Remy 361 #11226 Napisano 18 Marca 2023 W dniu 12.03.2023 o 12:28, eye_lip napisał(-a): Dziś na szyi Mimo French leather. Fotka net. Jak wrażenia? Czytam że różę można wyczuć - z różą mam perfum od Louis Vuitton i jest bardzo ciekawy. Perfum od Louis Vuitton tylko dlatego ze względu na nosa czyli osobę która zapachy komponuje czyli Jacques Cavalier. Od Memo mam African leather - ciekawy, ciepły zapach- ma w sobie kilka nut z Amouage Jubilation XXV, ale nie jest tak mocno przyprawowy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 26499 #11227 Napisano 18 Marca 2023 Tak, różna jest dosyć wyraźna, takie bardziej delikatne są niż męskie. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23191 #11228 Napisano 18 Marca 2023 Na boga, perfumy, Panowie, perfumy. 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annihilator 1181 #11229 Napisano 18 Marca 2023 (edytowane) Na FB baby z piorunami i tęczami już by Cię zjadły, że niegrzecznie jest zwracać komuś uwagę Zapomniałem o fladze Ukrainy. A w temacie to ja dzisiaj pachnę takim wynalazkiem: https://www.fragrantica.pl/perfumy/M-Micallef/RedColorado-79474.html Miałkie to okrutnie... Edytowane 18 Marca 2023 przez Annihilator 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23191 #11230 Napisano 18 Marca 2023 No ten perfum jakoś tak w oczy kłuje. Unisexy są zdradliwe 😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23191 #11231 Napisano 20 Marca 2023 Dziś 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23191 #11232 Napisano 21 Marca 2023 Też nabytek w ciemno 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 72892 #11233 Napisano 21 Marca 2023 9 minut temu, loco50 napisał(-a): Też nabytek w ciemno To z Notino 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 208 #11234 Napisano 21 Marca 2023 33 minuty temu, loco50 napisał(-a): Też nabytek w ciemno i jak? 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23191 #11235 Napisano 21 Marca 2023 3 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a): To z Notino 🤔🤔🤔 Tak 3 godziny temu, Solve napisał(-a): i jak? Rasasi przyjemny, letni, trochę cytrusowy.Al Haramain to Kolmaz Arabi Cana na sterydach- oud, skóra,dym,trochę popiołu.Potęga.Aplikować delikatnie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1453 #11236 Napisano 22 Marca 2023 Taka ciekawostka. Chwale se. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 219 #11237 Napisano 22 Marca 2023 W końcu ustrzelona! Kolejna sztuka do kompletu, jeszcze tylko marine i bedzie pełna satysfakcja. Te aqvy od Cavalliera to niezłe wynalazki jedni je kochają na pierwszy niuch inni mają jakieś torsje węchowe. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 72892 #11238 Napisano 22 Marca 2023 25 minut temu, polly napisał(-a): W końcu ustrzelona! Kolejna sztuka do kompletu, jeszcze tylko marine i bedzie pełna satysfakcja. Te aqvy od Cavalliera to niezłe wynalazki jedni je kochają na pierwszy niuch inni mają jakieś torsje węchowe. Jak to pachnie 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 219 #11239 Napisano 22 Marca 2023 Pachnie ostro i morsko z szorstkimi cytrusami lekko jak chemiczny detergent, jest też dużo ambry takiej fizjologicznej ( nie amberu czy bursztynu). Dla mnie to taki morski sauvage edt. Niestety dość szybko osiada na skórze ale siedzi długo. Jeśli testy to tylko na ciało bo na papierze zwyczajnie śmierdzi. Tego samego autora mam issey miyake l'eau bleue? Niebieski flakon i czuć, że autor ten sam. Jeden i drugi dobry na zimną wiosnę może nawet bardziej niż na upał. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 72892 #11240 Napisano 22 Marca 2023 3 minuty temu, polly napisał(-a): Pachnie ostro i morsko z szorstkimi cytrusami lekko jak chemiczny detergent, jest też dużo ambry takiej fizjologicznej ( nie amberu czy bursztynu). Dla mnie to taki morski sauvage edt. Niestety dość szybko osiada na skórze ale siedzi długo. Jeśli testy to tylko na ciało bo na papierze zwyczajnie śmierdzi. Tego samego autora mam issey miyake l'eau bleue? Niebieski flakon i czuć, że autor ten sam. Jeden i drugi dobry na zimną wiosnę może nawet bardziej niż na upał. Dzięki 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubZet 62 #11241 Napisano 22 Marca 2023 7 godzin temu, polly napisał(-a): W końcu ustrzelona! Kolejna sztuka do kompletu, jeszcze tylko marine i bedzie pełna satysfakcja. Trzeba było mówić że polujesz, to bym Ci 100ke przehandlował po taniości - mam i nie używam, bo mi za bardzo Dylanem zalatuje. A co do Aqva Marine, to to jest mega zapach - nuta wodorostów doskonale pasuje do nazwy. Chyba zapoluje na 30tkę, bo dobrze je wspominam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkad4 57 #11242 Napisano 22 Marca 2023 A 2 godziny temu, JakubZet napisał(-a): Trzeba było mówić że polujesz, to bym Ci 100ke przehandlował po taniości - mam i nie używam, bo mi za bardzo Dylanem zalatuje. A co do Aqva Marine, to to jest mega zapach - nuta wodorostów doskonale pasuje do nazwy. Chyba zapoluje na 30tkę, bo dobrze je wspominam A ile byś za nią chciał? Arek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubZet 62 #11243 Napisano 22 Marca 2023 2 godziny temu, arkad4 napisał(-a): A ile byś za nią chciał? Poszło PW. A żeby nie robić pustego posta... Potrzebuję czegoś niemainstreamowego na wiosnę-lato. Mam: Prada L'Homme Guerlain Homme Guerlain Vetiver Ferrari Radiant Bergamot Varvatos Artisan Pure Armani ADG Profumo Bvlgari Man Wood Neroli Macie jakieś ciekawe propozycje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 208 #11244 Napisano 23 Marca 2023 16 godzin temu, JakubZet napisał(-a): Trzeba było mówić że polujesz, to bym Ci 100ke przehandlował po taniości - mam i nie używam, bo mi za bardzo Dylanem zalatuje. A co do Aqva Marine, to to jest mega zapach - nuta wodorostów doskonale pasuje do nazwy. Chyba zapoluje na 30tkę, bo dobrze je wspominam Co znaczy, że " za bardzo Dylanem" zalatuje ?:) 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubZet 62 #11245 Napisano 23 Marca 2023 Godzinę temu, Solve napisał(-a): Co znaczy, że " za bardzo Dylanem" zalatuje ?:) Versace Dylan Blue 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 208 #11246 Napisano 23 Marca 2023 Ok dzięki - to forum to niewyczerpane źródło wiedzy - coś tam już łyknąłem łyski a tutaj perfum - a jutro - a strzelać będę 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 219 #11247 Napisano 23 Marca 2023 (edytowane) Bvlgari marine albo atlantica sam chętnie odkupię szczególnie po taniości. Jak już jesteśmy przy morskich klimatach to trafiłem takie cudeńko tylko, że nie pachnie to stricte morzem a klimatem nocnej nadmorskiej promenady pełnej ludzi i palonej konopi. Troszkę ma słabą trwałość bo do 4h ale jest bardzo naturalny i leciutki w noszeniu. Edytowane 23 Marca 2023 przez polly 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 219 #11248 Napisano 23 Marca 2023 (edytowane) JakubZ mainstreamowy ale lepszy to np allure homme sport/ cologne te cytruski naprawdę potrafią pięknie zagrać przy wiosennej aurze i mają przyzwoitą trwałość. Ysl Y live albo edp też warto sprawdzić. Lalique white tani a dobrze iskrzy. Dolce&Gabbana Pour Homme i wersja intenso również się sprawdzą, ta klasyka to w zasadzie pewniak. Ferragamo f black. Montblanc starWalker też ciekawy. Nie polecam tylko eksperymentów z arabami bo one zawsze coś udają topowego i rozrzedzają rynek spychając protoplastów na bok. Edytowane 23 Marca 2023 przez polly 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubZet 62 #11249 Napisano 23 Marca 2023 AHS - cenię, ale nie aż tak żeby kupować Y - nie lubimy się Lalique White - nie znam, nie wiem jak pachnie, ale pieprzu chyba bym nie chciał D&G - nie lubimy się F Black - to chyba na chłodniejszą aurę Starwalker - nie lubimy się Godzinę temu, polly napisał(-a): Nie polecam tylko eksperymentów z arabami bo one zawsze coś udają topowego i rozrzedzają rynek spychając protoplastów na bok Masz na myśli Club De Nuit? A właśnie się zastanawiałem czy nie sprawić sobie jakiegoś ordynarnego klona... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4800 #11250 Napisano 24 Marca 2023 Ja dzis tak bardzo faja trwalosc- cos na lato od nich sobie zakupie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach