radekglaz 55 #3951 Napisano 20 Października 2017 raczej nie... no chyba, że znasz konsultantkę FM (coś na styl Avon) to wtedy można powąchać próbki... można też zamówić próbkę na alledrogo: http://allegro.pl/perfumy-fm-335-probka-2ml-federico-mahora-meskie-i5633094381.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebudu 2213 #3952 Napisano 20 Października 2017 Jakie sklepy internetowe polecacie na zakupy perfum? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3953 Napisano 20 Października 2017 Jakie sklepy internetowe polecacie na zakupy perfum? Ja już od dobrych kilku lat korzystam ze sklepu iperfumy.pl. Bardzo szybko realizują zamówienia, mają duży wybór, od jakiegoś czasu powiększany o marki niszowe, a do tego konkurencyjne ceny. Mogę polecić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #3954 Napisano 20 Października 2017 również polecam iperfumy... jakiś czas temu kupiłem tam Encre Noir... wszystko OK, sprawnie i szybko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10811 #3955 Napisano 20 Października 2017 Potwierdza a czasem promocje w super cenach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3956 Napisano 20 Października 2017 iPerfumy oraz Perfumesco Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebudu 2213 #3957 Napisano 20 Października 2017 Dzięki za info ???? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #3958 Napisano 21 Października 2017 E-Glamour, warto polskie firmy wspierać Iperfumy są czeskie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3959 Napisano 21 Października 2017 (edytowane) iPerfumy są czeskie. ja to wiem, ale ja pracuję w czeskiej firmie, więc............. Ponadto jednak cenowo iPerfumy, przynajmniej w przypadku tego co ja kupuję jest dużo tańsze i zawsze ma to czego inni nie mają. Edytowane 21 Października 2017 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3960 Napisano 21 Października 2017 E-Glamour, warto polskie firmy wspierać Iperfumy są czeskie.Mnie to nie przeszkadza, bo jest spory wybór, dobre ceny i porządna obsługa Ale chyba następnym razem sprawdzę sobie E-Glamour 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #3961 Napisano 21 Października 2017 (edytowane) No nie, to było pół żartem, ale jak jest wybór...... Jacek, ale nie mamy wyboru co do innego oficjalnego dystrybutora waszych marek. Wtedy i knedlików można wesprzeć Edytowane 21 Października 2017 przez Adi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3962 Napisano 21 Października 2017 Pewne jest to, że jest kilka sklepów, które można polecić i samemu sobie sprawdzić ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3963 Napisano 21 Października 2017 No to wychodzi na to, że chciał nie chciał będę testował te T4. Wróciłem właśnie z pracy a żona do mnie, że kupiła mi fajne perfumy za śmieszne pieniądze Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goman 307 #3964 Napisano 21 Października 2017 (edytowane) pewnie na forum zegarkowym wyczytała że warto Edytowane 21 Października 2017 przez goman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #3965 Napisano 21 Października 2017 Az odwidzilem hebe. Kupilem t3. T4 nawet przez chwile nie przypominal mi lalique. 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3966 Napisano 21 Października 2017 To może ja mam coś z nosem ale leżę psikniety T4 i czuję LEN. Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #3967 Napisano 22 Października 2017 (edytowane) Babka pryskala mi na papierek wiec moze po kontakcie ze skora tak dojrzewa.Nastepnym razem kupie tez t4 i przetestuje. Cos takiego znalazlem:https://www.google.pl/amp/s/perfumomania.wordpress.com/2016/01/11/4-x-t-czyli-tiffi-t1-t2-t3-i-t4/amp/ Edytowane 22 Października 2017 przez CIESLUT 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #3968 Napisano 22 Października 2017 (edytowane) Polecam też T1 .Moim zdaniem są ciut bardziej trwałe od t4 No i to Dior Homme pełną gębą Edytowane 22 Października 2017 przez golumiasty 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3969 Napisano 22 Października 2017 Który Dior Homme, bo linia mocno się ostatnimi laty rozrosła? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #3970 Napisano 22 Października 2017 Mnie osobiście bardzo przypomina Intense. 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3971 Napisano 22 Października 2017 A trwałość, projekcja to też liga Dior Homme Intense? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #3972 Napisano 22 Października 2017 Lepsza ciut ttwałość od T4 i podobieństwo bardzo duże. 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3973 Napisano 22 Października 2017 (edytowane) Pierwszy dzień testu T4. Aplikacja perfum przed 7 rano. Teraz po prawie 6,5h czuję nadal i to bardzo mocno. O tej godzinie po wymarzonym Tomie Fordzie, który kosztował równowartość 20 flaszek T4 zostaje już tylko wspomnienie Jest nieźle, a za 25zł wręcz fenomenalnie. Trochę przeszkadza, że to jednak zapach inspirowany, ale na szczęście nie do końca, bo są nuty odróżniające od Terre. Edytowane 22 Października 2017 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3974 Napisano 22 Października 2017 Z mojej perspektywy to będzie pewnie trochę za mało, by potraktować go jako sensowny zamiennik dla Intense... Oczywiście o T1 chodzi... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #3975 Napisano 22 Października 2017 T4 za te pieniądze to świetny interes... brać póki jest promocja Ja czekam na Avon Premiere Luxe OUD... jak przyjdzie to podzielę się opinią. RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach