MHAEM 13 #6801 Napisano 30 Grudnia 2018 (edytowane) Tez wrzucę, a co tam...Tez wrzucę, a co tam... Edytowane 30 Grudnia 2018 przez MHAEM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21803 #6802 Napisano 30 Grudnia 2018 Mam nadzieje ze nie masz dylematu czym by tu sie dzisiaj... Gratuluje zaplecza No właśnie czasami mam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1952 #6803 Napisano 31 Grudnia 2018 loco50 poza konkurencją. U mnie tak się to przedstawia i jest to w sumie dobre podsumowanie tego roku, bo dopiero w 2018 mi odwaliło. Wcześniej to były chyba ze dwa flakony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 178 #6804 Napisano 31 Grudnia 2018 Niezłe kolekcje macie, Koledzy Nawet nie będę się wygłupiał z robieniem zdjęcia moich marnych 13 sztuk. Chyba, że na specjalne życzenie, ale to dopiero wieczorem No i tak jak @brz, dopiero w tym roku mnie sieknęło, i to głównie dzięki Wam, tu się udzielającym. Obawiam się tego, że mój zbiór też będzie się rozrastał, i sam jestem ciekawy jak będzie wyglądał za rok o tej porze Zdrowia, pomyślności i duuużo miejsca na nowe flakony, życzę Wam w Nowym Roku! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12060 #6805 Napisano 31 Grudnia 2018 Jakby komuś brakowało do kolekcji, to sprzedam nówkę sztukę w foliach CK Obsession 125ml. Kupiony w PL.Doszedłem do wniosku po wczorajszym niuchaniu w Hebe, że to jednak nie dla mnie zapach.Cena - 85 zł z wysyłką 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1952 #6806 Napisano 31 Grudnia 2018 głównie dzięki Wam, tu się udzielającymO to to! Z tym że sam napisałbym raczej „przez Was”. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 178 #6807 Napisano 31 Grudnia 2018 Haha, najpierw napisałem 'przez Was', ale po chwili zmieniłem na 'dzięki', bo właściwie to nie mam czego żałować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21803 #6808 Napisano 31 Grudnia 2018 brz niezła bateria 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #6809 Napisano 31 Grudnia 2018 Za chwilę ustawię w telefonie tryb panoramiczny i zrobię zdjęcie swojej kolekcji perfum ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnkn 226 #6810 Napisano 1 Stycznia 2019 No Panowie, piękne kolekcje i solidne pozycje u każdego Jednak najbardziej zbliżone do mojego nosa widzę u @brz - super! U mnie bodajże 8 flaszek i kolejne 4-5 na liście "must have". Potem stopka dopóki coś się skończy (mam też drugą listę "must have", na której są zegarki ). @herbee, fidelio - pochwalcie się też! PS. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #6811 Napisano 1 Stycznia 2019 loco50 poza konkurencją. U mnie tak się to przedstawia i jest to w sumie dobre podsumowanie tego roku, bo dopiero w 2018 mi odwaliło. Wcześniej to były chyba ze dwa flakony. Korek od Joop'a mistrzowski pierwotnie chyba od Perry Ellis 360? S7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1952 #6812 Napisano 1 Stycznia 2019 haker, dokładnie tak. Nie mogłem znieść widoku tego wibratora, więc przekazałem korek landrynie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 178 #6813 Napisano 1 Stycznia 2019 (edytowane) Jak widać na załączonym obrazku, wczoraj miałem jakiś problem z liczeniem Chociaż, gdybym dorzucił jeszcze jakieś Avony odłożone kiedyś już do szuflady, to byłoby jakieś 14 sztuk Erosa dostałem na Gwiazdkę i muszę z przykrością stwierdzić, że to nie jest już tak samo dobry zapach, jak ten sprzed dwóch lat. Mam dla porównania jeszcze resztki ze starego flakonu, i przy zabawie w kilka osób w ślepy test, zawsze wskazywano ten starszy, jako mocniejszy i bardziej naturalny zapach. Ech, pewnie kolejna ofiara reformulacji..@brz, poznajesz tego gościa w pierwszym rzędzie od prawej?@krazy777, od Ciebie też stoją. [] Edytowane 1 Stycznia 2019 przez herbee 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmedela 14 #6814 Napisano 1 Stycznia 2019 Sprzedam.1. Paco Rabane Invictus50-55ml/100 ml + dezodorant z objętością ok. 1/2 całości - 130 zł Aktualny Invictus ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #6815 Napisano 2 Stycznia 2019 Od dłuższego już czasu, na każdą możliwą okazję i każdy możliwy nastrój :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #6816 Napisano 2 Stycznia 2019 Jak AQD Colonia Intensa? Fajne Diory 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #6817 Napisano 2 Stycznia 2019 Jak AQD Colonia Intensa?Fajne Diory Ja mam Colonia Assoluta ;-) IMO bardzo fajny zapach, ale wymaga dość obfitej aplikacji, a do tego potrzebuje wysokiej temperatury, bo inaczej ginie na skórze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krazy777 4 #6818 Napisano 2 Stycznia 2019 Zacne kolekcje! Zwłaszcza te Diory mi się podobają. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #6819 Napisano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Zacne kolekcje! Zwłaszcza te Diory mi się podobają. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Dzięki, mi Diory też się podobają, zwłaszcza Parfum i Intense Edytowane 2 Stycznia 2019 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #6820 Napisano 2 Stycznia 2019 Od dłuższego już czasu, na każdą możliwą okazję i każdy możliwy nastrój :-) Widzę, że masz EN i EN Sport... jak oceniasz wersję Sport na tle EN?Sam użytkuję EN od dłuższego czasu i mam ochotę spróbować Sporta, ale po kilku niepochlebnych opiniach w internecie nigdy się na niego jednak nie zdecydowałem. RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #6821 Napisano 2 Stycznia 2019 Widzę, że masz EN i EN Sport... jak oceniasz wersję Sport na tle EN?Sam użytkuję EN od dłuższego czasu i mam ochotę spróbować Sporta, ale po kilku niepochlebnych opiniach w internecie nigdy się na niego jednak nie zdecydowałem. RGTaki rozwodniony LEN. U mnie z trwałością LEN jest już problem, a wersja Sport w zasadzie na mnie w ogóle nie pachnie. Kiedyś trafiła się okazja kupić taki komplet i dlatego mam oba :-) Normalnie na Sport nie zdecydowałbym się ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #6822 Napisano 2 Stycznia 2019 Tego właśnie się obawiałem... dzięki. I jeszcze pytanko odnośnie Diorów Homme Parfum vs Intense... czy trwałość Parfum jest faktycznie lepsza od Intense?Jak oceniasz te dwa zapachy względem siebie? RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #6823 Napisano 2 Stycznia 2019 Tego właśnie się obawiałem... dzięki. I jeszcze pytanko odnośnie Diorów Homme Parfum vs Intense... czy trwałość Parfum jest faktycznie lepsza od Intense?Jak oceniasz te dwa zapachy względem siebie? RGIMO trwałość jest na zbliżonym poziomie. W Intense wyczuwalna jest jeszcze to, co jest typowe dla linii Homme, czyli "szminkowość", która jednym się podoba (ja ją bardzo lubię), a innym nie. W Parfum tej "sygnatury" w zasadzie nie ma, a jest skóra. Parfum sa też dymne. IMO Parfum to zapach zdecydowanie bardziej złożony, choć oba są warte polecenia :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnkn 226 #6824 Napisano 2 Stycznia 2019 Wow, @fidelio rewelacja! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanuszS 37 #6825 Napisano 2 Stycznia 2019 Od dłuższego już czasu, na każdą możliwą okazję i każdy możliwy nastrój :-)Pięknie,ale jak Ty to wszystko ogarniasz..... może alfabetycznie.... ,moze jakiś grafik... dni parzyste i nieparzyste.. nie idę juz tą drogą ale kolekcja... rozumiem że to w mysl zasady ile zegarków tyle zapachów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach