kornel91 87795 #7126 Napisano 21 Stycznia 4 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a): Mam pytanie, gdzie najlepiej odesłać go na wymianę szkiełka, serwis Citizena - czy może Doliński we wrocku 🤔🤔🤔 Doliński powinienem spokojnie ogarnąć. Powinno być dość szybko i bezpiecznie. Pan Karol odpisuje na maile dość szybko ja tam wysyłałem Hamiltona Broadway i dwa razy Balla. Możesz też napisać do serwisu Citizena czyli anyro będziesz miał porównanie 😀 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 70080 #7127 Napisano 21 Stycznia Godzinę temu, kornel91 napisał(-a): Doliński powinienem spokojnie ogarnąć. Powinno być dość szybko i bezpiecznie. Pan Karol odpisuje na maile dość szybko ja tam wysyłałem Hamiltona Broadway i dwa razy Balla. Możesz też napisać do serwisu Citizena czyli anyro będziesz miał porównanie 😀 Dzięki 🤗 🤗 🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 87795 #7128 Napisano 21 Stycznia Godzinę temu, TomcioMiki napisał(-a): Dzięki 🤗 🤗 🤗 A co temu szkłu się stało?? Nie ma tam szafiru?? 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 70080 #7129 Napisano 21 Stycznia (edytowane) 15 minut temu, kornel91 napisał(-a): A co temu szkłu się stało?? Nie ma tam szafiru?? Nie nie ma, są ryski które mnie denerwują. Widzisz 🤔🤔🤔 Edytowane 21 Stycznia przez TomcioMiki 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 70080 #7130 Napisano 22 Stycznia 🤗🤗🤗 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 140196 #7131 Napisano 25 Stycznia 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 70080 #7132 Napisano 25 Stycznia 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 140196 #7133 Napisano Środa o 09:31 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12291 #7134 Napisano Czwartek o 18:50 10 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach