colector 735 #1276 Napisano 12 Grudnia 2013 prezent od mikołaja.Muszę jeszcze poczekać parę dni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 303 #1277 Napisano 12 Grudnia 2013 Zino fajne, ale trzeba lubić ciut starsze klimaty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #1278 Napisano 12 Grudnia 2013 ... idź do permumerii quality. Tam są permfumy przez duże P.Kupiłbyś zegarek sygnowany prze Hugo Bossa czy Lacoste?Nie. Nie, tylko że w perfumach ja jestem totalnie mainstreamowy. Podobają mi się zapachy od "domów mody" i już A w Perfumerii Quality byłem i wszytsko mi śmierdziało jakoś mało ciekawie... nawet nie pamiętam już, co wąchałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marke 0 #1279 Napisano 13 Grudnia 2013 Ja ostatnio zakochałam się w dwóch zapachach od Roberto Cavalli - Just Cavalli i Acqua 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #1280 Napisano 13 Grudnia 2013 A ja dostałem paczkę od Syntezy z pełnym pakietem - Consul, Derby i Przemysławka. I niestety pierwsze wrażenie rozczarowujące. Te wszystkie zapachy jak dla mnie pachną identycznie. Derby jest nieco bardziej intensywne od reszty, ale nuta ta sama. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baby_Prez 0 #1281 Napisano 14 Grudnia 2013 Euphoria trafiona 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1282 Napisano 14 Grudnia 2013 (edytowane) Daj znać, czy prezent się udał U mnie nic nowego, po staremu, konsekwentnie, flakon za flakonem, aż do znudzenia : Oczywiście mam też sporo różnych zamienników, ale i tak zawsze wracam do mojego ulubionego zapachu Edytowane 14 Grudnia 2013 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson01 3 #1283 Napisano 14 Grudnia 2013 No to mamy podobnie , to również mój ulubiony "zimowy" zapach. 0 Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1284 Napisano 14 Grudnia 2013 A jak tam Bleu De Chanel, podszedł Ci? Ja go m.in. używam właśnie jako zamiennika dla Egoisty. Spróbuj też Burberry Brit Rhythm, również bardzo lubię ten zapach. W zasadzie ta trójka u mnie w łazience to na dzień dzisiejszy podstawa, reszta może nie istnieć Mówie oczywiście o zapachach na te bardziej chłodne jesienno-zimowe dni. Spróbuj : Polecam. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k601 0 #1285 Napisano 14 Grudnia 2013 (edytowane) Dla mnie jesień i zima to od wielu lat CK Obsession.Teraz już trochę inny ale zawsze go będę lubił.Ktoś dostanie Zino:-)też fajny.Z nowszych zapachów lubię Ultraviolet PR może trochę syntetyczny ale w moim guscie i fenomenalnie trwały na mnie.Mogę też polecić Azzaro Chrome Legeng b bezpieczny super trwały trochę unisex.Burberry niestety nie znam żadnego a Blue de Chanel bardzo mi się podoba(próbka)ale niestety dla mnie za drogi:-(Jeśli zaś ktoś lubi tzw mainstremowe klimaty to Code Armaniego daje radę!Bardzo dobre parametry choć duża popularność(b podobny Playboy Holywood) Edytowane 14 Grudnia 2013 przez k601 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1286 Napisano 14 Grudnia 2013 (edytowane) Code od Armaniego wersja sport mi się jeszcze gdzieś tam poniewiera po szafce, jest ok, choć mimo wszystko wole jednak zwykłego (homme) - na wieczorowe wyjścia bardzo fajny zapaszek. A wypróbował ktoś z Was już tą wersje? Edytowane 14 Grudnia 2013 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #1287 Napisano 14 Grudnia 2013 Najmniej trwały zapach, jakiego kiedykolwiek używałem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1288 Napisano 14 Grudnia 2013 Klasyka Aczkolwiek strasznie mi się już "przejadł" ten zapach. Kiedyś jeden z moich ulubionych. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson01 3 #1289 Napisano 14 Grudnia 2013 A jak tam Bleu De Chanel, podszedł Ci?... Mam trochę mieszane odczucia, na początku po aplikacji jest ok. niestety wraz z upływem czasu traci pierwsze bardzo dobre wrażenie. Ostatecznie przegrywa u mnie z Egoiste. 0 Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #1290 Napisano 14 Grudnia 2013 (edytowane) Najmniej trwały zapach, jakiego kiedykolwiek używałem... Obecnie używam i mam całkiem inne zdanie. Panowie czy nie jest przypadkiem tak, że przyzwyczajając się do danego zapachu przestajemy go po prostu szybciej czuć, gdy otoczenie nadal go wyczuwa? Edytowane 14 Grudnia 2013 przez Pablos_ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 735 #1291 Napisano 14 Grudnia 2013 zawsze gdy nastawię sie na platinum egoiste,wybieram ostatecznie coś innego.Nie wiem dlaczego tak jest choć ten zapach jest świetny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marceliboczar 1 #1292 Napisano 14 Grudnia 2013 Próbowałem różne Amouage, Creed,Hermes ostatnio 2 Loewe i inne wyższej i średniej półki Bossy, Guerlainy, Kleiny itp. Dla mnie od prawie 20 lat nic nie ma startu do średniopółkowego Chanel Egoiste Platinum i Dior Diune. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 735 #1293 Napisano 14 Grudnia 2013 platinum egoiste czy antaeus? znów dylemat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6347 #1294 Napisano 14 Grudnia 2013 A ja dostałem paczkę od Syntezy z pełnym pakietem - Consul, Derby i Przemysławka. I niestety pierwsze wrażenie rozczarowujące. Te wszystkie zapachy jak dla mnie pachną identycznie. Derby jest nieco bardziej intensywne od reszty, ale nuta ta sama. Nie zgodzę się. Przemysławka jest mocno ziołowo-cytrusowa, Consul paprociowo-mchowy a Derby ambrowy. Może na początku wydają się podobne, ale czasem dostrzeżesz różnice (Derby nie pomylisz z żadnym innym zapachem). Kilka dni temu dotarła do mnie woda kolońska HALSTON Z-14 (kultowy zapach w USA wprowadzony w 1974r.) i muszę powiedzieć, że jest naprawdę intrygujący. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjr.b 14 #1295 Napisano 15 Grudnia 2013 W okresie zimowym niezmiennie Burberry London. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1296 Napisano 15 Grudnia 2013 London jest specyficzny, mi się kojarzy z zapachem kurtki skórzanej, masz może też czasami takie wrażenie? Pozatym dość delikatny, typowo męski zapach. Ja osobiście wolę Brit Rhythm, który mnie urzekł 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart146 7 #1297 Napisano 15 Grudnia 2013 Witam, to i ja swoje 5 groszy dodam. Mój specyfik na co dzień i nie szukam innego, póki co rzecz jasna. PS. Polecam naprawdę fajny zapach. Pozdrawiam Bartek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1298 Napisano 15 Grudnia 2013 Świetny wybór 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1663 #1299 Napisano 15 Grudnia 2013 Ja lubię Bleu Chanel. To mój klasyk do którego często wracam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1300 Napisano 15 Grudnia 2013 A ja ostatnio przerzuciłem się na Fahreneit`a i bardzo mi podpasował. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach