BARTOLO 1879 #576 Napisano 12 Czerwca 2022 Tak sobie budujemy z synem. Makieta Lego castle. Jeszcze trzeba połączyć że sobą kilka modułów i będzie gotowa. 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ksMilena 0 #577 Napisano 14 Czerwca 2022 Hej. Macie jakieś sugestie co nieszablonowego można stworzyć z klocków Lego? Mam ich całą szafę i rozmyślam nad wykorzystaniem ich tworząc coś ciekawego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eugeniusz Szwed 1447 #578 Napisano 14 Czerwca 2022 W sklepach modelarskich i takich z zabawkami dla dzieci można spotkać drewniane modele zegarów do złożenia. W sieci są fimiki z zegarami zbudowanymi z klocków Lego. Firma nie ma w ofercie gotowego zestawu zegara, mają samochody, budowle , kwiaty itp. ale zegara nie mają. Może zegar LEGO ??? Niżej przykład drewnianego zestawu do złożenia, który może być inspiracją: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-mrovka- 295 #579 Napisano 14 Czerwca 2022 (edytowane) W dniu 12.06.2022 o 14:54, BARTOLO napisał(-a): Tak sobie budujemy z synem. Makieta Lego castle. Jeszcze trzeba połączyć że sobą kilka modułów i będzie gotowa. Podoba mi się ten temat Ja niestety moją świątynie musiałem rozłożyć podczas przeprowadzki Ostał mi się tylko front, tył i rzeźba 'boga-ptaka' .. . .no i 9,2 kg klocków do budowy hehe ojjjj..z rozkoszą przytuliłbym te wasze 'skały' Edytowane 14 Czerwca 2022 przez -mrovka- 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6117 #580 Napisano 4 Września 2022 Mój ośmiolatek sam złożył - świetny zestaw! Do archiwum jeszcze to: 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 8674 #581 Napisano 27 Października 2022 6 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: Titoni Seascoper 300, H.G.P. Diver 200m Automatic, Certina Blue Ribbon '74 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xzb 692 #582 Napisano 23 Listopada 2022 (edytowane) Zaczynamy mój pierwszy duży zestaw od czasu podstawówki Edytowane 23 Listopada 2022 przez xzb 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 8674 #583 Napisano 24 Listopada 2022 Jakiś czas temu złozyłem sobie takie cos A do składania jeszcze jest to: 1 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: Titoni Seascoper 300, H.G.P. Diver 200m Automatic, Certina Blue Ribbon '74 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xzb 692 #584 Napisano 29 Listopada 2022 W dniu 24.11.2022 o 12:24, Szymon. napisał(-a): A do składania jeszcze jest to: Ta stacja świetna. Defender złożony. Super zabawa. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 46144 #585 Napisano 12 Grudnia 2022 I w roku 2022 nastąpił powrót do LEGO City 😁 Jako dziecko zawsze lubiłem i nie mogłem doczekać się, aż syn wyrośnie z Duplo. Zaczęliśmy po zeszłorocznych świętach od prostych zestawów. Teraz, mając 5 i pół roku chłopak już dzielnie kombinuje... Zaraz Świata, więc stan posiadania znacząco mu się zwiększy. 2 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6117 #586 Napisano 12 Grudnia 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, AK&AK napisał(-a): I w roku 2022 nastąpił powrót do LEGO City 😁 Jako dziecko zawsze lubiłem i nie mogłem doczekać się, aż syn wyrośnie z Duplo. Zaczęliśmy po zeszłorocznych świętach od prostych zestawów. Teraz, mając 5 i pół roku chłopak już dzielnie kombinuje... Zaraz Świata, więc stan posiadania znacząco mu się zwiększy. Fajna kolekcja się tworzy Mamy kilka spośród tych modeli i są naprawdę fajne. Traktor musiałem lekko zmodyfikować, by z Fergusona zrobić New Hollanda Tymczasem ja w trakcie naszych zabaw zrobiłem taką wariację na temat Ferrari - chciałem najpierw 250 GTO, ale wyszedł nowocześniejszy (bardziej hybryda Californii i Berlinetty). Spoiler już jest znacznie lepszy, ale nie robiłem nowych zdjęć. Aha, i zbudowałem też BMW E24, ale chyba nie jest na tyle dobry, by go pokazać. p.s. @BARTOLO, bardzo lubię tego niebieskiego średniowiecznego ludzika. Wykorzystywałem go w dzieciństwie nie tylko w średniowieczu - był też bowiem Andreasem Brehme w Interze Bitwy na polach walki i boiskach Serie A sprawiły jednak, że nie wygląda już tak dobrze jak ten Twój Edytowane 12 Grudnia 2022 przez Edmund Exley 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63211 #587 Napisano 12 Grudnia 2022 1 godzinę temu, AK&AK napisał(-a): I w roku 2022 nastąpił powrót do LEGO City 😁 Jako dziecko zawsze lubiłem i nie mogłem doczekać się, aż syn wyrośnie z Duplo. Zaczęliśmy po zeszłorocznych świętach od prostych zestawów. Teraz, mając 5 i pół roku chłopak już dzielnie kombinuje... Zaraz Świata, więc stan posiadania znacząco mu się zwiększy. Mój mały przeskoczył do Star Wars X- wing czeka na złożenie 🤗🤗🤗 A pod choinkę zażyczył sobie takie coś 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 46144 #588 Napisano 12 Grudnia 2022 @Edmund Exley świetne Ferrari. Myślę, że z synkiem w dwa, może trzy lata dojrzejemy do kreatywnych modyfikacji. Zresztą młody jeszcze nie wie, ale czeka na niego na strychu miasteczko z systemem dróg po tatusiu 😁 Małym ogranicznikiem w naszych męskich zabawach jest tylko córka, która jeszcze nawet trzech lat nie ma... Ciągnie ją do City, a pozostać musi przy Duplo, których nie połknie... ale czas szybko płynie. 24 minuty temu, TomcioMiki napisał(-a): Mój mały przeskoczył do Star Wars X- wing czeka na złożenie 🤗🤗🤗 Niech moc będzie z Wami! Super zabawy! 1 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny15 379 #589 Napisano 14 Grudnia 2022 Mustang 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Exuberant 644 #590 Napisano 14 Grudnia 2022 Alternatywna wersja Lambo Sian, Miura, moim zdaniem wyglądająca lepiej niż oryginał. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 8674 #591 Napisano 15 Grudnia 2022 Ja ostatnio zdradziłem Lego. 1 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: Titoni Seascoper 300, H.G.P. Diver 200m Automatic, Certina Blue Ribbon '74 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63211 #592 Napisano 16 Grudnia 2022 17 godzin temu, Szymon. napisał(-a): Ja ostatnio zdradziłem Lego. Fajny 👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BARTOLO 1879 #593 Napisano 17 Grudnia 2022 Ostatnio trochę pobudowaliśmy 😃 Ulubione klimaty lego castle. Pierwsze zdjęcia, jeszcze bez figurek. 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny15 379 #594 Napisano 25 Grudnia 2022 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63211 #595 Napisano 25 Grudnia 2022 2 minuty temu, Johnny15 napisał(-a): Fajny fajny podoba się 🤗🤗🤗 U mnie mały ma coś takiego do złożenia 😁😁😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny15 379 #596 Napisano 25 Grudnia 2022 Coś się zwiesiło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63211 #597 Napisano 25 Grudnia 2022 9 minut temu, Johnny15 napisał(-a): Coś się zwiesiło Już jest chyba ok 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nocny duch 5308 #598 Napisano 25 Grudnia 2022 U nas się choinka ubrała 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84669 #599 Napisano 25 Grudnia 2022 10 godzin temu, Johnny15 napisał(-a): Rok temu było przerabiane ale i w tym roku coś jest tylko 7 latek już prawie nie chce mojej pomocy 😀 2 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 46144 #600 Napisano 28 Grudnia 2022 Święta, święta i po świętach. Fajne te nowe zestawy. Kurnik i traktorek złodziei strzelający jajkami są the best 😉 4 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach