jaszczur11 69 #276 Napisano 31 Grudnia 2018 Jest Sokół Milenium, jest Chewbacca, niech moc będzie z Tobą. 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lort 3113 #277 Napisano 7 Stycznia 2019 zainspirowaliście mnie odwiedzając rodzinny dom na Święta, wyciągnąłem z piwnicy w jednym dużym kartonie swoje Lego z dzieciństwa.nie spodziewałem się że tyle dekad będą tam czekały. szok! instrukcje i książeczki datowane na 87, 88 do roku 91 2 tygodnie zabawy i o dziwo 95% zestawów udało się poskładać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eugeniusz Szwed 1448 #278 Napisano 7 Stycznia 2019 A, fotki ... ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lort 3113 #279 Napisano 7 Stycznia 2019 (edytowane) A, fotki ... ? Na potwierdzenie data 1987 jednego zestawu i kilka zdjęć poskładanych zestawów muszę dokupić kilka pojedynczych klocków, mam nadzieję że się udapozostało ze dwa zestawy, ale instrukcji brak.... i jeden technic Edytowane 7 Stycznia 2019 przez lort 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #280 Napisano 7 Stycznia 2019 Mam taka tratwe piracka To byl moj pierwszy zestaw z serii 'piraci' 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cowall 7 #281 Napisano 7 Stycznia 2019 Po tym co zobaczyłem, to najbardziej zazdroszczę Ci żony! W salonie masz gabloty z LEGO, każdy o tym marzy a widziałem tylko u Ciebie gratuluję kolekcji Powiedz mi proszę, jak oceniasz tego samojezdnego żurawia? Interesuje mnie Twoja opinia, poziom skomplikowania i czy wart jest swojej ceny. Marzę o takim Generalnie jest problem z tymi klockami. Mam grubo ponad 300 zestawów - pora się wybudować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6307 #282 Napisano 7 Stycznia 2019 Na potwierdzenie data 1987 jednego zestawu i kilka zdjęć poskładanych zestawów muszę dokupić kilka pojedynczych klocków, mam nadzieję że się udapozostało ze dwa zestawy, ale instrukcji brak.... i jeden technic Super kolekcja. Marzyłem o takich zestawach, szczególnie o Blacktronach. Samochód z przyczepką i motocyklem mam, pamiętam, jaką radość mi sprawił Mam też piątkę piratów ze skrzynią i papugą. Niedawno również potrzebowałem kilka starych instrukcji i znalazłem tu:https://letsbuilditagain.com/lego-instructions.php 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1154 #283 Napisano 9 Stycznia 2019 Super kolekcja. Marzyłem o takich zestawach, szczególnie o Blacktronach. Samochód z przyczepką i motocyklem mam, pamiętam, jaką radość mi sprawił Mam też piątkę piratów ze skrzynią i papugą. Niedawno również potrzebowałem kilka starych instrukcji i znalazłem tu:https://letsbuilditagain.com/lego-instructions.php Świetny link, dziękuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #284 Napisano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Polecam każdemu fanowi Lego https://m.filmweb.pl/film/LEGO%C2%AE+PRZYGODA-2014-537050 Edytowane 13 Stycznia 2019 przez Lestaf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #285 Napisano 13 Stycznia 2019 Dobry, ale IMO Lego Batman jeszcze fajniejszy :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67656 #286 Napisano 13 Stycznia 2019 Dobry, ale IMO Lego Batman jeszcze fajniejszy :-)Tak tak, Batman jest najfajniejszy 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #287 Napisano 13 Stycznia 2019 Tak tak, Batman jest najfajniejszy Bez dwóch zdań 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinEck2 2485 #288 Napisano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Poszukuję dla wnuczki różnych klocków i ewentualnie zestawów z serii Lego Friends.W tym szczególnie poszukiwane są następujące : Emma, rondelek, kubek, gitara, papuga, serduszko i inne klejnoty, aparat, windsurfing, pies, kot i tutti quanti ... Edytowane 13 Stycznia 2019 przez MarcinEck2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #289 Napisano 14 Stycznia 2019 Polecam każdemu fanowi Lego https://m.filmweb.pl/film/LEGO%C2%AE+PRZYGODA-2014-537050 Widziałem dwa razy i uwazam ze końcówka najlepsza..chodzi mi o moment gdy w ostatnich sekundach filmu na 'scene miasta' wkaracząj nowi gracze z rąk młodszego rodzeństwa:)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #290 Napisano 14 Stycznia 2019 Widziałem dwa razy i uwazam ze końcówka najlepsza..chodzi mi o moment gdy w ostatnich sekundach filmu na 'scene miasta' wkaracząj nowi gracze z rąk młodszego rodzeństwa:)) A widziałeś już zestawy z 2019 roku? Jest tam też Lego Movie. Mój synek ciśnie mnie, żeby ten żółty domek kupić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BellaUrsa 71 #291 Napisano 19 Stycznia 2019 Na potwierdzenie data 1987 jednego zestawu i kilka zdjęć poskładanych zestawów muszę dokupić kilka pojedynczych klocków, mam nadzieję że się udapozostało ze dwa zestawy, ale instrukcji brak.... i jeden technicCzerwone auto z przyczepką na motor było pierwszym zestawem jaki miałem. Dostałem na dziesiąte (?) urodziny od chrzestnej. To był szok i niedowierzanie tamtego dnia, mam ten zestaw do dzisiaj, razem z innymi, a instrukcji brakuje mi tylko do jednego zestawu, ale jest dostępna w necie. Stare zestawy mają klimat filmów na vhs, nie umywają się do tego co nowe, ale działają na wspomnienia o czasach, gdy człowiek był młody. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orlis 1688 #292 Napisano 8 Lutego 2019 Świetna zabawa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #293 Napisano 10 Lutego 2019 Żeby nie do końca off top, figurki i smok z Lego Ninjago ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sylwekk 1 #294 Napisano 10 Lutego 2019 Szkoda że już moje dzieci wyrastają z LEGO, nie będę miał w domu usprawiedliwienia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #295 Napisano 11 Lutego 2019 Szkoda że już moje dzieci wyrastają z LEGO, nie będę miał w domu usprawiedliwienia O Janie Pawle, a ile to trzeba mieć aż lat, żeby z Lego wyrosnąć? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #296 Napisano 19 Lutego 2019 O Janie Pawle, a ile to trzeba mieć aż lat, żeby z Lego wyrosnąć? Mi się ciągle nie udało a już niestety po 40 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #297 Napisano 19 Lutego 2019 Maciek, bardzo ładne zestawienie ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67656 #298 Napisano 19 Lutego 2019 (edytowane) Mi się ciągle nie udało a już niestety po 40 Maciek, taki brzydki kosmiczny zegarek w ładnym sportowym autku Edytowane 19 Lutego 2019 przez mario1971 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #299 Napisano 19 Lutego 2019 spamujecie z tymi zegarkami ajsek - to Lego powinno byc na pierwszym planie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #300 Napisano 19 Lutego 2019 spamujecie z tymi zegarkami ajsek - to Lego powinno byc na pierwszym planie Poprawię się jak Macka złożę Maciek, bardzo ładne zestawienie ;-)Kolorami mi rzeczywiście zgrało, dzięki Maciek, taki brzydki kosmiczny zegarek w ładnym sportowym autku No właśnie coś mi tu nie pasowało w tej ślicznej corvetcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach