Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ledr

Klub Miłośników Zegarków Christopher Ward

Rekomendowane odpowiedzi

On 8/27/2026 at 8:12 PM, Adam53 said:

IMHO powinny się dobrze sprzedawać.

Tym więcej starych modeli będzie na styczniowej wyprzedaży.

One już się rozeszły na wyprzedaży w siedzibie firmy, ponad tydzień temu. Można było kupić wiele zegarków z 50% zniżka z ceny z metki. Teraz widuje je na chrono24 i ebay. 🙃

Ps. Niebawem nowy, ekstremalny, limitowany zegarek od tej marki, oraz cos z ich wyższej kolekcji. premiery pod koniec roku. 

Edytowane przez DawidM86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć,

jestem zainteresowany zakupem zegarka The Twelve 40 mm w wersji stalowej. Czy zdarzają się u CW kody rabatowe lub promocje częściej niż raz w roku, czy główna obniżka przypada zwykle na lipiec?

Obecnie cena takiego zegarka wynosi około 5 500 zł. Przeglądając wcześniejsze wpisy, zauważyłem, że niektórzy kupowali go znacznie taniej. 

Wyprzedaż jest dwa razy w roku. Poza wyprzedażą raczej nic z ceną nie zwojujesz. Wyprzedaż to też zresztą loteria i sprint do kasy.
Przepraszam że podbijam mój post sprzed tygodnia ale chyba zaginął gdzieś wśród innych:(
myślałem chwilę o tym the twelve i dochodzę też do wniosku że na pewno nie zawsze na codzień będzie mi pasował. Chyba wpadłem w interesowanie się zegarkami jak śliwka w kompot gdyż już planuje oprócz dwunastki także hamiltona khaki mechanical

Przymierzałem dwa Twelve. Tarcza chyba srebrna/biała i antracytowa. Jak dla mnie, to dużo się tam błyszczało i odbijało światło. Za dużo. Aż trudno było odczytać godzinę, a nie jestem pod tym względem jakoś bardzo wymagający. Moim zdaniem Twelve jest znacznie bardziej błyszczący niż PRX. Szczególnie gilosz na tarczy w PRX jest dużo bardziej matowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, czy można gdzieś dostać gumowe pasujące paski do twelve 36 mm w większym wyborze kolorów? Te w Delugs nie pasują mi kolorystycznie- szukam jasnożółtego, coś w ten deseń:

IMG_9867.jpeg

xxx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

Wyprzedaż jest dwa razy w roku. Poza wyprzedażą raczej nic z ceną nie zwojujesz. Wyprzedaż to też zresztą loteria i sprint do kasy.
Przymierzałem dwa Twelve. Tarcza chyba srebrna/biała i antracytowa. Jak dla mnie, to dużo się tam błyszczało i odbijało światło. Za dużo. Aż trudno było odczytać godzinę, a nie jestem pod tym względem jakoś bardzo wymagający. Moim zdaniem Twelve jest znacznie bardziej błyszczący niż PRX. Szczególnie gilosz na tarczy w PRX jest dużo bardziej matowy.

Mam podobne odczucia po wcześniejszym posiadaniu bazaltowego i obejrzeniu piaskowej 12-ki ;)

W PRX podoba mi się bardziej tarcza, a u Krzyśka jednak koperta i bransa.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tak 😎

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No powiem Wam, że już zaczynam w głowie układać listę na sprzedaż… 🤯😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi