brz 1955 #10826 Napisano 4 Czerwca 2022 Na romanse w plenerze Ci się zebrało? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23425 #10827 Napisano 4 Czerwca 2022 Chciałbym ale niestey moje rockandrollowe 5 minut minęło 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M-kwadrat 5 #10828 Napisano 4 Czerwca 2022 Tyle tu się butelek przewija to może i mi znowu pomożecie? Już raz skorzystałem z odpowiedzi na czyjeś pytanie o budżetowe zapachy z dużą trwałością wybierając Montblanc Explorer - zapach mi pasował i faktycznie dość długo było go czuć. Jeżeli chodzi o zapachy to bardzo mi się podoba Davidoff Adventure choć ten szybciej znika niż Montblanc. Na co byście polecili zwrócić uwagę szukając czegoś w miarę zbliżonego do Explorera i Adventure we w miarę zbliżonym budżecie (czyli nie za drogo)? Tyle jest zapachów na rynku, że nawet nie wiem od czego zacząć a niestety nie umiem po opisach nut zapachowych wybrać co by mogło mi podpasować. Na pewno nie podobają mi się słodkie zapachy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 371 #10829 Napisano 4 Czerwca 2022 W dniu 3.06.2022 o 11:30, Annihilator napisał(-a): Spokojnie, poszukaj na alle w perfumerii Erbel, cena jest juz znosna. Ja mam jeszcze rabaty bo wzialem u niego juz ciezarowke towaru Młody bóg pachnący jak ciężarówka towaru 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #10830 Napisano 4 Czerwca 2022 https://erbel.pl/ https://allegro.pl/uzytkownik/ERBEL_PL Serio z tymi rabatami? Marwol mówił, że ostatnio ciężki temat. Za mało bierzesz, Marcin! Może i tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 211 #10831 Napisano 4 Czerwca 2022 8 godzin temu, brz napisał(-a): https://erbel.pl/ https://allegro.pl/uzytkownik/ERBEL_PL Serio z tymi rabatami? Marwol mówił, że ostatnio ciężki temat. Za mało bierzesz, Marcin! Dziękuje 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #10832 Napisano 7 Czerwca 2022 A Żele Amouage na perfumeria-24h.pl są w bdb cenie jak ktoś szuka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 371 #10833 Napisano 7 Czerwca 2022 (edytowane) Zastanawiam się który z żeli Amouage oferuje dość noszalny na codzień klimat. Wieczorowo wiadomo, można pachnieć mocniej. Czyli bez ciężkich klimatów, jakiś dominujących róż czy czegoś co można określić jako siwy włos. Co do Amouage czy nawet mniej popularnych niszowych marek (np. Marc-Antoine Barrois) jest dużo podróbek i trzeba uważać. Edytowane 7 Czerwca 2022 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annihilator 1184 #10834 Napisano 8 Czerwca 2022 Te żele pięknie pachną podczas kąpieli oraz później gdy przyłożysz skórę do nosa. Poza tym jest to raczej aura wokół niż zapach więc nie jest to męczące ani nawet zajmujące. Polecam Dia lub Reflection. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #10835 Napisano 17 Czerwca 2022 Prosto z paczkoszafki. Pierwsze niuchy podpowiadają, że to doskonały nabytek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23425 #10836 Napisano 17 Czerwca 2022 Tylko to Russian.... 🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #10837 Napisano 17 Czerwca 2022 Zapach rzekomo nawiązuje do czasów carskich, więc wybaczam. Ale sprzedający zakleił etykietką z napisem Ukrainian. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23425 #10838 Napisano 17 Czerwca 2022 A to spoko 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 211 #10839 Napisano 17 Czerwca 2022 Może napisz co to - bo nie wszyscy rozpoznają perfumy po flakonie 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #10840 Napisano 17 Czerwca 2022 (edytowane) Ale napis widać, choć trochę niewyraźny. No to bardziej szczegółowo wedle życzenia. Masque Milano Russian Tea nuty głowy: mięta, czarny pieprz, malina nuty serca: czarna herbata, magnolia, nieśmiertelnik nuty bazy: akord skórzany, kadzidło, brzoza, labdanum Pierwsze wrażenia: Ciekawy, oryginalny zapach herbaciany. Z początku jak wytrawna malinowa herbata z wyraźnym zielonym akcentem, później się zadymia, owoce się cofają (ale wyskakują co jakiś czas). Zmienne perfumy, naprawdę żywe. Wyraziste, ale dość transparentne i nie przytłaczają. I chyba pierwszy raz mi się zdarza, że naprawdę jestem w stanie wyczuć wszystkie nuty. Flakonem by zabił. Wymiarami szkła wpisuje się w obrys setki Amouage, a to przecież walec. Dno ma ze 3 cm jak nie więcej. Tłumaczony opis ze strony producenta: Na zewnątrz ośnieżony Newski Prospekt i budynki secesyjne, a Ty znajdujesz się wewnątrz ogromnej księgarni. Na pierwszym piętrze mieści się elegancka kawiarnia. Gdy woda nalewa się do filiżanki, napar uwalnia swoje najbardziej charakterystyczne nuty – kwiatową, ostrą i gryzącą. Świeże liście mięty, dające przyjemny aromat. Łyżeczka malin osładza, nie zmieniając gorzkiego posmaku skóry i brzozy. Delektujemy się nim powoli patrząc przez duże okno w kierunku pięknego Soboru Kazańskiej Ikony Matki Bożej. Rosyjski rytuał parzenia herbaty zabiera nas w podróż do dalekich krain pełnych tajemnic i fascynacji. Edytowane 17 Czerwca 2022 przez brz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1549 #10841 Napisano 17 Czerwca 2022 Ja dzisiaj takie dwa nabyłem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #10842 Napisano 17 Czerwca 2022 Wciąż nie znam Polo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1549 #10843 Napisano 17 Czerwca 2022 to już z 20 flaszka, używam od kilkunastu lat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piku 2125 #10844 Napisano 17 Czerwca 2022 4 godziny temu, arturlep napisał(-a): Ja dzisiaj takie dwa nabyłem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk W sumie mam podobną szafkę i zbliżony "nieład twórczy" 👍. Ale tego Fahrenheita to bym u siebie chował na dalszy plan. No nie jestem fanem 😋 🙃 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #10845 Napisano 18 Czerwca 2022 Jaki nieład? Praktycznie same klasyki mainstreamu. Spójny zestaw jak dla mnie. Piątka za Kourosa! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23425 #10846 Napisano 18 Czerwca 2022 Dziś we Fawrenchajcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #10847 Napisano 18 Czerwca 2022 Fawrenchajt to jak jakaś syjonistyczna wersja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23425 #10848 Napisano 18 Czerwca 2022 Albo Pawlakowska z "Kochaj albo rzuć" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23425 #10849 Napisano 21 Czerwca 2022 Dzisiejsza dostawa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur100g 27 #10850 Napisano 22 Czerwca 2022 11 godzin temu, loco50 napisał(-a): Dzisiejsza dostawa. Jestem ciekawy tego zapachu. Możesz powiedzieć do czego jest podobny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach