unadarek 3339 #3676 Napisano 15 Sierpnia 2021 Ciekawostka : przed pojawianiem się BT 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31279 #3677 Napisano 15 Sierpnia 2021 (edytowane) 44 minuty temu, Vonziej napisał(-a): Koledzy - ktoś ma BN0190 i może się wypowiedzieć na jego temat? Może podzielić się fotkami ? Ja miałem z pół roku temu ale coś nie zatrybiło 🤣 poszukam i edytuje posta jak co. Pewnie są na forumie ale kto je teraz znajdzie. Edytowane 15 Sierpnia 2021 przez eddi87 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #3678 Napisano 15 Sierpnia 2021 Diver od Citizen-a zastąpi BeNka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #3679 Napisano 15 Sierpnia 2021 żeby nie było że Citizen produkował tylko prostokątne i okrągłe zegarki Diver przyciągający wzrok na lato a tu fajne zegareczki - szkoda że już nie produkowane 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
incubus05 12347 #3680 Napisano 15 Sierpnia 2021 2 godziny temu, Vonziej napisał(-a): Koledzy - ktoś ma BN0190 i może się wypowiedzieć na jego temat? Może podzielić się fotkami ? Ja go mam, fotki też regularnie wrzucam😉 Chyba że potrzebujesz jakiejś konkretnej fotki, chętnie Coś podrzucę. Sam zegarek mi osobiście podoba się bardziej niż BN 150 (czym nie zyskam aprobaty wielu użytkowników haha), właśnie dlatego że nie jest typowym tool diverem. A wybierałem między tymi dwoma modelami. No i ma tarczę pięknie mieniącą się w słońcu. Coś konkretnego chcesz wiedzieć o jego użytkowaniu? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #3681 Napisano 15 Sierpnia 2021 (edytowane) Godzinę temu, incubus05 napisał(-a): Ja go mam, fotki też regularnie wrzucam😉 Chyba że potrzebujesz jakiejś konkretnej fotki, chętnie Coś podrzucę. Sam zegarek mi osobiście podoba się bardziej niż BN 150 (czym nie zyskam aprobaty wielu użytkowników haha), właśnie dlatego że nie jest typowym tool diverem. A wybierałem między tymi dwoma modelami. No i ma tarczę pięknie mieniącą się w słońcu. Coś konkretnego chcesz wiedzieć o jego użytkowaniu? Tak, przede wszystkim jak luma? Miałem BN150, a nawet 4 i bardzo doceniam ten model, ale kształt koperty nie leży mi aż tak jak klasyczne. To taka hybryda między tuńczykiem a Subem. Ogólnie oczywiście bardzo dobrze wspominam BN0150 i żałuję, że nie spróbowałem zakupu za 4 stówki jak ostatnio były. Martwię się tylko, że poskąpiłem na bransę i będę żałował. Chociaż udało mi sie na gumie z gwarancją wyrwać za 4 stówki równo, więc chyba nie tak źle Edytowane 15 Sierpnia 2021 przez Vonziej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
incubus05 12347 #3682 Napisano 15 Sierpnia 2021 4 minuty temu, Vonziej napisał(-a): Tak, przede wszystkim jak luma? Miałem BN150, a nawet 4 i bardzo doceniam ten model, ale kształt koperty nie leży mi aż tak jak klasyczne. To taka hybryda między tuńczykiem a Subem. Ogólnie oczywiście bardzo dobrze wspominam BN0150 i żałuję, że nie spróbowałem zakupu za 4 stówki jak ostatnio były. Martwię się tylko, że poskąpiłem na bransę i będę żałował. Chociaż udało mi sie na gumie z gwarancją wyrwać za 4 stówki równo, więc chyba nie tak źle 4 stówki to to bardzo dobra cena. Ja noszę obecnie na gumie. Bransa fajna, bo pełne linki, włącznie z endlinkami. Nie do końca leży mi wykończenie częściowo polerowanej bransy, wolalbym cała szczotkowana, ale to rzecz gustu. Co do lumy, świeci całą noc. Rano przy zasłoniętych roletach bez wysiłku widzę, która godzina. Ciut lepsza niż w "monsterze" Heimdallr'a. W sensie intensywności po paru godzinach od naświetlenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5849 #3683 Napisano 15 Sierpnia 2021 8 godzin temu, unadarek napisał(-a): może taki BY2000-55E ? To już nie to samo - i do tego brzydki strasznie... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 60142 #3684 Napisano 15 Sierpnia 2021 (edytowane) Widzieliście nowe limitki "ciemnej strony księżyca"? https://www.citizenwatch.com/us/en/product/AT8185-71E.html?cgid=mens Jest też coś dla miłośników klasyki nurkowej i kreseczek Edytowane 15 Sierpnia 2021 przez petruss 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31279 #3685 Napisano 16 Sierpnia 2021 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 18462 #3686 Napisano 17 Sierpnia 2021 Dziś w końcu znalazłem czas na zmianę bielizny... Biorąc pod uwagę, ze nie jestem fanem gum😁, kombinuje z tym co mam... Siadło ? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13124 #3687 Napisano 17 Sierpnia 2021 Dla mnie mega! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #3688 Napisano 17 Sierpnia 2021 spoko chodź ten drugi mógłby być do niego grubszy jak ten pierwszy - ( a moze to tylko te zdjęcie i mi się wydaje) - i drugi za dużo paseczków ma według mnie - jednolity bardziej pasuje - ale ogólnie spoko jest ! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 18462 #3689 Napisano 17 Sierpnia 2021 25 minut temu, p.r.p. napisał(-a): Dla mnie mega! Dziękuje za dobre słowo 3 minuty temu, unadarek napisał(-a): spoko chodź ten drugi mógłby być do niego grubszy jak ten pierwszy - ( a moze to tylko te zdjęcie i mi się wydaje) - i drugi za dużo paseczków ma według mnie - jednolity bardziej pasuje - ale ogólnie spoko jest ! Trochę perspektywa przekłamuje, one podobnej grubości są. Może sprawie sobie zulu khaki, widziałem i wygląda godnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #3690 Napisano 17 Sierpnia 2021 nawet spoko podobny wygląda 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 18462 #3691 Napisano 17 Sierpnia 2021 43 minuty temu, unadarek napisał(-a): nawet spoko podobny wygląda 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #3692 Napisano 17 Sierpnia 2021 Przyczepil się taki Citek Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28672 #3693 Napisano 18 Sierpnia 2021 Comiesięczna gimnastyka 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #3694 Napisano 18 Sierpnia 2021 Na skórzanym nylonie od Diloya. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13124 #3695 Napisano 18 Sierpnia 2021 Na skórzanym nylonie od Diloya.Świetnie wygląda. Pasi mu. Wygodny ten pasior? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #3696 Napisano 18 Sierpnia 2021 5 minut temu, p.r.p. napisał(-a): Wygodny ten pasior? Dość wygodny bo zmiekkiej skórki ale nie wygląda na przesadnie trwały - strzępi się przy otworach , zabezpieczenie na bokach już w jednym miejscu pęka tak więc taki se ale czego spodziewać się za trzydzieści kilka złotych. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18804 #3697 Napisano 18 Sierpnia 2021 Mimo ciągle kilku innych zegarków noszony regularnie od 8 miesięcy i gdyby nie działania "osób trzecich" wyglądałby jak nówka sztuka. Warto było zdecydowanie. Najlepiej wydane 7xx pln 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31279 #3698 Napisano 18 Sierpnia 2021 Niby na sprzedaż ale jak gacie zmieniłem to trochę szkoda 🤣 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #3699 Napisano 18 Sierpnia 2021 5 minut temu, eddi87 napisał(-a): Niby na sprzedaż ale jak gacie zmieniłem to trochę szkoda 🤣 nie sprzedawaj jeszcze fajny jest 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #3700 Napisano 18 Sierpnia 2021 24 minuty temu, eddi87 napisał(-a): Niby na sprzedaż ale jak gacie zmieniłem to trochę szkoda 🤣 sprzedaj patelnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach