sabuniek 182 #326 Napisano 6 Września 2019 Czekamy na zimowe wieczory Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 PAM 005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #327 Napisano 29 Października 2019 Moj zakup na allegro sie nie udal, ale wczoraj kupilem w koncu bugatti, wiec tez czekam na zimowe wieczory.Ceny pomaranczowego 911 odjechaly juz kosmicznie, wiec zastanawiam sie czy nie dokupic 911 rsr ew. land rovera. Ma ktos poleca, warto? 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6096 #328 Napisano 30 Października 2019 A ja zawsze wolałem budować własne projekty. Duplo powoli idzie już w odstawkę, czas na System Efekt wczorajszej i dzisiejszej zabawy to kolejny Kenworth K100 (potoczna nazwa tego egzemplarza: "GKS Tychy Edition"). Oczywiście dach sypialni otwierany, TV nad łóżkiem, a pod nim - otwierana lodówka: No ale cab-over to cab-over: Parę rzeczy jest jeszcze do dopracowania, np. lusterka. Rury wydechowe oczywiście nie powinny się podnosić, ale chyba tak zostaną. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek16 49 #329 Napisano 31 Października 2019 Początki są... łatwe :-) picture upload 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #330 Napisano 31 Października 2019 niewielkie zmiany od ostatnich zdjęć na zdjęciach tego nie widać,ale takie filary są w środku i ogólnie taki jest docelowy zarys placu budowy,wraz z przyszłymi pomnikami i obeliskami Przepraszam za jakość,zdjęć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11518 #331 Napisano 31 Października 2019 Jeżeli było już to sorki Lego Star Wars Boost Droid Orchestra 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #332 Napisano 1 Listopada 2019 Takiej ciężarówki tu nie widziałem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #333 Napisano 2 Listopada 2019 Przepraszam za jakość,zdjęćTy nie przepraszaj tylko rób lepsze Fajna budowla! Co przedstawia? Skąd masz tyle szarych klocków? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6096 #334 Napisano 11 Listopada 2019 Dzień wolny wykorzystany na kilka poprawek. Po pierwsze - lepszy telewizor: Poprawione baki (na zdjęciach tylko jeden) - mała rzecz, a sporo zabawy przy tankowaniu (inna sprawa, że aby to zrobić, trzeba podnieść kabinę - no cóż...): I najważniejsze - te rury nie dawały mi spokoju, a zatem: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eugeniusz Szwed 1447 #335 Napisano 12 Listopada 2019 Jestem pod wrażeniem Co do dni wolnych i odstresowujących różnych zabaw ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12680 #336 Napisano 12 Listopada 2019 Mi udało się wciągnąć w świat LEGO mojego czterolatka, który ma bzika na punkcie pociągów (obudziły się w nim geny kolejarzy). W niedzielę będziemy budować dwa duże zestawy: Lego Pociąg Towarowy 60198 I Pociąg Pasażerski 60197 Pierwszy raz będę miał styczność z LEGO na baterię. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #337 Napisano 12 Listopada 2019 Super Ja na razie z moim 3latkiem siedzę w duplo:P Ale ostatnio odbudowalem, po 5ciu latach leżakowania na strychu, wszystkie swoje zestawy technic. Nawet da się tym bawić, ale strach młodego samego zostawić teraz w pokoju. Boję się że wszystko rozniesie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #338 Napisano 12 Listopada 2019 Ten pierwszy zestaw jest świetny, polecam dokupić dodatkowe tory. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #339 Napisano 12 Listopada 2019 Ja też mam czterolatka, ale my siedzimy w Ninjago. Ja jestem Cole, a on Jay 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #340 Napisano 12 Listopada 2019 Ja jestem ColeChyba Garmadon po przemianie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #341 Napisano 12 Listopada 2019 Chyba Garmadon po przemianie! To mój syn jest reżyserem, zadecydował, że ja to Cole 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6096 #342 Napisano 14 Listopada 2019 Jestem pod wrażeniem Dziękuję Mi udało się wciągnąć w świat LEGO mojego czterolatka, który ma bzika na punkcie pociągów (obudziły się w nim geny kolejarzy). W niedzielę będziemy budować dwa duże zestawy: Lego Pociąg Towarowy 60198 I Pociąg Pasażerski 60197 Pierwszy raz będę miał styczność z LEGO na baterię. Hehe, skądś to znam - mój pięciolatek od dawna jest totalnym fanem pociągów i tramwajów. A zestawy, które pokazałeś, a zwłaszcza ten towarowy, to mocne kandydatury pod tegoroczną choinkę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12680 #343 Napisano 17 Listopada 2019 No... polecam Wydawało mi się, że teraz to nowe LEGO to dosyć drogie robią przy małej liczbie elementów. Myliłem się połowicznie - owszem jest drogie, ale elementów jest całkiem sporo i kładą naprawdę niezły nacisk na detale. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6096 #344 Napisano 18 Listopada 2019 (edytowane) Hmmm... a czy wszystkie elementy widoczne na Twoim zdjęciu są w tym zestawie? Bo jeśli tak, to zamawiam od razu Co do elementów - nie mogę czasem się nadziwić, jak różnorodne są teraz. Mój synek, który właściwie dopiero zaczyna bawić się City, już dziś ma 2-3 razy więcej klocków, niż ja uzbierałem przez całe dzieciństwo. Wtedy znałem na pamięć, ile mam poszczególnych rodzajów elementów, w jakich kolorach etc. A teraz, jak coś budujemy, to czasem z zaskoczeniem znajduję jakiś nieznany mi super element. Dużo gładkich powierzchni nadaje realizmu, tak jak szerszy rozstaw osi i kabin pojazdów, dużo elementów otwieranych. Ale - w oryginalnych mniejszych modelach są często kiepsko mocowane dachy (duże, ciężkie elementy trzymające się na dwóch punktach). Pisaliśmy już zresztą o tym kilka razy. Dobrze, że mniej jest już ponurych ludzików, ale z drugiej strony - teraz natomiast jest za to za dużo dziewcząt w chłopięcych zestawach - pakują je już niemal do każdego... Dziś brakowałoby mi zestawów średniowiecznych, pirackich i oryginalnych kosmicznych - te wszystkie gwiezdne wojny, ninjago, movies to kompletnie nie moja bajka. Ale tak czy inaczej - do budowania własnych projektów warunki są teraz dużo lepsze niż w latach 90. p.s.i jeszcze jeden mankament - naklejki... Edytowane 18 Listopada 2019 przez Edmund Exley 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #345 Napisano 19 Listopada 2019 (edytowane) Jeśli było to przepraszam , ale to zrobiło na mnie piorunujące wrażenie : Edytowane 19 Listopada 2019 przez GTB 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #346 Napisano 20 Listopada 2019 https://www.empik.com/lego/kalendarz-adwentowy/promocja 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 337 #347 Napisano 24 Listopada 2019 W Tesco wczoraj nabyłem i złożyłem Batmobil 76119 za 89zł . Całkiem fajny po złożeniu - taki trochę jak filmowy z 1989 roku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eugeniusz Szwed 1447 #348 Napisano 6 Grudnia 2019 (edytowane) Nareszcie Go "ulepiłem" Ale, chyba nie polecam. Kolorystyka "mdława", mało stabilny i sprawia wrażenie, że czegoś mu brakuje ... mógłby np. mieć jakiś zegarek na ręku Edytowane 6 Grudnia 2019 przez Eugeniusz Szwed 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #349 Napisano 6 Grudnia 2019 Masz talent rzeźbiarski Ps.Chetnie wkomponowałbym ta kolorystyke w swój projekt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #350 Napisano 6 Grudnia 2019 Czad 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach