radekglaz 55 #4176 Napisano 12 Grudnia 2017 W Bytomiu przeceniają wszystko (udało mi się kupić garnitur i koszulę za 50%) oprócz tych perfum... jedyna obniżka jest dla klubowiczów z 199zł na 150zł (50 ml) i świeczka w prezencie RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4177 Napisano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Przyszły. Moje ulubiene Wysłane z Google Pixel 2 przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Grudnia 2017 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 5297 #4178 Napisano 12 Grudnia 2017 Już tyle wypiłeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 9111 #4179 Napisano 12 Grudnia 2017 Czy mi się wydaje, czy Guerlain zaczyna wlewać wszystkie swoje męskie perfumy w takie same flakony? 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4180 Napisano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Już tyle wypiłeś? Takie smaczne, ciężko się powstrzymać Butelka jest krzywo. Czy mi się wydaje, czy Guerlain zaczyna wlewać wszystkie swoje męskie perfumy w takie same flakony? Nie wszystkie.Ideale mają inny flakon jak Vetiver i Heritage.Homme i Homme Intense jeszcze inny. Jest kilka rodzajów flakonów. Edytowane 12 Grudnia 2017 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 9111 #4181 Napisano 12 Grudnia 2017 Ale L'Instant ma już taki jak Vetiver i Heritage... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4182 Napisano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Tak. I na pewno te, o których piszesz mają nowe wujowe zatyczki. Poprzednia moja flaszka miała taki Edytowane 12 Grudnia 2017 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 9111 #4183 Napisano 12 Grudnia 2017 Mam taką flaszkę, ale jakoś nie jestem pod wrażeniem korka Nowe takie słabe? 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4184 Napisano 12 Grudnia 2017 Po prostu ładniejszy i ma lepsze proporcje w stosunku do butelki. Takie tam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 402 #4185 Napisano 12 Grudnia 2017 Dla mnie Guerlain Vetiver to mydło PKP.Wolałbym chyba kupić Molekules 01 (jak się nie mylę) które to 100% isoSuper czyli taki glutaminian sodu wśród perfum. Testowałem ostatnio Creed Viking ale otwarcie dziwnie a później szablonowo i kiepsko. Tecenzje też średnie zbiera.Ani tam wiatru ani bryzy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4186 Napisano 12 Grudnia 2017 Chciałbym, żeby mydło w PKP pachniało jak GV. Chyba jakimś innym PKP jeździsz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 24262 #4187 Napisano 12 Grudnia 2017 Intenso Dolce&Gabbana w Rossmanie. Ciekawy,dość ciężki korzenny zapach.Raczej na wieczór. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 402 #4188 Napisano 13 Grudnia 2017 (edytowane) Chciałbym, żeby mydło w PKP pachniało jak GV. Chyba jakimś innym PKP jeździsz Można by o Pendolino wspomnieć ale tam nawet wifi ani informacji o prędkości nie ma. Co do mydeł to jest jeszcze Prada- sprzed bodaj 5 lat pachnąca praniem wypranym mydłem biały jeleń... Edytowane 13 Grudnia 2017 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 9111 #4189 Napisano 13 Grudnia 2017 Po prostu ładniejszy i ma lepsze proporcje w stosunku do butelki. Takie tam A czy przy zmianie korka zmienili (zreformułowali) sam zapach? Oby nie... Kupiłem sobie nie tak dawno buteleczkę, ale mój własny ojciec mi ją zabrał Powiedział, że jestem za młody na takie zapachy... Akurat zbliżały się urodziny taty, tak więc Vetiver pozostał u nowego właściciela. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4190 Napisano 13 Grudnia 2017 Z tego co wiem, ostatnia reformulacja była w 2000r. Jak dla mnie zapach jest taki sam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwachu 0 #4191 Napisano 20 Grudnia 2017 Moje ulubione perfumy to:Jil Sander Background (mega unikat)Chanel Allure Homme SportChanel Egoiste Platinium Tom Ford Oud WoodTom Ford Plum Tom Ford MandarinoCreed Aventus mam jeszcze Davidoff Relax ale obecnie mi się znudził 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 92886 #4192 Napisano 20 Grudnia 2017 Wiadomo. Kwachu nigdy nie oszczędzał na kosmetykach. Ani na zegarkach. Ani na.... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 402 #4193 Napisano 21 Grudnia 2017 Moje ulubione perfumy to:Jil Sander Background (mega unikat)Chanel Allure Homme SportChanel Egoiste Platinium Tom Ford Oud WoodTom Ford Plum Tom Ford MandarinoCreed Aventus mam jeszcze Davidoff Relax ale obecnie mi się znudził Lubię platynowego.Aventus ma masę klonów.Z Davidoffa uwielbiam Good Life ale to mega unikat i ceny szybują... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4194 Napisano 21 Grudnia 2017 (edytowane) Dla mnie platynowy to klasa. Czuć jakość składników i pomysł na wykonanie. Jak dla mnie, świetny zapach na trochę cieplejsze dni. Z Forda to tylko Sahara Noir, już nie produkowana, więc moją jedyną flaszeczkę traktuję niemal z nabożną czcią ;-) A z Davidoff, to u mnie może być tylko ...dziadkowo, więc nieśmiertelny Zino, który o tej porze roku jest cudownym wyborem :-) Edytowane 21 Grudnia 2017 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwachu 0 #4195 Napisano 21 Grudnia 2017 (edytowane) Tak tylkow przypadku platynowego trzeba szukać wesrsji vintage obecna to dno. Tu wersja z marca 1993 Edytowane 21 Grudnia 2017 przez Kwachu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4196 Napisano 21 Grudnia 2017 Cóż, nie mam porównania, bo wygląda na to, że mam aktualną wersję. Niemniej jednak nadal uważam, że to porządne pachnidło, wyróżniające się w mainstreamie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 402 #4197 Napisano 21 Grudnia 2017 Grey Flanel jest w podobnych klimatach... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 9111 #4198 Napisano 21 Grudnia 2017 Grey Flanel i Egoiste Platinum? Hmm... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4199 Napisano 21 Grudnia 2017 Ja tam nie wiem, bo Grey Flanel nigdy nie próbowałem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 5297 #4200 Napisano 21 Grudnia 2017 Może ciut eau GF 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach