dariusz chlastawa 589 #26 Napisano 13 Stycznia 2016 To jest tak żenujące, że ani się nie nadaje do działu żarty-żartami ani do ciekawostek z netu ani nigdzie..a większość tego badziewia zegarkowego ( może z dwie sztuki jakieś normalne się tam przewinęły ) łącznie z krowim łańcuchem z pseudozłota i "diamętów" nawet na złom nie trafi bo jest z gównolitu zrobione 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 754 #27 Napisano 13 Stycznia 2016 To jest tak żenujące, że ani się nie nadaje do działu żarty-żartami ani do ciekawostek z netu ani nigdzie.. dlatego jestem po prostu zdumiony, że ten temat jeszcze żyje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #28 Napisano 13 Stycznia 2016 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12866 #29 Napisano 13 Stycznia 2016 Jacy muzycy, takie zegarki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati7811 98 #30 Napisano 13 Stycznia 2016 Kontrowersyjne tematy przeważnie długo żyją. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 5717 #31 Napisano 16 Stycznia 2016 Zegarki, jak zegarki, fakt, może nie są to wybitne dzieła zegarmistrzostwa, ale nie wiem czemu tak po nim od razu jedziecie. Tak samo po łańcuchu i "diamętach" (??).Widać takie mu się podobają, jeśli to nie są podróby, to niech sobie nosi.Podejrzewam, że jakieś tam ogólne pojęcie o zegarkach ma, bo na innym filmiku wspomina, że jego kumpel Alibaba (aka Robert M) kupił dwa Breitlingi po 50k sztuka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nabuhowsky 10 #32 Napisano 25 Stycznia 2016 Przecież Popek w Anglii siedzi a tam mentalność zegarkowa jest albo skrajnie uboga albo skrajnie przesadzona - kto był w Anglii ma taką świadomość. Casio, Pulsar i przyjaciele leżą obok TAG'a, Omegi i Breitlingów. Nie mam nic do Casio itp. tylko w Anglii albo kupujesz zegarek i go wyrzucasz do śmietnika i kupujesz nowy albo sprzedajesz w jakimś Converterze. Jeśli ktoś siedzi w polskim rapie - Quebonafide też posiada Breitlinga (prawdopodobnie), większość lata w G-Shock'ach. Co do muzyki Popka - ma łeb na karku gość (w sensie, że ma "popyt") 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 754 #33 Napisano 26 Stycznia 2016 mentalność popka jest const. niezależnie gdzie by się nie znajdował 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek16 49 #34 Napisano 26 Stycznia 2016 Ten Raymond Weil automat wygląda przyzwoicie, ciekawe jaki ma kaliber. Ma napis swiss made więc może coś ciekawego? Poza tym G-Shocki fajne. Poza tym żenada... (a zwłaszcza nagrywający) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 798 #35 Napisano 27 Stycznia 2016 Kolego, nie wim ile lat jestem od ciebie młodszy , Ale się zgadzam zupełnie .Z ciekawości odpaliłem sobie tego " artystę " . Co to ma być ,że w tym czymś ( nie zasługuje na miano piosenki ) , co drugie słowo , to przekleństwo ! MASAKRA , żenada . I tak jak mówisz facet czerpie z tego ogromne pieniądze ! A ta jego " muzyka " jest bez wartości ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek16 49 #36 Napisano 27 Stycznia 2016 Kolego, nie wim ile lat jestem od ciebie młodszy , Ale się zgadzam zupełnie .Z ciekawości odpaliłem sobie tego " artystę " . Co to ma być ,że w tym czymś ( nie zasługuje na miano piosenki ) , co drugie słowo , to przekleństwo ! MASAKRA , żenada .I tak jak mówisz facet czerpie z tego ogromne pieniądze ! A ta jego " muzyka " jest bez wartości ! To chyba najczęstsze połączenie - coś zupełnie głupiego zazwyczaj sprzedaje się najlepiej bo ma najszersze grono odbiorców. Np. zespoły disco polo na pewno sprzedają o wiele więcej płyt niż powiedzmy Mozart, albo SDM. Obraz "pomarańczowe, czerwone, żołte", "czarny kwadrat na białym tle", zdjęcie ziemniaka albo inne "dzieła" które można narysować w paint w 5 minut sprzedają się za setki milionów. Także "Popek" to w tym wypadku mały "Pikuś". Są bardziej bezsensowne rzeczy, np. lotnisko w Radomiu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
login 1 #37 Napisano 27 Stycznia 2016 Pełna zgoda! iOS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCK 1 #38 Napisano 2 Lutego 2016 Nabuhowsky, a u nas jaka jest świadomość zegarkowa? Wczoraj wstąpiłem do zegarmistrza w centrum, który jest tam od lat. Pytam czy ma jakieś ciekawe automaty, mówi że nie bo jego zdaniem 95% zegarków na rynku to podróbki ... Ale proponuje, że coś sprowadzi ... No to ciągnę temat i pytam - czyli Pan też mi sprzeda podróbkę? On, że to nie tak, że już w fabrykach są podróbki ... Przez szacunek do wieku (dobrze po 60tce) podziękowałem i wyszedłem, ale rozgłaszając takie poglądy ma sklep od lat, a w nim dziesiątki zegarków do 200 pln, znakiem tego się sprzedają i utrzymuje lokal w centrum. Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
junek92 25 #39 Napisano 5 Lutego 2016 Nabuhowsky, a u nas jaka jest świadomość zegarkowa? Wczoraj wstąpiłem do zegarmistrza w centrum, który jest tam od lat. Pytam czy ma jakieś ciekawe automaty, mówi że nie bo jego zdaniem 95% zegarków na rynku to podróbki ... Ale proponuje, że coś sprowadzi ... No to ciągnę temat i pytam - czyli Pan też mi sprzeda podróbkę? On, że to nie tak, że już w fabrykach są podróbki ... Przez szacunek do wieku (dobrze po 60tce) podziękowałem i wyszedłem, ale rozgłaszając takie poglądy ma sklep od lat, a w nim dziesiątki zegarków do 200 pln, znakiem tego się sprzedają i utrzymuje lokal w centrum. Wysłane z mojego iPad przez TapatalkTo był bateryjkarz nie zegarmistrz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nabuhowsky 10 #40 Napisano 13 Lutego 2016 Nabuhowsky, a u nas jaka jest świadomość zegarkowa? Wczoraj wstąpiłem do zegarmistrza w centrum, który jest tam od lat. Pytam czy ma jakieś ciekawe automaty, mówi że nie bo jego zdaniem 95% zegarków na rynku to podróbki ... Ale proponuje, że coś sprowadzi ... No to ciągnę temat i pytam - czyli Pan też mi sprzeda podróbkę? On, że to nie tak, że już w fabrykach są podróbki ... Przez szacunek do wieku (dobrze po 60tce) podziękowałem i wyszedłem, ale rozgłaszając takie poglądy ma sklep od lat, a w nim dziesiątki zegarków do 200 pln, znakiem tego się sprzedają i utrzymuje lokal w centrum. Wysłane z mojego iPad przez TapatalkU Nas nie jest wcale tak źle jak się wydaje. U Nas są jeszcze zegarmistrzowie (na szczęście i nieszczęście) - w Anglii ani jednego nie widziałem oprócz bateryjkarzy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 754 #41 Napisano 28 Czerwca 2016 jak każda dynastia - ta również chyba dobiega swego kresu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wytrych 7 #42 Napisano 5 Grudnia 2016 Nie tylko w zegarkach król nie trzyma poziomu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebudu 2257 #43 Napisano 5 Grudnia 2016 Trzyma poziom 0 - parter 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 803 #44 Napisano 5 Grudnia 2016 Tytuł tematu do zmiany , " były król " . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #45 Napisano 5 Grudnia 2016 Walka była marna, bo do tego Koledzy zdaje się piją (to moja subiektywna ocena, liczę się z tym, że mogą być inne opinie ). Pudzian po wlace stwierdził, że Popek i tak wykazał się odwagą stając w ringu, ale.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 803 #46 Napisano 5 Grudnia 2016 Trzymajmy poziom , to nie była walka Wynagrodzenie skłoniło do wejścia do klatki ( podobno 1 mln PLN ) . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #47 Napisano 5 Grudnia 2016 Jako podsumowanie tej żenady , zobaczcie co wyprawia ( swoją drogę jaki prowadzący strzelanie na to pozwolił ?) https://www.youtube.com/watch?v=dlc3iqqxBf4 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #48 Napisano 5 Grudnia 2016 Zajrzałem tutaj bo myślałem że jakoś przeoczyłem temat o zegarkach Króla Albanii Fajny ambasador polskiej muzyki Tutaj też mamy takiego cymbala, Justin Bieber 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 803 #49 Napisano 5 Grudnia 2016 Ambasador , dobre , chyba na Jamajce . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 754 #50 Napisano 5 Grudnia 2016 miałem odkopać ten temat z czeluści forum w sobotę ale sobie podarowałem. Popek jaki jest każdy widzi. o popku można mówić wiele ale chyba najlepszy jest taki komentarz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach