polly 184 #13626 Posted July 29 Dziś eleganckie edp 4 Share this post Link to post Share on other sites
Memphis2 424 #13627 Posted July 30 H24 to bardzo ciekawy zapach. Odpycha mnie na początku, ale zaraz potem pięknie się wygładza. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Keniutek 315 #13628 Posted July 30 Trochę słońca to wyciągam. Szkoda tylko, że za max 60min. pozostanie po nim tylko wspomnienie 1 Share this post Link to post Share on other sites
Piotoman 2463 #13629 Posted July 30 Godzinę temu, Memphis2 napisał(-a): H24 to bardzo ciekawy zapach. Odpycha mnie na początku, ale zaraz potem pięknie się wygładza. Mam tak samo, ale myślałem, że to z moim nosem coś nie tak 😜 0 Share this post Link to post Share on other sites
piku 1898 #13630 Posted July 30 (edited) 3 godziny temu, Keniutek napisał(-a): Trochę słońca to wyciągam. Szkoda tylko, że za max 60min. pozostanie po nim tylko wspomnienie Nie jest tak zle. Moim zdaniem trzyma calkiem dlugo. No i do tego to swietny zapach. Chyba,ze to jakas nowsza wersja (reformulacja)... @polly Mam tak samo. Kilka razy sie przymierzalem, ale pierwsze wrazenie nie przyciagalo. Edited July 30 by piku 0 Share this post Link to post Share on other sites
polly 184 #13631 Posted July 30 H24 ma to coś, nie gryzie, jest świeże wilgotne i do tego idealnie zgrywa się ze skórą. Edp najlepszy z całej trójki a w połączeniu z BV Illussione wychodzi jeszcze coś innego w sam raz na taki dzień jak dzisiaj nad morzem. Żałuję tylko, że kupiłem 30ml. A tak w ogóle to polecam zakup perfum na stronie smyk bo mają naprawdę dobre ceny i kupony po 10zl wracają za punkty. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dostum 2084 #13632 Posted July 31 Jestem w delegacji, wiele na prawdę ważnych spotkań - nie mogę brać na siebie czyjegoś podtrucia 🤪 Do boju idzie zatem mega bezpieczny, męski, bardzo przyjemny, komplementogenny, nieofensywny fougère ( w tym wypadku aromatyczno - drzewno -skórzany mainstreamowiec). [zdjęcie z netu] 0 Share this post Link to post Share on other sites
Remy 308 #13633 Posted July 31 20 godzin temu, Keniutek napisał(-a): Trochę słońca to wyciągam. Szkoda tylko, że za max 60min. pozostanie po nim tylko wspomnienie Miałem próbki z pewnego źródła. Mimo tego że moja skóra podbija zapachy to ten i Erolfa prawie nie pachną. Co innego np. Millesme Imperial czy Viking. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Keniutek 315 #13634 Posted July 31 Zapach z QM więc legit 100%. Nie pamiętam z kiedy bo za dużo się tego przewija, mój nos i tak mało co dłużej czuje. Dziś zostałem "zmuszony" do odwiedzenia Jarmarku św. Dominika... postanowiłem więc skorzystać i przechytrzyć żonę (choć ten zapach to myślę, że jej top 5) 1 Share this post Link to post Share on other sites
polly 184 #13635 Posted July 31 W Quality Massala można dostać korby i jeszcze śliczna sprzedawczyni o kręconych włosach rozprasza. Trudno tam trzeźwo myśleć 🔥 1 Share this post Link to post Share on other sites
Keniutek 315 #13637 Posted August 2 Przestaną wypuszczać mnie z domu 🤭 0 Share this post Link to post Share on other sites
Dostum 2084 #13638 Posted August 5 Chodziły za mną 3 doskonałe, gęste zapachy od Azman, F.Bianchi i Calaj. Zdecydowałem się na Flaviusza. Prawdziwie rzemieślnicze perfumy, produkowane w małych edycjach. Owocowa głowa, skórzano - przyprawowo - tytoniowe serce i drzewno - balsamiczna baza. Mega wyrafinowany, elegancki i złożony. Nie trzeba być specem żeby poczuć jakość składników i ich zmieszanie. Cholernie intrygujący a do tego trwały i intensywny (25% ekstrakt perfum). Każdy składnik pracuje na efekt końcowy (i to jak?). Nie wiem jak zachowa się ów blend jesienią i zimą ale obecnie, w wyższych temperaturach włącza się jakieś turbodoładowanie (wskazana bardzo oszczędna aplikacja). Nie daje o sobie zapomnieć przez kilkanaście godzin. 4 Share this post Link to post Share on other sites
Piotoman 2463 #13639 Posted August 5 7 godzin temu, Dostum napisał(-a): Mega wyrafinowany, elegancki i złożony. Nie trzeba być specem żeby poczuć jakość składników i ich zmieszanie. Oj, włącza sie chciejstwo 😬 0 Share this post Link to post Share on other sites
polly 184 #13640 Posted August 5 U mnie dziś taki męski psikacz. Ma jakiś oldschoolowy vibe trochę też wodny w sam raz na tuptanie po jarmarku nad Motławą 🕺 1 Share this post Link to post Share on other sites
Piotoman 2463 #13641 Posted August 6 Polubiłem serię h24, więc wiechała duża butelka edp 2 Share this post Link to post Share on other sites
polly 184 #13643 Posted August 11 Psik psik psik i do nocki spokój. 3 Share this post Link to post Share on other sites
Dostum 2084 #13644 Posted August 11 2 godziny temu, polly napisał(-a): Psik psik psik i do nocki spokój. @polly => Który to Amłaż? 0 Share this post Link to post Share on other sites
lukebor 8235 #13645 Posted August 11 [mention=113967]polly[/mention] => Który to Amłaż?Reflection zapewne. 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Share this post Link to post Share on other sites
lukebor 8235 #13646 Posted August 11 . 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Share this post Link to post Share on other sites
Walter_87 6502 #13649 Posted August 16 (edited) 21 godzin temu, loco50 napisał(-a): I jak się sprawdza? Edited August 16 by Walter_87 0 KMZiZ Share this post Link to post Share on other sites
loco50 20634 #13650 Posted August 16 1 godzinę temu, Walter_87 napisał(-a): I jak się sprawdza? Przyjemnie tylko dość krótko. I bliskoskórnie 0 Share this post Link to post Share on other sites