GTB 19428 #3626 Napisano 9 Sierpnia 2021 Nie miałem żadnego Divera więc powrót do tego Obywatela. 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #3627 Napisano 9 Sierpnia 2021 Już zapomniałem jak to fajnie świeci. 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #3628 Napisano 9 Sierpnia 2021 Godzinę temu, GTB napisał(-a): Już zapomniałem jak to fajnie świeci. Do nowych Chińczyków to takse 😋 Obecne homary już kładą mit lumy Seiko I tak, fajne to świeci ale nie za długo intensywnie ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #3629 Napisano 10 Sierpnia 2021 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17834 #3630 Napisano 10 Sierpnia 2021 17 minut temu, eddi87 napisał(-a): Zastanawiam się nad gaciami do tego obywatela, ponieważ średnio mi pasuje guma. Jakieś inspiracje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #3631 Napisano 10 Sierpnia 2021 42 minuty temu, beriam napisał(-a): Zastanawiam się nad gaciami do tego obywatela, ponieważ średnio mi pasuje guma. Jakieś inspiracje gruba skóra, grube nato. Reszta będzie raczej średnio wyglądać, bo jak dasz cieńszy pasek to będzie wydawał się nieproporcjonalny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17834 #3632 Napisano 10 Sierpnia 2021 8 minut temu, Vonziej napisał(-a): gruba skóra, grube nato. Reszta będzie raczej średnio wyglądać, bo jak dasz cieńszy pasek to będzie wydawał się nieproporcjonalny Skóry nigdy sensownej nie miałem wiec dam na luz. Poszukam ciekawego nato 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #3633 Napisano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) 4 minuty temu, beriam napisał(-a): Skóry nigdy sensownej nie miałem wiec dam na luz. Poszukam ciekawego nato Miałem Prime'a, a nawet 2, ale nigdy nie udało mi się paska dobrego dobrać, więc życzę powodzenia Edytowane 10 Sierpnia 2021 przez Vonziej 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 57364 #3634 Napisano 10 Sierpnia 2021 Ja mam na perlonie, dość cienkim ale ujdzie. Grubszy perlon może byłby spoko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17834 #3635 Napisano 10 Sierpnia 2021 30 minut temu, petruss napisał(-a): Ja mam na perlonie, dość cienkim ale ujdzie. Grubszy perlon może byłby spoko. W sumie pomysł dobry. Mam szarego atlantica, fakt, ze 20mm, ale pogląd jakiś będzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 57364 #3636 Napisano 10 Sierpnia 2021 One mają 20mm, chyba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #3637 Napisano 10 Sierpnia 2021 Tak, prajmy mają 20mm w uszach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #3638 Napisano 10 Sierpnia 2021 hej hej Panie i Panowie zapraszam do lektury moich osobistych przemyśleń. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17834 #3639 Napisano 10 Sierpnia 2021 Godzinę temu, petruss napisał(-a): One mają 20mm, chyba. 36 minut temu, p.r.p. napisał(-a): Tak, prajmy mają 20mm w uszach. To nie ma tematu. Byłem święcie przekonany , ze 22mm 🙄 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #3640 Napisano 10 Sierpnia 2021 Godzinę temu, MieszkoMieszko napisał(-a): hej hej Panie i Panowie zapraszam do lektury moich osobistych przemyśleń. Witaj Nawrócony Bracie w Świątyni Citizena - wiem że błądziłeś wśród Seiko i innych ale będzie Ci to wybaczone ... a teraz w ramach pokuty - idź Bracie i kup jeszcze 4 Citizeny aby dostąpić oświecenia 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #3641 Napisano 10 Sierpnia 2021 Witaj Nawrócony Bracie w Świątyni Citizena - wiem że błądziłeś wśród Seiko i innych ale będzie Ci to wybaczone ... a teraz w ramach pokuty - idź Bracie i kup jeszcze 4 Citizeny aby dostąpić oświecenia Myślę że kwestią czasu jest nabycie czegoś Supertitanium z Duratect i Eco Drive ale kompletnie nie wiem jak ugryźć temat. Raz że rozmiary raczej duże a dwa większość zegarków mocno przeładowana na tarczy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 57364 #3642 Napisano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) Jak tytanowy i bez pierdyliarda kreseczek i tarcz to może BN0205 Mam takiego, tylko że w automacie. Dopóki nie trafiłem na forum, był to mój główny zegarek. Koperty nie zniszczyłem, nie porysowałem. Edytowane 10 Sierpnia 2021 przez petruss 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #3643 Napisano 10 Sierpnia 2021 Myślę że kwestią czasu jest nabycie czegoś Supertitanium z Duratect i Eco Drive ale kompletnie nie wiem jak ugryźć temat. Raz że rozmiary raczej duże a dwa większość zegarków mocno przeładowana na tarczy. BeNka kup.. 🤣 Tytan, szafir, prosta tarcza, piękna luma, dokręcana koronka, małe gabaryty. Nosi się bardziej jak 38mm. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #3644 Napisano 10 Sierpnia 2021 6 godzin temu, beriam napisał(-a): Zastanawiam się nad gaciami do tego obywatela, ponieważ średnio mi pasuje guma. Jakieś inspiracje Zulu w kolorze Khaki (zielony, albo piaskowy). Niby to samo co Nato, ale ma troche bardziej siermiężny wygląd - będzie pasować https://www.cheapestnatostraps.com/collections/zulu-straps/products/zulu-strap-5-ring-khaki-green-20-mm-22-mm https://www.cheapestnatostraps.com/collections/zulu-straps/products/zulu-strap-5-ring-khaki-20-mm-22-mm-24-mm https://www.cheapestnatostraps.com/collections/zulu-straps/products/zulu-strap-5-ring-camouflage-20-mm-22-mm-24-mm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #3645 Napisano 10 Sierpnia 2021 57 minut temu, MieszkoMieszko napisał(-a): 2 godziny temu, unadarek napisał(-a): Witaj Nawrócony Bracie w Świątyni Citizena - wiem że błądziłeś wśród Seiko i innych ale będzie Ci to wybaczone ... a teraz w ramach pokuty - idź Bracie i kup jeszcze 4 Citizeny aby dostąpić oświecenia Myślę że kwestią czasu jest nabycie czegoś Supertitanium z Duratect i Eco Drive ale kompletnie nie wiem jak ugryźć temat. Raz że rozmiary raczej duże a dwa większość zegarków mocno przeładowana na tarczy. ..ja akurat jestem miłośnikiem przeładowania i milinów kreseczek dla mnie im więcej tym lepiej ale i zwykłe lubię ... jak się zagłębisz w citizena na pewno zajdziesz co Ci się podoba !!! PS fajna recenzja zegareczka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17834 #3646 Napisano 10 Sierpnia 2021 Godzinę temu, clusca napisał(-a): Zulu w kolorze Khaki (zielony, albo piaskowy). Niby to samo co Nato, ale ma troche bardziej siermiężny wygląd - będzie pasować https://www.cheapestnatostraps.com/collections/zulu-straps/products/zulu-strap-5-ring-khaki-green-20-mm-22-mm https://www.cheapestnatostraps.com/collections/zulu-straps/products/zulu-strap-5-ring-khaki-20-mm-22-mm-24-mm https://www.cheapestnatostraps.com/collections/zulu-straps/products/zulu-strap-5-ring-camouflage-20-mm-22-mm-24-mm Dziękuję dobry człowieku Jak się sobie spodobamy, to będę kombinował. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 66074 #3647 Napisano 10 Sierpnia 2021 Mnie bardzo podszedł taki canvas. Gruby i solidny ze świetną sprzączką. 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43648 #3648 Napisano 11 Sierpnia 2021 ;] 7 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 129039 #3649 Napisano 11 Sierpnia 2021 4 minuty temu, lysolek007 napisał(-a): ;] Jeden z moich ulubionych i nieposiadanych. Mam wrażenie, że lepiej by mu pasował pasek z jasno-brązowej skóry... Ale to Ty masz a ja mogę sobie pomarzyć . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43648 #3650 Napisano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) 2 godziny temu, Paulus57 napisał(-a): Jeden z moich ulubionych i nieposiadanych. Mam wrażenie, że lepiej by mu pasował pasek z jasno-brązowej skóry... Ale to Ty masz a ja mogę sobie pomarzyć . Mam właśnie oryginalny pasek do tego modelu z aligatora w takim odcieniu, kiedyś wrzucę swoją fotę 👊a tu zdjęcie z neta https://www.citizenwatch.com/us/en/product/AV3006-09E.html Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez lysolek007 2 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach