loco50 20695 #13651 Posted August 17 (edited) W esesmanie promka była, chyba 91 PLN, to "wziełem". D..nie urywa, ale na ciepłe może być Edited August 17 by loco50 4 Share this post Link to post Share on other sites
loco50 20695 #13652 Posted August 19 Dzisiejszy hurt 😁 3 Share this post Link to post Share on other sites
Remy 313 #13654 Posted August 20 (edited) W dniu 19.08.2025 o 15:35, loco50 napisał(-a): Dzisiejszy hurt 😁 Jak rozdawali to żal było nie brać. W moim przypadku to nawet nie są małpki… To raczej, jak bym stanął przy barze i 50g x ileś tam. Na razie po jednym na każdym nadgarstku. Jutro kolejna porcja… Edited August 20 by Remy 0 Share this post Link to post Share on other sites
loco50 20695 #13655 Posted August 20 52 minuty temu, Remy napisał(-a): Jak rozdawali to żal było nie brać. W moim przypadku to nawet nie są małpki… To raczej, jak bym stanął przy barze i 50g x ileś tam. Na razie po jednym na każdym nadgarstku. Jutro kolejna porcja… Szoty też dobrze wchodzą 🤣 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dostum 2089 #13656 Posted August 23 Wieczór, impreza a na niej jaknzwykle tony modnych, ulepnych, przesłodzonych, waniliowo - tonkowych elixirów. Wybieram zatem coś nieoczywistego.Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 1 Share this post Link to post Share on other sites
rafalmosty 156172 #13658 Posted August 26 Dzisiaj będzie tak 0 Share this post Link to post Share on other sites
Dostum 2089 #13659 Posted August 26 Dzisiaj będzie tak Czyli na bogato, z klasą a do tego odurzająco i bardzo sexy. Jednym słowem Rafał - będziesz miał rwanie Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dostum 2089 #13661 Posted August 27 W dniu 24.08.2025 o 08:17, loco50 napisał(-a): Od kiedy byczysz się w kraju Atatürka sprzedaż perfum w Polsce spadła na łeb na szyję. Nie musze chyba nadmieniać, że przez Ciebie 😄 1 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 64904 #13663 Posted August 28 Jak by ktoś był zainteresowany w Rossmannie promocją kupon z uśmiech 1+1 gratis na wybrane zapachy 1 Share this post Link to post Share on other sites
Remy 313 #13665 Posted August 29 12 minut temu, loco50 napisał(-a): Nazwa ciekawa. Nuty też - zaglądałem na Fragranticę ale nie ma recenzji. Jak to pachnie? Liniowo? Jaki jest dominująca nuta ? 0 Share this post Link to post Share on other sites
loco50 20695 #13666 Posted August 29 8 godzin temu, Remy napisał(-a): Nazwa ciekawa. Nuty też - zaglądałem na Fragranticę ale nie ma recenzji. Jak to pachnie? Liniowo? Jaki jest dominująca nuta ? Remy za trudne pytania zadajesz 😁. Taki niezobowiązujący letniak. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Dostum 2089 #13668 Posted August 30 W ten pochmurny dzień, niejako na rozchmurzenie tytoń. Po prostu świetny tytoń w bardzo dobrym otoczeniu przypraw.Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 3 Share this post Link to post Share on other sites
rafalmosty 156172 #13669 Posted August 30 6 godzin temu, Dostum napisał(-a): W ten pochmurny dzień, niejako na rozchmurzenie tytoń. Po prostu świetny tytoń w bardzo dobrym otoczeniu przypraw. Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka Dzięki Tobie poznałem ten zapach. Jest mega. W sezonie jesień-zima, chyba najczęściej przeze mnie używany perfum. Mam też inne ,,tytoniowe”, ale ten je wciąga nosem💪🏼 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dostum 2089 #13670 Posted August 30 Dzięki Tobie poznałem ten zapach. Jest mega. W sezonie jesień-zima, chyba najczęściej przeze mnie używany perfum. Mam też inne ,,tytoniowe”, ale ten je wciąga nosem Udana rekomendacja zawsze cieszy.W szczególności jak dotyczy czegoś niszowego w mega rozsądnej cenie.Następny tytoniowec jaki nabędę drogą kupna to:HOUBIGANT Tabac Nomade.IMHO mistrzowska kompozycja, perfumiarstwo najwyższych lotów, nieprzerwanie od drugiej połowy XVIII.Cenowo rozsądnie.Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 1 Share this post Link to post Share on other sites
rafalmosty 156172 #13672 Posted August 30 6 godzin temu, Dostum napisał(-a): Udana rekomendacja zawsze cieszy. W szczególności jak dotyczy czegoś niszowego w mega rozsądnej cenie. Następny tytoniowec jaki nabędę drogą kupna to: HOUBIGANT Tabac Nomade. IMHO mistrzowska kompozycja, perfumiarstwo najwyższych lotów, nieprzerwanie od drugiej połowy XVIII. Cenowo rozsądnie. Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka Mówisz jaki nabędę drogą kupna? Masz trafne rekomendacje, które trafiają w mój gust🤌🏻 ja tak przy sobocie, przed chwilą zamówiłem😎 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dostum 2089 #13673 Posted August 31 Mówisz jaki nabędę drogą kupna? Masz trafne rekomendacje, które trafiają w mój gust🤌 ja tak przy sobocie, przed chwilą zamówiłemMiło to słyszeć - dzięki.Wybacz =》 jesteś niezłym świrem Jak potestujesz Nomada (oswoisz, poznasz, odkryjesz) koniecznie daj znak.Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 1 Share this post Link to post Share on other sites
mirek 1969 1356 #13674 Posted September 1 Panowie. Gdzie kupić tanio a żeby było pewnie Amouage Gold? Macie jakieś darmowe porady? U mnie w perfumerii kosztuje 2000 ale tyle to do mnie za dużo. Na necie są po 1000 ale nie jestem pewny czy to orginały. 1000 moge dać ale musze mieć pewność że to orginał. 0 Share this post Link to post Share on other sites
lukebor 8235 #13675 Posted September 1 Panowie. Gdzie kupić tanio a żeby było pewnie Amouage Gold? Macie jakieś darmowe porady? U mnie w perfumerii kosztuje 2000 ale tyle to do mnie za dużo. Na necie są po 1000 ale nie jestem pewny czy to orginały. 1000 moge dać ale musze mieć pewność że to orginał. Np. tu:https://www.elnino-parfum.pl/amouage-gold-man-woda-perfumowana-dla-mezczyzn-100-ml-426892/?utm_source=skapiec.pl&utm_medium=product&utm_campaign=cost_import&utm_id=skapiec.pl_product&utm_term=CPC7.111823_0 1 I'm not myself, but not dead and not for sale... Share this post Link to post Share on other sites