Sol 7154 #951 Napisano 27 Lipca 2020 3 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #952 Napisano 29 Lipca 2020 (edytowane) Edytowane 31 Lipca 2020 przez M.Mike 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #953 Napisano 31 Lipca 2020 Jak ktoś szuka Citka BL1258-53L to jest w przyzwoitych pieniądzach na OLX https://m.olx.pl/oferta/citizen-eco-drive-perpetual-calendar-bl1258-53l-CID87-IDFUrQB.html?reason= 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #954 Napisano 31 Lipca 2020 Na bazarku też jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_K_K 101 #955 Napisano 1 Sierpnia 2020 Mój pierwszy Citek. Poszedłem po Eco Drive z RC i Super Titanium. A wyszedłem z...Ale wrócę kiedyś po tego „technologicznego”. Wysłane za pomocą Tapatalk 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #956 Napisano 3 Sierpnia 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #957 Napisano 7 Sierpnia 2020 Jeszcze trochę i weekend. Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71440 #958 Napisano 7 Sierpnia 2020 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #959 Napisano 9 Sierpnia 2020 Paskudne 🤢 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antsaren 1 #960 Napisano 14 Sierpnia 2020 Przyszedł mój pierwszy Citizen (BN0151) z amazona i niestety od razu okazalo się, że koperta jest uderzona. Na oko wada raczej nie do naprawy bo to jest głębsze niż rysa ale nie ma tragedii. Pewnie 3 dni będzie mnie to irytować a potem przestanę zwracać uwagę (chyba;) ). Reklamowalibyście go czy nie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11574 #961 Napisano 14 Sierpnia 2020 Oczywiście, że tak. Pytanie, jak zachowa się Amazon i czy uwzględni reklamację. Dlatego lepiej nagrywać otwieranie przesyłek. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antsaren 1 #962 Napisano 15 Sierpnia 2020 Dzięki za odpowiedź. Wypełniłem zwrot, dostałem etykietę do wydrukowania i zobaczymy jak się rozwinie sytuacja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1_Dominik 226 #963 Napisano 15 Sierpnia 2020 Czy ktoś ma może do sprzedania AT9030-55L? Jeśli tak to proszę o wiadomość prywatną. Dziękuję. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #964 Napisano 16 Sierpnia 2020 W dniu 14.08.2020 o 19:22, antsaren napisał: Przyszedł mój pierwszy Citizen (BN0151) z amazona i niestety od razu okazalo się, że koperta jest uderzona. Na oko wada raczej nie do naprawy bo to jest głębsze niż rysa ale nie ma tragedii. Pewnie 3 dni będzie mnie to irytować a potem przestanę zwracać uwagę (chyba;) ). Reklamowalibyście go czy nie? Odsyłałbym w diabły od razu tego samego dnia. Kasa do zwrotu. Jak sam robię rysy to są moje rysy ale taka wgniota od nowości to nie ma opcji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #965 Napisano 18 Sierpnia 2020 Łamie się czy sprzedać... Byłby ktoś chętny na Majtka z bransa (ta lepsza z full linkami) i paskiem niebieskim?Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #966 Napisano 19 Sierpnia 2020 A co Ci w nim nie gra? Lepszy niz skx, wrecz stworzony do paskow nato... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #967 Napisano 19 Sierpnia 2020 A co Ci w nim nie gra? Lepszy niz skx, wrecz stworzony do paskow nato...Wszystko gra tylko nie nosze go prawie... Za dużo się w pudle zrobiło. Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #968 Napisano 20 Sierpnia 2020 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antsaren 1 #969 Napisano 21 Sierpnia 2020 Oczywiście, że tak. Pytanie, jak zachowa się Amazon i czy uwzględni reklamację. Dlatego lepiej nagrywać otwieranie przesyłek.Amazon zachował się bardzo ok. Nadałem paczkę w poniedziałek ok 7 rano w Żabce, w ciągu kilku godzin otrzymałem informację, że dokonali zwrotu pieniędzy. Pieniądze dotarły w eur dzisiaj rano na revoluta. Przy okazji ciekawostka, przy płaceniu revolutem: płatność była przeliczona na zł przy zakupie, a przy powrocie amazon zwrócił w eur więc wylądowało to na koncie eur i trzeba sobie samemu przewalutować. To mój pierwszy przypadek, że z zamówionym towarem było coś nie tak. Przy kilku zegarkach jakie ostatnio zamawiałem nigdy nie było problemu, natomiast problem pewnie leży w tym, że towar był wystawiony przez jakiś niemiecki sklep a nie samego amazona. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #970 Napisano 21 Sierpnia 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #971 Napisano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) Wiem, że kilka osób się pytało, tylko pokasowałem wiadomości - przepraszam każdego za to. Majtek na sprzedaż z bransą pełną na bazarku wisi. Czas rozstania nadszedł. Na priv możemy się dogadać rzecz jasna z ceną. Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez Vonziej 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #972 Napisano 28 Sierpnia 2020 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #973 Napisano 29 Sierpnia 2020 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #974 Napisano 2 Września 2020 (edytowane) Niebieski metalowy Majtek, w płaskim świetle dzisiaj. Trochę dziwi mnie, że nikt nie chce Majtków przyjąć z bazarku🤔 Edytowane 2 Września 2020 przez Vonziej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 66064 #975 Napisano 5 Września 2020 Wzięło mnie na wspominki. Staruszek na nadgarstku. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach