rafalmosty 155967 #13701 Posted September 26 Na zakończenie tygodnia pracy, będzie tak😉 9 Share this post Link to post Share on other sites
Dostum 2083 #13702 Posted September 26 Ja wytaczam ciężką jesienną armatę.Z szacunku dla otoczenia 1 strzał na klatę.I jak przystało na robola udaje się do pracy w ten chłodny piątkowy poranek.Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 4 Share this post Link to post Share on other sites
artur100g 27 #13705 Posted October 1 Drodzy Państwo, sprawa jest. Potrzebuje polecajki perfumy na uroczysta galę, strój wieczorowy i takie tam. Coś trwałego i z dużą projekcją. Lubię pieprzowe Montale, Asqua Di Parma, Aventusy i takie klimaty. Podrzucicie jakies pomysły? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Valygaar 4829 #13706 Posted October 1 1 godzinę temu, artur100g napisał(-a): Drodzy Państwo, sprawa jest. Potrzebuje polecajki perfumy na uroczysta galę, strój wieczorowy i takie tam. Coś trwałego i z dużą projekcją. Lubię pieprzowe Montale, Asqua Di Parma, Aventusy i takie klimaty. Podrzucicie jakies pomysły? Tylko MONARCH Vertusa. Aktualnie dla mnie nie ma konkurencji, przy czym z tego rodzaju kojarzę bardziej kilkadziesiąt niż kilkaset pozycji. 0 Share this post Link to post Share on other sites
lukebor 8235 #13707 Posted October 1 Drodzy Państwo, sprawa jest. Potrzebuje polecajki perfumy na uroczysta galę, strój wieczorowy i takie tam. Coś trwałego i z dużą projekcją. Lubię pieprzowe Montale, Asqua Di Parma, Aventusy i takie klimaty. Podrzucicie jakies pomysły?Budżetowo - Armaf CDNI, Hermes Terre lub Bentley for Men AbsoluteNiestandardowo/ciekawie - starsza wersja African Leather od Memo albo np. Tauer L’air du Desert Marocain/Au Coeur du DesertMainstream ale z „duszą” - starsze wersje Dior DHP lub Gucci Pour Homme IPrawie nisza - Puredistance M albo Roja Fetish 1 I'm not myself, but not dead and not for sale... Share this post Link to post Share on other sites
rafalmosty 155967 #13708 Posted October 2 Dzisiaj tak 3 Share this post Link to post Share on other sites
gszydlowsky 11778 #13709 Posted October 2 U mnie ten ostatnio 0 Share this post Link to post Share on other sites
artur100g 27 #13710 Posted October 2 9 godzin temu, lukebor napisał(-a): Budżetowo - Armaf CDNI, Hermes Terre lub Bentley for Men Absolute Niestandardowo/ciekawie - starsza wersja African Leather od Memo albo np. Tauer L’air du Desert Marocain/Au Coeur du Desert Mainstream ale z „duszą” - starsze wersje Dior DHP lub Gucci Pour Homme I Prawie nisza - Puredistance M albo Roja Fetish A coś od TF, np. tobacco vanille? 0 Share this post Link to post Share on other sites
lukebor 8235 #13711 Posted October 2 A coś od TF, np. tobacco vanille?Też będzie ok, tyle że nieco słodszy, niż pozostałe propozycje. Jak lubisz, będzie ok. 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Share this post Link to post Share on other sites
Piotoman 2463 #13712 Posted October 3 Robi się chłodniej, więc zachciało mi się otulić skórą - takie przyszły na testy 1 Share this post Link to post Share on other sites
lukebor 8235 #13713 Posted October 4 Robi się chłodniej, więc zachciało mi się otulić skórą - takie przyszły na testySpróbuj jeszcze Irish, imo najlepsza ze skór od Memo (oprócz starszego Africana). 1 I'm not myself, but not dead and not for sale... Share this post Link to post Share on other sites
mario1971 67917 #13715 Posted October 8 Czy ktoś z Szanownych może mi coś więcej na temat tych dwóch zapachów coś powiedzieć? Drugie pytanie - gdzie mogę w dobrej cenie i z pewnego źródła poza Douglasem i Notino je kupić. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Share this post Link to post Share on other sites
rafalmosty 155967 #13716 Posted October 8 15 minut temu, mario1971 napisał(-a): Czy ktoś z Szanownych może mi coś więcej na temat tych dwóch zapachów coś powiedzieć? Drugie pytanie - gdzie mogę w dobrej cenie i z pewnego źródła poza Douglasem i Notino je kupić. Najtaniej na dzisiaj https://www.luxuryforless.pl/p/27/81352/atkinsons-41-burlington-woda-perfumowana-100-ml-perfumy-niszowe-dla-kobiet-.html To legitny sklep. Ten drugi najtaniej chyba w Douglas. 2 Share this post Link to post Share on other sites
lukebor 8235 #13717 Posted October 8 Czy ktoś z Szanownych może mi coś więcej na temat tych dwóch zapachów coś powiedzieć? Drugie pytanie - gdzie mogę w dobrej cenie i z pewnego źródła poza Douglasem i Notino je kupić. Atkinsons dosyć fajny, lekkie przyprawy i owoce w otwarciu, później nieco się wysladza bo w sercu pojawia sie orzech laskowy i lukrecja, w bazie jest trochę „piżma” i „ambry” (pisze w nawiasie, bo oczywiście nie naturalne). Versace nie znam. Ale one miewają dosyć dobre opinie. Szukaj:1) Arkinsonsa na LuxuryforlessVersace ciężko znaleźć gdzie indziej niż Douglas. 2 I'm not myself, but not dead and not for sale... Share this post Link to post Share on other sites
Keniutek 306 #13718 Posted October 10 Bracia, bliźniacy. Jak na mainstreamowe flankery, super. 3 Share this post Link to post Share on other sites
satanic 16010 #13719 Posted October 11 Owocowo, cytrusowe. 0 Share this post Link to post Share on other sites
floyd 2398 #13720 Posted October 11 2 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Share this post Link to post Share on other sites
Dostum 2083 #13721 Posted October 13 Coś się kończy i coś się zaczyna.Na sentyment nie ma rady.W tym przypadku oprócz sentymentu jest moc, jakość i fantastyczny orientalno - drzewny klimat.Obie kupione w 2020 r (wypusty z 2018 r.).Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 1 Share this post Link to post Share on other sites
rafalmosty 155967 #13722 Posted October 14 Trzeba wprowadzić trochę chaosu do mojego życia😎 2 Share this post Link to post Share on other sites
Dostum 2083 #13723 Posted October 14 Trzeba wprowadzić trochę chaosu do mojego życiaChaos to będzie najmniejszy z twoich problemów. Odpalaj już Booking,com.Chaos pojawi się już po 1 psiknięciu.Po dwóch będziesz zbluzgany.Po trzech bezdomny Dla mnie fantastyczny zapach.Ileż niezwykłych przygód miałem z tym zapachem. Nikogo ten Vertus nie pozostawia obojętnym.Daj znak jak przeżyjesz.Wtedy pogratuluję.Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 2 Share this post Link to post Share on other sites
Dostum 2083 #13724 Posted October 15 Chyba jednak będziemy zmuszeni pożegnać sympatycznego kolegę Rafała.Pytanie kto/co Go zamordowało?Vertus, Rodzina czy współpracownicy.Jakby co - mam alibii - uprzedzałem Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 1 Share this post Link to post Share on other sites
rafalmosty 155967 #13725 Posted October 15 56 minut temu, Dostum napisał(-a): Chyba jednak będziemy zmuszeni pożegnać sympatycznego kolegę Rafała. Pytanie kto/co Go zamordowało? Vertus, Rodzina czy współpracownicy. Jakby co - mam alibii - uprzedzałem Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka Irek, niestety, tak łatwo się mnie nie pozbędziecie😉 Pacjent żyje😎 Dla mnie maga zapach. Bardzo mi leży. Lubię to jak pracuje. Żona coś tam burknęła, że pachnie szpitalem, ale kto by się tym przejmował😉 i tak to była cieplejsza reakcja, niż po użyciu Vertus bengal😂 Dzisiaj było aplikowane, jutro powtórka💪🏼 2 Share this post Link to post Share on other sites