brz 1956 #8951 Napisano 16 Kwietnia 2020 Mi znane nie były. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Immuno 9 #8952 Napisano 16 Kwietnia 2020 Nowe nabytki. Chanel z 2014.Pewny jesteś tego 2014? Ja miałem flaszkę z 2015 i jeszcze nie miała nowego typu zatyczki z pierścieniem. Tak poza tym to świetny zapach - zużyłem z przyjemnością 100mL i były bardzo dobrze odbierane przez otoczenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #8953 Napisano 16 Kwietnia 2020 Hmmm, tak mi wybija checkfresh. Info z http://raidersofthelostscent.blogspot.com/2014/01/how-to-recognize-chanel-perfumes.html również zdaje się to potwierdzać. Jak już pisałem, klasycznym Allure się dotąd nie interesowałem, ale Edition Blanche używałem chyba już w 2008 i taki korek z pierścieniem tam był. Może jednak miałeś flaszkę z 2007? A zapach rzeczywiście fajny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #8954 Napisano 17 Kwietnia 2020 Lato ma być ponoć gorące 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzes_w-ch 2 #8955 Napisano 17 Kwietnia 2020 No kolega gotowy na lato. Pamiętaj żeby dodawać zawsze jeden spray dodatkowo na maseczkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #8956 Napisano 17 Kwietnia 2020 Na lato to ja już zimą byłem gotowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 736 #8957 Napisano 17 Kwietnia 2020 Dior homme cologne czy chanel allure homme cologne będzie bardziej rześki cytrusowy o lepszych parametrach? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 401 #8958 Napisano 17 Kwietnia 2020 Dior homme cologne czy chanel allure homme cologne będzie bardziej rześki cytrusowy o lepszych parametrach?Zapytaj na perfuforum.pl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 9071 #8959 Napisano 17 Kwietnia 2020 Kończy mi się odlewka nowszej wersji Kourosa i chodzi za mną zakup flakonu. Patrzyłem na testery - ceny w okolicach 110-130 zł są atrakcyjne, ale i trochę zbyt niskie. Znalazłem m.in. tak, jak na zdjęciu. Czy to autentyk? Przyznam, że niepokoi mnie kremowa butelka i czarne wnętrze atomizera (moje starsze wersje mają flakony białe, nieprzezroczyste i całkowicie białe atomizery)... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #8960 Napisano 17 Kwietnia 2020 (edytowane) Słabo to wygląda. Gdy szukałem Kourosa dla siebie, wykoncypowałem, że taki ciemny atomizer jest znakiem rozpoznawczym podróbki. No i samo oczko powinno chyba znajdować się w górnej części otworu, a nie na środku. Edytowane 17 Kwietnia 2020 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 9071 #8961 Napisano 17 Kwietnia 2020 I ja doszedłem do podobnych wniosków. Kupiłeś go w końcu? 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #8962 Napisano 17 Kwietnia 2020 (edytowane) Tak, używaną 50-tkę z końca 2018. Edytowane 17 Kwietnia 2020 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzes_w-ch 2 #8963 Napisano 17 Kwietnia 2020 Kończy mi się odlewka nowszej wersji Kourosa i chodzi za mną zakup flakonu. Patrzyłem na testery - ceny w okolicach 110-130 zł są atrakcyjne, ale i trochę zbyt niskie. Znalazłem m.in. tak, jak na zdjęciu. Czy to autentyk? Przyznam, że niepokoi mnie kremowa butelka i czarne wnętrze atomizera (moje starsze wersje mają flakony białe, nieprzezroczyste i całkowicie białe atomizery)...Te wszystkie testery w jednej cenie z olx allegro fb itp po 109zl...119zl to fejki.Jak szukasz w dobrej cenie autentykow wejdz na perfumehub.pl . Mozesz tam zawsze przeczytac opinie o perfumeriach ktore sa w tej wyszukiwarce. Wszystkie sa monitorowane na podstawie opinii w sieci. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #8964 Napisano 17 Kwietnia 2020 (edytowane) Tu masz używanego Kourosa 2018 z olx. https://www.olx.pl/oferta/ysl-yves-saint-laurent-kouros-ok-35-100ml-CID87-IDDKfWi.html Wydaje mi się, że wygląda ok. Choć ten Aventus w jego ofertach trefny. Edytowane 17 Kwietnia 2020 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 9071 #8965 Napisano 17 Kwietnia 2020 (edytowane) Te wszystkie testery w jednej cenie z olx allegro fb itp po 109zl...119zl to fejki.Jak szukasz w dobrej cenie autentykow wejdz na perfumehub.pl . Mozesz tam zawsze przeczytac opinie o perfumeriach ktore sa w tej wyszukiwarce. Wszystkie sa monitorowane na podstawie opinii w sieci. Tak kiedyś ktoś tu o tym pisał, że to podróby. Przyznam, że nie znałem tej strony. Dzięki Tu masz używanego Kourosa 2018 z olx. https://www.olx.pl/oferta/ysl-yves-saint-laurent-kouros-ok-35-100ml-CID87-IDDKfWi.html Wydaje mi się, że wygląda ok. Choć ten Aventus w jego ofertach trefny. O, dzięki - wczoraj patrzyłem i go nie było - trzeba sprawdzać codziennie. Chyba poszperam i poszukam pięćdziesiątki". Cenowo wyjdzie prawie na to samo. Na perfufofum wyczytałem, że w zeszłym roku znów grzebali w Kourosie i jest chyba lepszy (bliższy oryginałowi). Edytowane 17 Kwietnia 2020 przez Walter_87 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #8966 Napisano 17 Kwietnia 2020 (edytowane) Te historie traktowałbym z lekkim przymrużeniem oka. Oczywiście nie neguję, bo się nie znam, ale akurat osoby głoszące te nowinki często nie mogą się zdecydować na konkretne stanowisko i co dwa tygodnie zmieniają zdanie. Albo odnajdują kolejne reformulacje w Fahrenheicie co tydzień. Zresztą jeśli dobrze prześledzisz wystarczającą cześć końca wątku, najpierw dowiesz się, że ten 2019 to kompletny szajs i popłuczyny, a potem, ze magicznie zmienia się w doskonałą reinkarnację jedynie słusznego wintydża. I pisze to ten sam człowiek. Że swojego 2018 jestem bardzo zadowolony. Uważam, że jest świetny. Ale innej wersji nie było mi dane poznać. Edytowane 17 Kwietnia 2020 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #8967 Napisano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) Encre Noire oraz Loewe 7 we flakonach +i DHS (wersja 2008) w odlewce spadają z półki przy okazji wiosennych porządków. Anyone? >>>PW Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1947 26 #8968 Napisano 18 Kwietnia 2020 Dior homme cologne czy chanel allure homme cologne będzie bardziej rześki cytrusowy o lepszych parametrach?Oba są bardzo cytrynowe i podobne. Dior ma bardziej "gorzką" cytrynę, taką ze skórką. Chanel na początku podobnie, później jest lekko kremowa. Wolę Chanel, bo jest na mnie sporo trwalszym zapachem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 736 #8969 Napisano 18 Kwietnia 2020 Szukam czegoś na wiosnę/lato, dużo tego jest do wyboru a nie wszystkie zapachy są odpowiedniej projekcji i trwałości. Kończy mi się Dior eau sauvage cologne (tak podane cytrusy uwielbiam) i może czas na coś nowego. Jak mi nic do głowy nie wpadnie to wezmę Chanel Platinum egoiste, sprawdzony i dobry. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1549 #8970 Napisano 18 Kwietnia 2020 Naszło mnie dzisiaj na szczotkę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 24196 #8971 Napisano 18 Kwietnia 2020 Szczota jest ok.Przez dwa ostatnie dni z nią biegałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #8972 Napisano 18 Kwietnia 2020 Takie dwa blindy wpadły.Banana Republic spoko ale za bardzo przypomina Elizabeth Arden Green Tea których używa teściowa, także oddałem żonie.Al Haramain ciekawa drzewienna malinka :-) Jeszcze sie poznajemy. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 24196 #8973 Napisano 18 Kwietnia 2020 Tak, ten Leather Oudh jest super. Mam go od dawna. I od dawna nie używałem. Dobrze, że przypomnieliście. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #8974 Napisano 19 Kwietnia 2020 Dziś :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 24196 #8975 Napisano 19 Kwietnia 2020 U mnie tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach