brz 1953 #9976 Napisano 11 Kwietnia 2021 Jakie zwierzęce nuty są w Jungle? Bo patrzę na F. i nie widzę ani jednej. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #9977 Napisano 11 Kwietnia 2021 Nuta Tarzana pewnie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 22014 #9978 Napisano 12 Kwietnia 2021 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 341 #9979 Napisano 12 Kwietnia 2021 W dniu 11.04.2021 o 08:17, brz napisał(-a): Jakie zwierzęce nuty są w Jungle? Bo patrzę na F. i nie widzę ani jednej. Ja je tak odbieram. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian1x 24 #9980 Napisano 12 Kwietnia 2021 Nie chcę przeszukiwać 400stron tematu ale czy ktoś ma doświadczenia z zakupami ze stroni Notino? W internecie ile ludzi tyle o opini. Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #9981 Napisano 12 Kwietnia 2021 Nie miałem złych doświadczeń, generalnie raz miałem niezbyt fajną sytuacje bo dostałem uszkodzony produkt ale odesłałem i dostałem zwrot bez żadnego problemu. Opinie o podróbach itd z mojego doświadczenia pochodzą często od osób, które kupują flakon raz na 5 lat, nie biorą pod uwagę istnienia zjawiska reformulacji i po latach są zdziwieni, ze to nie pachnie jak Moje więc podróba. Jak masz obiekcje możesz się wesprzeć perfumehub.pl i tam poszukać czegoś, co Cię interesuje w kilku źródłach. Przerobiłem grubo ponad 100 flakonów w ostatnich paru latach, głównie z netu, w tym notino i nie miałem zastrzeżeń. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 22014 #9982 Napisano 12 Kwietnia 2021 Bez problemu, tylko się podrożyli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blut 635 #9983 Napisano 12 Kwietnia 2021 No i wpakowałem się w niezły kotlet. Dostałem zamówione w polecanym sklepie próbki, i tak próbuję jedną dziennie. I co dziennie odkrywam mój nowy najlepszy zapach!!?? Powoli się gubię. Co mnie podkusiło? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #9984 Napisano 12 Kwietnia 2021 Ten lód jest bardzo cienki... 🙈😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8350 #9985 Napisano 12 Kwietnia 2021 Bardzo cienki - prawda, Łukaszu? 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1953 #9986 Napisano 12 Kwietnia 2021 Nie wiem, o czym mówisz. 🤣 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 22014 #9987 Napisano 12 Kwietnia 2021 Każdy tak mówi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #9988 Napisano 13 Kwietnia 2021 Próbki to zło... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 22014 #9989 Napisano 13 Kwietnia 2021 Klasyk 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 341 #9990 Napisano 13 Kwietnia 2021 (edytowane) 7 minut temu, loco50 napisał(-a): Klasyk Doceniam klasę ale nie przepadam. Uwielbiam za to Goodlife na lato. Szkoda że wycofany i poza miniaturami w kosmicznych cenach jak na mainstream. Edytowane 13 Kwietnia 2021 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1953 #9991 Napisano 13 Kwietnia 2021 Muszę kiedyś w końcu powąchać GL. Same zachwyty wciąż słyszę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7044 #9992 Napisano 13 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Remy napisał(-a): Doceniam klasę ale nie przepadam. Uwielbiam za to Goodlife na lato. Szkoda że wycofany i poza miniaturami w kosmicznych cenach jak na mainstream. Ja mam całkowicie odwrotnie Uwielbiam Zino, nawet wczoraj wieczorem lekko użyłem. Za to zawiodłem się straszliwie Good Life'm. Nie ma w nim nic niezwykłego. W mojej ocenie przeciętny świeżak. Ma jakąś irytującą mnie nutę, ale nie pamiętam jaką, bo schowałem miniaturkę na kiedy indziej... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #9993 Napisano 13 Kwietnia 2021 Z Goodlifem jest tak, że im bardziej niedostępny się stawał tym więcej było na jego temat zachwytów. W okresie kiedy był dostępny był dobrym zapachem, no może dobrym +. Taki też jest w mojej opinii i absolutnie nie wart kwot jakie za niego wołają, przynajmniej wg mnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 341 #9994 Napisano 13 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Walter_87 napisał(-a): Ja mam całkowicie odwrotnie Uwielbiam Zino, nawet wczoraj wieczorem lekko użyłem. Za to zawiodłem się straszliwie Good Life'm. Nie ma w nim nic niezwykłego. W mojej ocenie przeciętny świeżak. Ma jakąś irytującą mnie nutę, ale nie pamiętam jaką, bo schowałem miniaturkę na kiedy indziej... W Zino nie odpowiada mi nuta nawiązująca do tych starszych pachnideł. W przypadku Zino jest jej tak niewiele, że nazywam ten efekt pierwszym siwym włosem. Rozmawiałem kiedyś z młodym chłopakiem który używał Zino i taki zapach nie pasował kompletnie do niego. Podobie mam z Creed Bois du Portugal. Goodlife jest przeciętny ale bardzo dobry na upały- jest suchy i nie „grzeje”. Ktoś kiedyś porównał go do zapachu pustyni. 1 godzinę temu, cyklotymik napisał(-a): Z Goodlifem jest tak, że im bardziej niedostępny się stawał tym więcej było na jego temat zachwytów. W okresie kiedy był dostępny był dobrym zapachem, no może dobrym +. Taki też jest w mojej opinii i absolutnie nie wart kwot jakie za niego wołają, przynajmniej wg mnie. Obecnych kwot nie jest wart. Kiedyś był ciekawy, ale przy obecnej konkurencji niknie w tłumie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blut 635 #9995 Napisano 13 Kwietnia 2021 5 godzin temu, marwol napisał(-a): Próbki to zło... Powinny być zabronione🥵 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 341 #9996 Napisano 13 Kwietnia 2021 2 godziny temu, blut napisał(-a): Powinny być zabronione🥵 Tak samo jak posiadanie więcej niż 10 czy 15 zapachów... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #9997 Napisano 13 Kwietnia 2021 4 godziny temu, Remy napisał(-a): Obecnych kwot nie jest wart. Kiedyś był ciekawy, ale przy obecnej konkurencji niknie w tłumie. Ale zwolenników ma sporo. Wszystkie klony, mniej lub bardziej podobne, znikają w zastraszającym tempie. A tym czasem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1953 #9998 Napisano 13 Kwietnia 2021 4 godziny temu, Remy napisał(-a): Tak samo jak posiadanie więcej niż 10 czy 15 zapachów... Proszę o łagodny wymiar kary. @cyklotymik, SV to kawał świetnego pachnidła. 👌 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #9999 Napisano 13 Kwietnia 2021 Z Nishane zostawiłem sobie cztery flakony : Sultan Vetiver, Safran Colognise, Boszporusz, Suede et SafranNad Hacivatem się zastanawiałem do momentu, aż powąchałem Mont Blanc Explorer, który kosztuje 1/5ceny co Nishane 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1953 #10000 Napisano 13 Kwietnia 2021 Boszporusz miałem jakąś próbkę i wydawało mi się, że za bardzo mdli mnie od wodorostów. Ogólnie ciekawy zapach, dobrze pasuje do nazwy. Pozostałych trzech nie znam w ogóle, ale Hacivat skreśliłem, gdy tylko usłyszałem, że to w gruncie rzeczy owocowy Avik. Miałeś też chyba Wulong Cha? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach