Valygaar 6366 #14051 Napisano 19 Lutego Nie przepadam za tą marką, ale brzmienie tego 180 ml dobrego otwarcia dnia... 😎 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotoman 2497 #14052 Napisano 19 Lutego W dniu 18.02.2026 o 22:18, Walter_87 napisał(-a): Dobry to zapach? Przyznam, że mnie kusi... Mój nos wyczuwa pewne powiązania z resztą rodziny encre noir (mam sport i a l'extreme), ale mocno w stronę orientu, początek gryzący w nos, potem slodycz, żywica (bursztyn), cynamon, trochę skóry, koniak. Przypominam mi trochę Bentley for man intense, ale w słodszym, orientalnym wydaniu i zapach zmienia sie w czasie (moim zdaniem ciekawsze, bardziej złożone). Kupione w ciemno, po przeczytaniu kilku opini. Przy cenie ok 130 zl warto spróbować. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dostum 2432 #14053 Napisano 20 Lutego Dzisiejsza dostawa…Są zapachy, ktore uwielbiam od wielu, wielu lat.To jest taki zapach.Jakość, moc i ten niepowtarzalny vibe.Świetny.Rafał,Będą komplementy.Dużo komplementów.Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 399 #14054 Napisano 21 Lutego 2 pozycje na chłodniejszy okres i jedna letnia, odhaczone. Wytargowałem jeszcze jeden "slot" i będzie to chyba Narcotic Delight ale poczekam kilka miesięcy z zakupem, może urodzi się w głowie coś nowego. 2 pozostałe letniaki pojawią się bliżej wiosny/lata, bo potrzebna będzie wycieczka dalej niż do centrum Gdańska 🤭 Wspominałem już, że Galilu i Misala obok siebie to przekleństwo, prawda? Naprawdę można tam spędzić całe popołudnie... i zostawić spokojnie więcej niż jedną wypłatę. Taki "system", ze zrobieniem listy zakupów na cały rok, może się wydać bardzo sensowny. Przy okazji, sprawdzę siłę swojej woli... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 17759 #14055 Napisano 26 Lutego Takie na próbę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23700 #14056 Napisano 1 Marca 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 399 #14057 Napisano 1 Marca 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dostum 2432 #14058 Napisano 2 Marca Długo był niedostępny.Ale cierpliwość popłaca. To mój trzeci FB.Zdecydowanie najfajniejszy.Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23700 #14059 Napisano 4 Marca 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 379 #14060 Napisano 4 Marca Godzinę temu, loco50 napisał(-a): Flakon o ciekawym designie. Na półkę, nie do szuflady. Zapach, ok. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 399 #14061 Napisano 4 Marca (edytowane) Teraz tylko 2 "letniaki" i do minimum września, spokój 😊 Edytowane 4 Marca przez Keniutek 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23700 #14062 Napisano 5 Marca Majnstrim ale fajny na wiosnę 😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 17759 #14063 Napisano 5 Marca Loco namówiłeś, jeden dla żony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 75029 #14064 Napisano 5 Marca A ja Żonie takie coś 🤗🤗🤗 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 399 #14065 Napisano 5 Marca Tak swoją drogą... spier***ili Beach Hut (w sensie już nie takie parametry jak kiedyś, bo zapach nadal sztos). Dlatego właśnie zamieniłem jedyną miętę jaką do tej pory tolerowałem na Torino 21 (również jest super) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23700 #14066 Napisano 6 Marca 19 godzin temu, satanic napisał(-a): Loco namówiłeś, jeden dla żony A jak ten Malibu? Bo też o nim myślałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 17759 #14067 Napisano 6 Marca Owocowy, świeżak projekcja i ogon dobre 👍 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23700 #14068 Napisano 6 Marca 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 75029 #14069 Napisano 6 Marca W dniu 5.03.2026 o 12:52, TomcioMiki napisał(-a): A ja Żonie takie coś 🤗🤗🤗 Podoba się, świeży, taki cytrusowo, owocowo,kwiatowy 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23700 #14070 Napisano 7 Marca 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 399 #14071 Napisano 7 Marca 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dostum 2432 #14072 Napisano 7 Marca Dostałem w prezencie od żony.Wyśmienita jakość od Kartuzów z Capri.Składniki i blend najwyższa klasa.Ale niestety .... nie w moim stylu.Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1276 #14073 Napisano 8 Marca Wiosenna nowość. W zeszłym roku miałem je kupić ale coś nie wyszło. Pachną ściętą trawą 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 230 #14074 Napisano 8 Marca Też mam wiosenną swieżynkę. Super trwały lekki i suchy. Z deka przypomina mi Jo Malone Woody Sage & sea salt tylko bez damskich konotacji. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotoman 2497 #14075 Napisano 8 Marca Nowy zawodnik, taki terre d'hermes podany na waniliowej podstawie w otoczeniu cytrusów. i trochę do próbowania i dla żony coś, bo też lubi zwęszyć coś nowego 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach