Dmn 9 #701 Napisano 14 Września 2012 No proszę Marco, jednak do Xeriusa się przekonujesz Ja muszę spróbować reedycje M7 @ Sphinx To tak jak z zegarkami, niektórym starcza jeden, niektórym 12 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andleo 0 #702 Napisano 14 Września 2012 Polecam jeśli nie używaliście, La Lique http://perfumeria-24h.iai-shop.com/product-pol-180-Lalique-Equus-pour-Homme-Kon-EDP-75ml.html 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #703 Napisano 14 Września 2012 testowal ktos?? Nie warto zawracać sobie głowy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Calisia1 3644 #704 Napisano 14 Września 2012 Co do Xeryus'a to prawda..Zapach ,,robi" świetną robotę ale na okres Jesień/ZimaNie długo skonczy mi się butelczyna...Na pewno kupię następną 0 ,,..warto być uczciwym, choć nie zawsze się to opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cornelius74 0 #705 Napisano 14 Września 2012 zbliża się jesień, więc powracam do Black Afgano. Polecam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #706 Napisano 14 Września 2012 Odnośnie jesieni, polecam przetestować Lalique Encre Noir. Dla mnie rewelacja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cornelius74 0 #707 Napisano 14 Września 2012 Odnośnie jesieni, polecam przetestować Lalique Encre Noir. Dla mnie rewelacja.wszystko to kwestia gustu, ładny to zapach ale dla mnie nazbyt "nachalny" przetestuj black afgano 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andleo 0 #708 Napisano 14 Września 2012 cena jak na perfum "lekko" przesadzona 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #709 Napisano 14 Września 2012 To mocny zapach, trzeba uważać z dozowaniem, można łatwo przegiąć. Black Afgano pewnie nie uda mi się złapać i raczej mnie nie stać, ale dziękuje za propozycję Pozdrawiam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andleo 0 #710 Napisano 14 Września 2012 nieśmiertelny JOOP HOME !!! 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cornelius74 0 #711 Napisano 14 Września 2012 cena jak na perfum "lekko" przesadzonaistotnie, dość drogie. Ale za to bardzo trwałe, nie wypełniają otoczenia ale trzymają się blisko właściciela. No i mają tą tajemniczą nutę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość surovy77 #712 Napisano 25 Października 2012 Dior Homme Intense.Babki wymiękają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #713 Napisano 26 Października 2012 Niedawno kupiłem versace pour homme i mogę śmiało polecieć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leehooker 0 #714 Napisano 26 Października 2012 Od dawna gustuję w korzennych, orientalnych zapachach także często wybieram: 1. Burberry London foto2. Lalique Encre Noire foto 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #715 Napisano 26 Października 2012 Nie warto zawracać sobie głowy.Każdy ma inne upodobania ale mnie się podobały 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PICAD #716 Napisano 28 Października 2012 leehooker - sprwadź D&G The One. Może Ci się spodobać. Dla mnie dobry na zimne dni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #717 Napisano 29 Października 2012 Versace Blue Jeans - właśnie wróciłem do tego zapachu po dłuższych próbach i stwierdzam, że jest super 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #718 Napisano 30 Października 2012 Ostatnie zbrojenie przed zimą zakończone. Diesel Fuel for Life Homme Serge Lutens - Ambre Sultan 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #719 Napisano 10 Listopada 2012 Nowe "ciężkie" na jesień-zimę Cartier i TOM FORD 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #720 Napisano 11 Listopada 2012 a to Panowie znają ?? Mój pierwszy ulubiony zapach... jak go gdzieś popadnę, to sobie sprawie znowu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 371 #721 Napisano 11 Listopada 2012 a to Panowie znają ?? Mój pierwszy ulubiony zapach... jak go gdzieś popadnę, to sobie sprawie znowu. W porównaniu do Green Irish Tweed to niestety "słabeusz".W tamtych czasach był dobry. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parigot 1 #722 Napisano 17 Listopada 2012 Ja zrobiłem sobie mala przerwę od Channel - ot tak dla zmiany zafundowałem sobie D&G Sport - bardzo przyjemny zapach - moja zona go uwielbia... 0 Parisien - tête de chien! - Parigot - tête de veau! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dmn 9 #723 Napisano 17 Listopada 2012 Jako że Gucci nie robi już envy to szukam czegoś nowego. Jak znacie coś w podobnych klimatach to zapodajcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #724 Napisano 17 Listopada 2012 (edytowane) Mauboussin - rewelacja I przy okazji - perfumy nie MAJĄ LICZBY POJEDYNCZEJ !!!!!Nie ma czegoś takiego jak ten perfum !!!! Jest tylko te perfumy , np te perfumy ladnie pachną , ewentualnie tych perfum już bym nie kupił LITOŚCI - nie używajmy formy " ten perfum ładnie pachnie " - aż uszy i oczy bolą od takiego błedu ! Edytowane 17 Listopada 2012 przez dariusz chlastawa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dmn 9 #725 Napisano 17 Listopada 2012 Mauboussin - rewelacja I przy okazji - perfumy nie MAJĄ LICZBY POJEDYNCZEJ !!!!!Nie ma czegoś takiego jak ten perfum !!!! Jest tylko te perfumy , np te perfumy ladnie pachną , ewentualnie tych perfum już bym nie kupił LITOŚCI - nie używajmy formy " ten perfum ładnie pachnie " - aż uszy i oczy bolą od takiego błedu ! Które Mauboussin i gdzie je znajdę żeby powąchać ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach