Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ziko739

GWG 1000 MUDMASTER

Rekomendowane odpowiedzi

Aktualnie nie mam foto awarii - ale wyglada to jak wcisniety przycisk. Normalnie przycisk odstaje jakie 1.5 mm od tej wypolerowanej oslonki a w opisywanym przypadku ta chropowana gorna czesc przycisku jest na rowni z ramka... Robi sie blok zegarka, nie dzialaja inne przyciski, wlacznie z podswietleniem. Mialem to juz chyba 4 razy (ostatni w piatek - przedwczoraj) - raz przycisk Alti, 3 razy Comp. Wizyta na basenie - mocne plywanie - i przycisk odbija. Myslalem o serwisie ale jak do nich dojedzie, to moze byc juz wszystko ok. Nastepnym razem klikne fotke. Pozdro.

Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Panowie mam pytanie - czy ktos spotkal sie z problemem blokowania przyciskow w GWG 1000? Raz na jakis czas raz Comp raz Alti (czesciej Comp) po nacisnieciu nie odbija - zostaje wcisniety i blokuje zegar... Przewaznie mija mu to po wizycie na basenie.

Tak, mialem to w swoim, reklamowalem i wymienili na nowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki kolego za informacje. Nasyepnym razem zamiast isc na basen - pakuje sprzet i wysylam do bazy. Moze mi tez wymienia? Dam znac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałem podobnie w ranegemanie z przyciskiem podświetlania, wystarczyło obrócić trochę tym przyciskiem za pomocą wykałaczki i już więcej się to nie powtórzyło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Mam jeszcze jedno pytanie - co do tego nieszczesnego przycisku Comp. w moim chipopotamie. Zaczalem mu sie dosc intensywnie przygladac i zauwazylem jeszcze jedna zaleznosc - po kazdorazowym zamoczeniu zegara, gdy chwile odczekam a nastepnie zaczynam naciskac przyciski, to wszystkie one po nacisnieciu odbijaja w taki dosc plynny, dynamiczny sposob - nawet Comp. Jednak w porownaniu do pozostalych, przy naciskaniu Comp slychac taki bardzo charakterystyczny dzwiek - chlupanie, jakby naciskanie przycisku ubinalo wode znajdujaca sie pod nim....?! Przycisk dziala i wyglada w normalny sposob do czasu chlupania tej wody. Potem zaczyna odbijac coraz wolniej i slabiej a gdy chlupanie cichnie przycisk wyglada jak by byl caly czas delikatnie wcisniety. Pozostale 3 mocniej odstaja od tej blyszczacej tuleji w ktora wchodza. Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GW-9400-1ER > GWN-1000B-1BER > GX-56-1BJF > GWG-1000-1A3ER > GXW-56KG-3JF CUSTOM > GW-9400-1BER > GXW-56-1BJF > GWG-1000-1A

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, gdzie, jak, za ile

chodzi o paracord i adaptery do gwg1000, ktoś ogarniał ?

Może tutaj:

JaysAndKays ?

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może tutaj:

JaysAndKays ?

na ebay u niego nic nie ma do gwg1000...

GW-9400-1ER > GWN-1000B-1BER > GX-56-1BJF > GWG-1000-1A3ER > GXW-56KG-3JF CUSTOM > GW-9400-1BER > GXW-56-1BJF > GWG-1000-1A

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na ebay u niego nic nie ma do gwg1000...

Ale na stronie już tak.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale na stronie już tak.

a no widzę, trochę drogie jednak...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a no widzę, trochę drogie jednak...

Tak źle i tak niedobrze ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy Mudmaster GGB100-1A3 Quad Sensor + Bluetooth - sierpień 2019

post-25839-0-17512700-1554597532_thumb.jpeg

Edytowane przez jareddd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Noszę się z zamiarem kupna Casio GWG-1000 i póki co najlepsza cena jest w eglobal. Czy ktoś z was wie może gdzie jeszcze taniej można wyrwać ten zegarek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Noszę się z zamiarem kupna Casio GWG-1000 i póki co najlepsza cena jest w eglobal. Czy ktoś z was wie może gdzie jeszcze taniej można wyrwać ten zegarek?

Taniej, niż na eglobal raczej nie znajdziesz, no chyba, że używkę.

Nowy Mudmaster GGB100-1A3 Quad Sensor + Bluetooth - sierpień 2019

To nie ten wątek - zerknij do wątku "Nowości Casio".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej wszystkim,

7 razy w serwisie i wreszcie przyszedł nowy...

Teraz mam dwa numery, doszedł ktoś do tego co oznacza ten drugi?

Pozdrawiam.0c80bc3ec79ad4fbea180f1f8f534d3f.jpgcb7dc9a73acd9870a53c842964c2700a.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było noszone dzisiaj ;)

post-33253-0-33224300-1555344253_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam jeden numer na dole a też z eglobal...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo EG wyprzedał pewnie zapasy magazynowe i dorwał jakąś partię "refurbów" w niezłej cenie. Może to jakaś partia cofnięta do fabryki z jakiegoś powodu i rzeczywiście "zrefurbowana". BTW, też mam dwa numery.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako, ze zakupilem wiekszego Rangmana, to wystawilem swojego blotniaka na aukcje, jakos GPR-B1000 lepiej lezy mi na lapie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako, ze zakupilem wiekszego Rangmana, to wystawilem swojego blotniaka na aukcje, jakos GPR-B1000 lepiej lezy mi na lapie.

Nie moge trafic dasz namiar na temat?

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie jako przyszły posiadacz GWG 1000:),Zauważyłem że na deklu sa 2 wielkości literki G... Załączam link do filmu https://m.youtube.com/watch?v=nM7x0aWzCsw&t=249s

Widoczne jest od 4 min. Zakładam że oba są oryginalne od czego to jest zależne?

To dwie różne wersje kolorystyczne, może też być tak, że w zależności od daty produkcji dawali inny dekielek.

Matej raczej by nie testował podróby :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi