domurst 2 #1251 Napisano 9 Grudnia 2013 Halston jest świetny i tez należy do moich ulubionych, szczególnie w takie smutne szare dni jak dziś - mix mchu ze skórą i kastoreum "robią robotę". Perfumeryjny vintage w dobrym znaczeniu tego słowa. Młodzieży przypuszczam nie spodobałby się a wręcz odrzucił... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ramib 0 #1252 Napisano 9 Grudnia 2013 A co myślicie o Loewe 7? Dla mnie zapach bardzo przyjemny, oryginalny. Bardzo go lubię. No i annayake( bodajże Undo choć nie pamiętam dokładnie) tu też Waszej opinii jestem ciekaw bo ten zapach też jest dość charakterystyczny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1253 Napisano 9 Grudnia 2013 (edytowane) O Loewe7 było w tym temacie już wałkowane wielokrotnie. Mnie osobiście nie przypadł do gustu. Kupiłem za namową kolegów i szybciutko oddałem go tacie. Ciekawszy jak dla mnie jest platynowy Loewe. Edytowane 9 Grudnia 2013 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ramib 0 #1254 Napisano 9 Grudnia 2013 Ok. A co polecacie, o oryginalnym zapachu? Miałem Joopa Homme, trochę za mocny dla mnie, natomiast nie chce zapachu popularnego, który używa połowa miasta, chciałbym aby się wyróżniał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
selphy 347 #1255 Napisano 9 Grudnia 2013 Oryginalny, polecam Consula, ktoś na forum o nim wspomniał, kupiłem i nie żałuję, znakomity zapach, klasyka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onkyo05 0 #1256 Napisano 9 Grudnia 2013 (edytowane) A ja uwielbiam LOEWE 7, a teraz jestem zauroczony kolejnym genialnym zapachem LOEWE SOLO PLATINUM http://www.youtube.com/watch?v=TiFIBe0Pphc A propos, bardzo fajnie przyjemnie i niezwykle trwale pachnie ZIPPO Edytowane 9 Grudnia 2013 przez onkyo05 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6756 #1257 Napisano 9 Grudnia 2013 Cześć! Ja ostatnio kupiłem Halston'a Z 14. Lubię klasykę i dla mnie kozak, najlepsze jakie miałem, w dodatku w śmiesznej cenie. Polecam. http://www.fragrantica.com/perfume/Halston/Halston-Z14-3697.html Poczytałem o tym zapachu i, cóż - kupiłem. Czekam z niecierpliwością na dostawę! Oryginalny, polecam Consula, ktoś na forum o nim wspomniał, kupiłem i nie żałuję, znakomity zapach, klasyka Consul jest świetny! Cieszę się, że zainteresowałem Was nim, bo to niestety zapomniany dziś, klasyczny a w dodatku polski zapach. Ps. Właśnie użyłem Derby. Jest moc 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #1258 Napisano 9 Grudnia 2013 U mnie czeka paczka od Syntezy. Przemysławka, Consul i Derby. W weekend obadam te zapachy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 736 #1259 Napisano 9 Grudnia 2013 Ok. A co polecacie, o oryginalnym zapachu? Miałem Joopa Homme, trochę za mocny dla mnie, natomiast nie chce zapachu popularnego, który używa połowa miasta, chciałbym aby się wyróżniałmoże chanel antaeus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ramib 0 #1260 Napisano 9 Grudnia 2013 Skuszę się na Loewe 7 wersję platinum lub chanel antaeus. Dzięki za pomysły, jakbyście mogli podrzucić jeszcze sklep internetowy ( bo chyba tego Loewe nie widziałem w żadnej perfumerii, przynajmniej nie rzucił mi się w oczy) polecany to byłbym wdzięczny, ale to już na priv co by nie śmiecić forum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper12 0 #1261 Napisano 9 Grudnia 2013 Chanel Antaeus widziałem przecenione w Super-Pharm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onkyo05 0 #1262 Napisano 10 Grudnia 2013 Na LOEWE wyłączność ma niestety Sephora. Ramib, nie ma perfum 7 Platinum Sa Loewe 7 albo Loewe Solo PLatinum. Oba kozackie. Ja chyba wole 7. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ramib 0 #1263 Napisano 10 Grudnia 2013 Tzn wiem że Loewe 7 jest w Sephorze, muszę się tam wybrać, bo nigdy Solo Platinum mi się w oczy nie rzuciło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J. Black 1864 #1264 Napisano 10 Grudnia 2013 Polecam również sprawdzić Loewe 7 Natural. Osobiście uważam że to do tej pory najlepszy produkt Loewe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baby_Prez 0 #1265 Napisano 11 Grudnia 2013 hej, mam prośbę o radę. Chciałem kupić znajomemu perfumy, tylko w sumie nie wiem co może lubić, myślę o CK Truth, Euphoria, ew. Baldessarini Private Affairs, możecie doradzić, które będą w miarę neutralne? Mam mało czasu, a w najbliższym czasie nie będę przechodził koło perfumerii. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 335 #1266 Napisano 11 Grudnia 2013 Poczytaj:http://wizaz.pl/kosmetyki/kategoria.php?kat=36&next=1&sort=8 Wybierz taki który podoba się wszystkim. Z wymienionych Euphoria będzie ok. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J. Black 1864 #1267 Napisano 11 Grudnia 2013 Azzaro Chrome, Hugo Boss "Szary", Iceberg eau de iceberg, Carolina Herrera 212, Givenchy blue label. Wszystkie w dość przystępniej cenie i bardzo dobrze odbierane przez otoczenie. Jest tego dużo więcej zależy kto co lubi, jakimi środkami dysponuje oraz w jaką porę roku chce ich używać etc. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baby_Prez 0 #1268 Napisano 11 Grudnia 2013 Szybka decyzja, Euphoria zamówiona 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1269 Napisano 12 Grudnia 2013 (edytowane) Lata temu Euphoria razem z Acqua Di Gio i nieśmiertelnym szarym Hugo była jednym z moich ulubionych zapachów, problem leżał tylko w tym, że była bardzo krótkotrwała. Pozatym dobry wybór. Którą zamówiłeś Intense, czy zwykłą? Edytowane 12 Grudnia 2013 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baby_Prez 0 #1270 Napisano 12 Grudnia 2013 Zwykłą. Czytałem, ze intense jest bardziej... intensywne więc jak nie znam gustu obdarowywanego, to lepiej było coś bardziej w kierunku neutralności kupić.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k601 0 #1271 Napisano 12 Grudnia 2013 Dwa razy dostałem bez konsultacji wodę toaletową i totalna wtopa:-(Sam raczej nie robię takich prezentów w ciemno.Może jednak akurat trafiłeś.A dostałem Laura Biagotti Roma Uomo i Cartier Declaration.Oba dla mnie nienoszalne!!!Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #1272 Napisano 12 Grudnia 2013 (edytowane) Kuzyn dostał kiedyś Farenheita od cioci z Ameryki.. oddał mi bez bólu, zresztą żona też kiedyś tak Channel 5 zarobiła, więc nie ma tego złego;) Edytowane 12 Grudnia 2013 przez zeRo_Six 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #1273 Napisano 12 Grudnia 2013 a coś o tych ? i... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 335 #1274 Napisano 12 Grudnia 2013 ... idź do permumerii quality. Tam są permfumy przez duże P.Kupiłbyś zegarek sygnowany prze Hugo Bossa czy Lacoste?Nie.Podobnie jest z perfumami.Są firmy które się w nich specjalizują i robią to fenomenalnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1275 Napisano 12 Grudnia 2013 Łukasz, te czerwone Hugo nawet dość fajne, ostatnio je wąchałem i szczerze powiedziawszy przypadły mi do gustu. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach