Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

KicikotQ

Zegarki "Króla Albanii"

Rekomendowane odpowiedzi

To jest tak żenujące, że ani się nie nadaje do działu żarty-żartami ani do ciekawostek z netu ani nigdzie..

a większość tego badziewia zegarkowego ( może z dwie sztuki jakieś normalne się tam przewinęły ) łącznie z krowim łańcuchem z pseudozłota i "diamętów" nawet na złom nie trafi bo jest z gównolitu zrobione 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest tak żenujące, że ani się nie nadaje do działu żarty-żartami ani do ciekawostek z netu ani nigdzie..

dlatego jestem po prostu zdumiony, że ten temat jeszcze żyje  :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jacy muzycy, takie zegarki.

ng6mnrm.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarki, jak zegarki, fakt, może nie są to wybitne dzieła zegarmistrzostwa, ale nie wiem czemu tak po nim od razu jedziecie. Tak samo po łańcuchu i "diamętach" (??).

Widać takie mu się podobają, jeśli to nie są podróby, to niech sobie nosi.

Podejrzewam, że jakieś tam ogólne pojęcie o zegarkach ma, bo na innym filmiku wspomina, że jego kumpel Alibaba (aka Robert M) kupił dwa Breitlingi po 50k sztuka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież Popek w Anglii siedzi a tam mentalność zegarkowa jest albo skrajnie uboga albo skrajnie przesadzona - kto był w Anglii ma taką świadomość.

Casio, Pulsar i przyjaciele leżą obok TAG'a, Omegi i Breitlingów. Nie mam nic do Casio itp. tylko w Anglii albo kupujesz zegarek i go wyrzucasz do śmietnika i kupujesz nowy albo sprzedajesz w jakimś Converterze.

Jeśli ktoś siedzi w polskim rapie - Quebonafide też posiada Breitlinga (prawdopodobnie), większość lata w G-Shock'ach.

Co do muzyki Popka - ma łeb na karku gość :D (w sensie, że ma "popyt")

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mentalność popka jest const. niezależnie gdzie by się nie znajdował

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten Raymond Weil automat wygląda przyzwoicie, ciekawe jaki ma kaliber. Ma napis swiss made więc może coś ciekawego? Poza tym G-Shocki fajne. Poza tym żenada... (a zwłaszcza nagrywający)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego, nie wim ile lat jestem od ciebie młodszy , Ale się zgadzam zupełnie .

Z ciekawości odpaliłem sobie tego " artystę " . Co to ma być ,że w tym czymś ( nie zasługuje na miano piosenki ) , co drugie słowo , to przekleństwo ! MASAKRA , żenada .

I tak jak mówisz facet czerpie z tego ogromne pieniądze ! A ta jego " muzyka " jest bez wartości !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego, nie wim ile lat jestem od ciebie młodszy , Ale się zgadzam zupełnie .

Z ciekawości odpaliłem sobie tego " artystę " . Co to ma być ,że w tym czymś ( nie zasługuje na miano piosenki ) , co drugie słowo , to przekleństwo ! MASAKRA , żenada .

I tak jak mówisz facet czerpie z tego ogromne pieniądze ! A ta jego " muzyka " jest bez wartości !

To chyba najczęstsze połączenie - coś zupełnie głupiego zazwyczaj sprzedaje się najlepiej bo ma najszersze grono odbiorców. Np. zespoły disco polo na pewno sprzedają o wiele więcej płyt niż powiedzmy Mozart, albo SDM. Obraz "pomarańczowe, czerwone, żołte", "czarny kwadrat na białym tle", zdjęcie ziemniaka albo inne "dzieła" które można narysować w paint w 5 minut sprzedają się za setki milionów. Także "Popek" to w tym wypadku mały "Pikuś". Są bardziej bezsensowne rzeczy, np. lotnisko w Radomiu  :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nabuhowsky, a u nas jaka jest świadomość zegarkowa? Wczoraj wstąpiłem do zegarmistrza w centrum, który jest tam od lat. Pytam czy ma jakieś ciekawe automaty, mówi że nie bo jego zdaniem 95% zegarków na rynku to podróbki ... Ale proponuje, że coś sprowadzi ... No to ciągnę temat i pytam - czyli Pan też mi sprzeda podróbkę? On, że to nie tak, że już w fabrykach są podróbki ... Przez szacunek do wieku (dobrze po 60tce) podziękowałem i wyszedłem, ale rozgłaszając takie poglądy ma sklep od lat, a w nim dziesiątki zegarków do 200 pln, znakiem tego się sprzedają i utrzymuje lokal w centrum.

Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nabuhowsky, a u nas jaka jest świadomość zegarkowa? Wczoraj wstąpiłem do zegarmistrza w centrum, który jest tam od lat. Pytam czy ma jakieś ciekawe automaty, mówi że nie bo jego zdaniem 95% zegarków na rynku to podróbki ... Ale proponuje, że coś sprowadzi ... No to ciągnę temat i pytam - czyli Pan też mi sprzeda podróbkę? On, że to nie tak, że już w fabrykach są podróbki ... Przez szacunek do wieku (dobrze po 60tce) podziękowałem i wyszedłem, ale rozgłaszając takie poglądy ma sklep od lat, a w nim dziesiątki zegarków do 200 pln, znakiem tego się sprzedają i utrzymuje lokal w centrum.

To był bateryjkarz  nie zegarmistrz :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U Nas nie jest wcale tak źle jak się wydaje. U Nas są jeszcze zegarmistrzowie (na szczęście i nieszczęście) - w Anglii ani jednego nie widziałem oprócz bateryjkarzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak każda dynastia - ta również chyba dobiega swego kresu  :lol:

78933b5a560ac4628acf6c74ac98973f.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tylko w zegarkach król nie trzyma poziomu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzyma poziom 0 - parter :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tytuł tematu do zmiany , " były król " .

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Walka była marna, bo do tego Koledzy zdaje się piją (to moja subiektywna ocena, liczę się z tym, że mogą być inne opinie ;)  ). Pudzian po wlace stwierdził, że Popek i tak wykazał się odwagą stając w ringu, ale.... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzymajmy poziom , to nie była walka :)

Wynagrodzenie skłoniło do wejścia do klatki ( podobno 1 mln PLN ) .

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D

Zajrzałem tutaj bo myślałem że jakoś przeoczyłem temat o zegarkach Króla Albanii :)

Fajny ambasador polskiej muzyki

Tutaj też mamy takiego cymbala, Justin Bieber :D

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałem odkopać ten temat z czeluści forum w sobotę ale sobie podarowałem. Popek jaki jest każdy widzi. 

o popku można mówić wiele ale chyba najlepszy jest taki komentarz 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.