tommly 11556 #5976 Napisano 26 Stycznia 2019 Ciekawe kiedy pojawi się następcą bo to już staruch Oho ktoś by tu coś kupił Może lepiej żeby nie robili nowego MM, bo znowu jakiegoś cyfrowego potworka wymyślą wielkości patelni 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mber 26 #5977 Napisano 3 Lutego 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jareddd 5 #5978 Napisano 3 Lutego 2019 5D336B32-DFD6-447D-A19B-0C6C892DE122.jpegKoronkę dokręć ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #5979 Napisano 4 Lutego 2019 Pewnie oddycha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karbeti 0 #5980 Napisano 7 Lutego 2019 Witam. Dołączam do posiadaczy GWG. Wcześniej AW-590. Nosiłem go na ręku jedenaście lat !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #5981 Napisano 7 Lutego 2019 Ten ze zdjęcia 11 lat dzień w dzień? Coś za dobrze wygląda 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karbeti 0 #5982 Napisano 7 Lutego 2019 (edytowane) Jedenaście lat dzień w dzień. To był mój jedyny zegarek którego używałem na co dzień. Raz jakieś pięć lat temu zmieniłem pasek i bezel. Bezel się zniekształcił i odstawał trochę od koperty. Przez te jedenaście lat dwukrotnie była zmieniana bateria. Na dzień dzisiejszy działa tak samo jak był nowy. Edytowane 7 Lutego 2019 przez karbeti 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karbeti 0 #5983 Napisano 7 Lutego 2019 I o 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karbeti 0 #5984 Napisano 8 Lutego 2019 Czemu często w internecie widzę tak ładnie zapakowane Mudmastery w takie pudełka a nasze kupujemy w standardowych puszkach?Czy one wychodzą na jakieś inne rynki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #5985 Napisano 8 Lutego 2019 Czemu często w internecie widzę tak ładnie zapakowane Mudmastery w takie pudełka a nasze kupujemy w standardowych puszkach?Czy one wychodzą na jakieś inne rynki?Tak, dokładnie. To jest Mudmaster na rynek Japoński. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #5986 Napisano 8 Lutego 2019 (edytowane) Wyższe modele G-Shocków na rynek japoński są pakowane w takie pudełka. Edyta:Ups, Tomasz, jak zwykle niezawodny i na straży Edytowane 8 Lutego 2019 przez clusca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sylwekk 1 #5987 Napisano 8 Lutego 2019 To chyba zależne od modelu i półki premium.Miałem GPW-1000 z polskiej dystrybucji i był w takim ładnym pudełku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #5988 Napisano 8 Lutego 2019 To chyba zależne od modelu i półki premium.Miałem GPW-1000 z polskiej dystrybucji i był w takim ładnym pudełku Zgadza się, bo GPW-1000 na każdy rynek są w takich pudełkach, a GWG-1000 niestety tylko na Japonię. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karbeti 0 #5989 Napisano 8 Lutego 2019 (edytowane) Trochę szkoda. Płacimy taką kasiorkę. Na pewno przyjemniej jest rozpakować sobie zegarek z takiego pudełka. Trochę taka odrobina luksusu. A zegarek przecierz taki sam. Edytowane 11 Lutego 2019 przez karbeti 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #5990 Napisano 8 Lutego 2019 Froga też powinni pakować w takie pudło a dostajesz w zwykłej puszce:/ na JP oczywiście w pudle master of G... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bory 0 #5991 Napisano 9 Lutego 2019 Zegarek marzenie a bez pudełka. Trudno, dam radę. Puszek już kilka mam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karbeti 0 #5992 Napisano 9 Lutego 2019 (edytowane) Zegarek jest za***isty. Trudno uwierzyć że po czterdziestce jeszcze można cieszyć się z takich małych rzeczy. Jeżeli GWG w ogóle można nazwać małym. Po kilku dniach użytkowania zauważyłem że wkurza mnie tak cichutki sygnał pełnej godziny. W AW 590 jest dużo głośniejszy, całkiem taki bardziej wyraźny. Powinna tu być regulacja głośności tak jak ustawia się długość podświetlania tarczy. Taki dzik a taki cichutki. Edytowane 9 Lutego 2019 przez karbeti 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #5993 Napisano 9 Lutego 2019 Zegarek jest za***isty. Trudno uwierzyć że po czterdziestce jeszcze można cieszyć się z takich małych rzeczy. Jeżeli GWG w ogóle można nazwać małym. Po kilku dniach użytkowania zauważyłem że wkurza mnie tak cichutki sygnał pełnej godziny. W AW 590 jest dużo głośniejszy, całkiem taki bardziej wyraźny. Powinna tu być regulacja głośności tak jak ustawia się długość podświetlania tarczy. Taki dzik a taki cichutki.Odkręć koronkę - będzie głośniej. A na poważnie to jakoś tak jest, że im wyższy model zegarka, tym cichsze dźwięki. GMW-B5000 na ten przykład to mistrz dyskrecji. Żeby jego budzik kogokolwiek obudził, to sygnał alarmu z modułu zamiast być podanym na głośniczek piezoelektryczny powinien być podawany bezpośrednio do mózgu budzonego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiniusz 17 #5994 Napisano 9 Lutego 2019 przetestowany w "ekstremalnych" warunkach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny15 379 #5995 Napisano 9 Lutego 2019 Czyli gdzie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiniusz 17 #5996 Napisano 10 Lutego 2019 Malediwy. Woda słona i bardzo ciepła 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karbeti 0 #5997 Napisano 12 Lutego 2019 (edytowane) Twój walczy z żywiołem a mój pełen relaks W towarzystwie Pliska XO Edytowane 12 Lutego 2019 przez karbeti 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BelYaal 1 #5998 Napisano 28 Lutego 2019 A mnie tak naszlo na zmiane i zastanawiam sie, czy nie opchnac swojego GWG-1000 i moze zmienic na GWG-100-1AER, bo wlasciwie i tak nie uzywam wszelkich dodatkow, czyli wysokosciomierzy itd. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #5999 Napisano 28 Lutego 2019 Sprzedasz używkę, kupisz nowego, a za różnice w cenie kupisz dwie paczki fajek i piwo. Warto? Moim zdaniem nie, zostając przy GWG-1000 zaoszczędzisz trochę czasu, który zajęłyby Ci wszelkie czynności logistyczne związane ze sprzedażą i zakupem nowego, a i zdrowszy będziesz, bo fajek i piwa nie kupisz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #6000 Napisano 28 Lutego 2019 I z GWG-1000 to jeszcze jakiś szacun na dzielni a GWG-100 to GWG-1000 for a poor man 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach