radekvintage 341 #901 Napisano 7 Listopada 2016 Paweł, poczytaj posty kolegi, na miłe slowa ( nie tylko moje ) ze nakupił bubli ( a raczej go oszukano) reaguje jak powyzej- nonszalancją...Wiec co mozna innego napisać?, jak tylko pogratulować..... Dalej utrzymujesz minusa ? A ja naiwny zapisując się tydzień temu do tego forum myślałem, ze chodzi o wspólna pasje pod tytulem ZEGARKI. Powodzenia Panowie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5728 #902 Napisano 7 Listopada 2016 (edytowane) Dalej utrzymujesz minusa ? spokojnie ja nie szukam zaczepki - święta idą, zima, budujmy cieplejszą atmosferę A ja naiwny zapisując się tydzień temu do tego forum myślałem, ze chodzi o wspólna pasje pod tytulem ZEGARKI. Powodzenia Panowie. Radku bez pochopnych decyzji - słabi się wycofują a Ty mi na takiego nie wyglądasz Gdybym zrywał z forum za każdym razem jak ktoś mi dopiekł to miałbym więcej startów niż kolega M.....c Edytowane 7 Listopada 2016 przez Paweł Bury. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #903 Napisano 7 Listopada 2016 Dość słabo pomalowana tarcza....Też z Amsterdamu ? Na moje grzeczne pytanie, czy kolejny egzemplarz został nabyty w tym samym miejscu odpowiadasz tak : Ja bym raczej obstawiał "ścianę wschodnia". Przedmieścia Lublina?A pożniej piszesz tak: A ja naiwny zapisując się tydzień temu do tego forum myślałem, ze chodzi o wspólna pasje pod tytulem ZEGARKI. Powodzenia Panowie.Więc odpowiem, tak chodzi o pasję, i trzeba byc przygotowanym na to ze kazdy z nas popełnia bledy, 'wziać to na klate' i juz Pozdrawiam 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arekor 2595 #904 Napisano 13 Listopada 2016 0 "Co mi tam czas! Bywa, że i cały miesiąc odda się chętnie za pół rubla, a innym razem za żadne skarby nie sprzedałoby się nawet pół godzinki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rink 41 #905 Napisano 13 Listopada 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3828 #906 Napisano 13 Listopada 2016 arekor - piękna Omega dynamic! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #907 Napisano 13 Listopada 2016 Jeszcze z przedwczoraj. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arekor 2595 #908 Napisano 13 Listopada 2016 Dzięki FrantzTwojemu też nic nie brakuje 0 "Co mi tam czas! Bywa, że i cały miesiąc odda się chętnie za pół rubla, a innym razem za żadne skarby nie sprzedałoby się nawet pół godzinki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #909 Napisano 13 Listopada 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3828 #910 Napisano 13 Listopada 2016 Ok. Robi się "dynamicznie" :-), to i ja dodam moją, choć data nie ta. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #911 Napisano 13 Listopada 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arekor 2595 #912 Napisano 13 Listopada 2016 0 "Co mi tam czas! Bywa, że i cały miesiąc odda się chętnie za pół rubla, a innym razem za żadne skarby nie sprzedałoby się nawet pół godzinki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #913 Napisano 13 Listopada 2016 IMG_0513.JPGWow! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #914 Napisano 13 Listopada 2016 Czy tarcza w Twoim była poddana renowacji? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3828 #915 Napisano 13 Listopada 2016 arekor - Dynamic "Racing" - klasa Q ! Co do "bialej" Kolegi Radka to faktura tarczy a la "drobna kaszka" bywała w tym i innych kolorach tarczy. Sprzyjało to niestety osadzaniu się drobinek nieczystości. Tutaj 2 sztuki dla porównania ( zdjęcia z netu): 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 510 #916 Napisano 13 Listopada 2016 Fajny, ale koperta spolerowana na maksa. 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintergreen 8 #917 Napisano 13 Listopada 2016 (edytowane) Edytowane 14 Listopada 2016 przez Wintergreen 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5728 #918 Napisano 13 Listopada 2016 Szturmańskie Gagarin z Gagarinem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arekor 2595 #919 Napisano 13 Listopada 2016 Brunet wieczorową porą 0 "Co mi tam czas! Bywa, że i cały miesiąc odda się chętnie za pół rubla, a innym razem za żadne skarby nie sprzedałoby się nawet pół godzinki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #920 Napisano 15 Listopada 2016 Wqurf codzienny 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #921 Napisano 15 Listopada 2016 (edytowane) Wqurf codzienny To ile ty masz tych rak?! Ze te wszystkie masz dziś na ręku? Przyjemny zbiorek! EdtPsWyślij je do mnie zostaw sobie jednego to nie będziesz miał porannych rozterek i dylematów! Edytowane 15 Listopada 2016 przez szwed 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #922 Napisano 15 Listopada 2016 Ty to dopiero masz problem, który założyć. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pływak_wodnik 119 #923 Napisano 15 Listopada 2016 Zrób losowanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3828 #924 Napisano 16 Listopada 2016 Trochę mu koperta zaśniedziała od leżenia w pudełku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ludwik.berg 32 #925 Napisano 16 Listopada 2016 A co jej się stało? Nigdy nie widziałem żeby tak zaśniedziała. Starta powłoka? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach