Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Master Yoda

Nie jest ok , świeckie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bart8

Albo nie jestem "targetem", albo mam specyficzne oprogramowanie, ale... mnie pan Bogusław nie wyskakuje. ;)

Mnie również nie wyskakuje. Pierwszy raz tę reklamę zobaczyłem w poście użytkownika Paweł Bury.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość bart8

Łooo :o  to na forum jest tyle reklam, dopiero teraz zauważyłem po dezaktywowaniu adblocka. Zawsze zastanawiały mnie te dziwne puste pole do góry i po prawej stronie, teraz wiem co tam się znajdowało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki reklamom to forum jest za darmo - oglądam je aby aby móc z niego korzystać 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość bart8

Wywiad z Dariusze Michalczewskim http://natemat.pl/154373,michalczewski-imigranci-to-zastrzyk-swiezej-krwi-dla-polski-skorzystajmy-na-tym-zamiast-sie-bac

cytuj: "Michalczewski: Imigranci to zastrzyk świeżej krwi dla Polski. Skorzystajmy na tym, zamiast się bać"

Myślę sobie co ten człowiek gada, a dzisiaj wszystko stało się jasne, możliwe, że nasz "autorytet" wciągał koks :ph34r:  

http://www.wykop.pl/ramka/3516967/dariusz-michalczewski-zostaje-w-izbie-zatrzyman-bialy-proszek-to-kokaina/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Jasne ;)

attachicon.gifa.png

:D

Chyba tak (jasne), bo ja tego nie widzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzialem ich kilka lat temu w Filharmonii Lubelskiej...

Szkoda....

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wywiad z Dariusze Michalczewskim http://natemat.pl/154373,michalczewski-imigranci-to-zastrzyk-swiezej-krwi-dla-polski-skorzystajmy-na-tym-zamiast-sie-bac

cytuj: "Michalczewski: Imigranci to zastrzyk świeżej krwi dla Polski. Skorzystajmy na tym, zamiast się bać"

Myślę sobie co ten człowiek gada, a dzisiaj wszystko stało się jasne, możliwe, że nasz "autorytet" wciągał koks :ph34r:  

http://www.wykop.pl/ramka/3516967/dariusz-michalczewski-zostaje-w-izbie-zatrzyman-bialy-proszek-to-kokaina/

Michalczeski był świetnym bokserem.

Tureccy muzłumanie o których pisze są cywilizowani w porównaniu z tymi, którzy przybywają z Afryki i Azji aby podbić Europę.

Nie mając wiedzy w tym zakresie niech nie szerzy propagandy, bo Niemcy na własnej skórze przekonują się o różnicy...

Gdyby zamiast Turków mieli takich "emigrantów" jak ci co przybywają to w Niemczech co drugi dzień mieliby takie atrakcje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rick Parfitt, chór Aleksandrowa, George Michael. Co za święta :(

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W zeszłym roku w tym okresie też było wujowo, David Bowie, Scott Weiland, Lemmy Kilmister...tylko Keith Richards jest wieczny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość bart8

Święta i ....po Świętach .

Eee tam, jeszcze jest Sylwester, Nowy Rok i Święto Sześciu Króli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie będzie trzech ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość bart8

U mnie będzie trzech ;)

Rysiek gadał coś o sześciu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie - no jak Rysiek mówi to jest sześciu. Sześciu i koniec.

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć panowie,

moglibyście wrzucić jakieś highlights z forum z mniej więcej ostatnich dwóch miesięcy?  :ph34r:

Nie mam szans się przez to całościowo przebić, a chciałbym być jako tako zorientowany - może Carlito wrócił, Yoda jest adminem, P. Ratyński wstąpił do PIS, Tomek już nie jest z Wrocławia...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć panowie,

moglibyście wrzucić jakieś highlights z forum z mniej więcej ostatnich dwóch miesięcy? :ph34r:

Nie mam szans się przez to całościowo przebić, a chciałbym być jako tako zorientowany - może Carlito wrócił, Yoda jest adminem, P. Ratyński wstąpił do PIS, Tomek już nie jest z Wrocławia...?

W skrócie - Pis wrócił do Wrocławia,

Carlito wstąpił do administracji, Yoda został Tomkiem, a Piotr Ratyński nie jest już na forum.. ;)

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hyhyhy, czyli wszystko po satrymu  B) 

dobrze, że w życiu są pewne stałe, jak np. to forum  :wub:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie nigdy nie przepadałem za Bogusławem Lindą, ale te reklamy na forum sprawiły, że zacząłem go nienawidzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.