_n.jpg

84083226285258_48274898750.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękne sztuki. Co wyprzedaż zerkam w ich kierunku, bo strasznie podoba mi się ten projekt. Tyle, że chyba nie miałbym wielu okazji na założenie takiego zegarka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 minut temu, 83czarny napisał(-a):

Piękne sztuki. Co wyprzedaż zerkam w ich kierunku, bo strasznie podoba mi się ten projekt. Tyle, że chyba nie miałbym wielu okazji na założenie takiego zegarka.

Powiem tak. Daily watch to nie jest zdecydowanie. Ale sam projekt jest ciekawy. Jeśli myślisz coś na Daily lub po prostu na bardziej uniwersalny zegar z tej stajni daj znać. Mogę coś podpowiedzieć. Jeśli będziesz sobie tego życzył. Pozdrawiam 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 7.01.2026 o 19:47, Perpetuum Mobile napisał(-a):

Jak tylko ktoś lubi taki kolor, to dzisiaj jest jego szczęśliwy dzień 😉 . Pro 300 na bransolecie za 2222 PLN 💥💣

No... Skaczę z zachwytu normalnie... Dzisiaj do mnie dotarł i ma sporą skazę na szkle od spodu między 20, a 25 min. Starałem się to uchwycić jak najlepiej, ale wyszło mi średnio. Pomijając ogólną jakość wykonania na plus to na żywo mi się już nie podoba :( Mam pewien plan na tą sytuację, zobaczymy jak ich support zareaguje na moją propozycję. IMG_20260109_175850.thumb.jpg.b20bbcc246153cc51bee170e02dcbd2e.jpg

Edytowane przez Krygo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Avardi napisał(-a):

Powiem tak. Daily watch to nie jest zdecydowanie. Ale sam projekt jest ciekawy. Jeśli myślisz coś na Daily lub po prostu na bardziej uniwersalny zegar z tej stajni daj znać. Mogę coś podpowiedzieć. Jeśli będziesz sobie tego życzył. Pozdrawiam 

Dzięki. Akurat Krzysków z mniejszymi lub większymi przygodami, w ciągu ostatnich kilku lat przewinęło się u mnie z 12szt.

@krygo

No i cały urok CW i ich kontroli jakości. Przerabiałem kilkukrotnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
28 minut temu, 83czarny napisał(-a):

Dzięki. Akurat Krzysków z mniejszymi lub większymi przygodami, w ciągu ostatnich kilku lat przewinęło się u mnie z 12szt.

@krygo

A to kolega w temacie. Ok właśnie o to w tej pasji chodzi: poznawać i odkrywać 😁👌

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Krygo napisał(-a):

No... Skaczę z zachwytu normalnie... Dzisiaj do mnie dotarł i ma sporą skazę na szkle od spodu między 20, a 25 min. Starałem się to uchwycić jak najlepiej, ale wyszło mi średnio. Pomijając ogólną jakość wykonania na plus to na żywo mi się już nie podoba :( Mam pewien plan na tą sytuację, zobaczymy jak ich support zareaguje na moją propozycję. IMG_20260109_175850.thumb.jpg.b20bbcc246153cc51bee170e02dcbd2e.jpg

Przykro mi, że trafiłeś bubla przy nowym nabytku to kijowa sprawa. Na pocieszenie powiem, że z supportem ChWard mam dobre doświadczenia :)

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, 83czarny napisał(-a):

@krygo

W moim przypadku działają sprawnie, ale QC to 50/50. Pierwszy zakup był bez zastrzeżeń. 

48 minut temu, Funky_Koval napisał(-a):

Przykro mi, że trafiłeś bubla przy nowym nabytku to kijowa sprawa. Na pocieszenie powiem, że z supportem ChWard mam dobre doświadczenia :)

Idąc tym tropem zgodzą się mi go wymienić na inny zegarek ze swojej oferty jaki zawsze mi się podobał, ale na przecenie go nie widziałem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
On 1/9/2026 at 7:42 AM, Avardi said:

C1 Bel Canto LImited Edition 1 z 30

23896114906590_8406431688847146154_n.jpg

84083226285258_48274898750.jpg

Ja bym chciał abyś mi podpowiedział czy te zdjęcia też Twoja żona robiła ? 

Edytowane przez KrysH

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Idąc tym tropem zgodzą się mi go wymienić na inny zegarek ze swojej oferty jaki zawsze mi się podobał, ale na przecenie go nie widziałem
Miałem taką przygodę z compressorem. Odesłałem, wymienili porysowany zegarek, ale bransoleta zostawili tą samą. To w ogóle była ciekawa historia, ponieważ przez miesiąc nie wysłali zamówienia gdyż prawdopodobnie nie mieli go na stanie, więc zasugerowałem że mogą wysłać z innym kolorem tarczy. Jednak odmówili i wysłali zegarek prawdopodobnie poreklamacyjny z porysowaną kopertą.

Wysłane z mojego 23127PN0CG przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 15.12.2025 o 20:56, kornel91 napisał(-a):

I u mnie Krzysiek. 

39z9Ve0.jpeg

Hej. Podpowiesz co to za pasek? Strasznie podoba mi się to połączenie.

Kupiłem teraz na wyprzedaży czarną gumę na lato, ale Twoim pasku wygląda to dużo lepiej.

20260110_123017.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi