tomaliusz 23158 #476 Napisano 21 Kwietnia 2020 Dzięki, myślałem że jeszcze coś ciekawego tam znajdę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #477 Napisano 21 Kwietnia 2020 Ogólnie prospexów w polskich sklepach jakoś mniek się zrobiło... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10230 #478 Napisano 21 Kwietnia 2020 Tak czytam ostatnie wpisy i widzę, że nie tylko ja mam mieszane uczucia związane z kopertą Żółwia. Za to tarcza, w tym konkretnym modelu, jest świetna. 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #479 Napisano 21 Kwietnia 2020 Koperta jest MZ super ergonomiczna. Jest to chyba jedyny zegarek w takim rozmiarze, który posiadam, który nie stwarza jakiegokolwiek dyskomfortu podczas noszenia. Zakres ruchu nadgarstka, nawet przy ciasno zapiętym pasku, nie jest w jakikolwiek sposób ograniczony, nic nie ciśnie, nic się nie wpija. Jedyny mankament - nie każdemu może się podobać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11982 #480 Napisano 21 Kwietnia 2020 Ja trochę tęsknie za swoim żółwiem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #481 Napisano 21 Kwietnia 2020 Fajny jest. Troszkę niecentruje, endlinki mogłyby być lepiej spasowane - to na minus. Na plus tarcza, fajnie się go nosi, klimacik nurkowy jest. Nietoperek zostaje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #482 Napisano 21 Kwietnia 2020 Bardzo fajna wersja.Ile dałeś i gdzie? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #483 Napisano 21 Kwietnia 2020 No Noodles, gratuluję. Super sprzęt! Pokaż dokładnie co Ci tam nie centruje. Ja na swojego jeszcze trochę poczekam, dopiero dziś rano wyjechał kurierem, bo były jakieś problemy z nadaniem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #484 Napisano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) ~1,5k pln u Cerbińskich. Z tego co wiem, to tej referencji już nie produkują.... Ta koperta żółwiowa jest barrdzo fajna. Mam mały nadgar ale za to płaski więc nosi się to wyjątkowo przyjemnie. A co do centrowania to temat wałkowany wiele razy - sztuką jest trafić taki egzemplarz, który jest dobrze scentrowany. Wszystkie, które widziałem nażywo byly kopnięte... na filmikach z recenzjami to samo. Przestałem na to zwracać aż taką uwagę, jakby nie centrował o cały klik to dopiero dyskwalifikacja W moim jest pół kliku chapter ring źle wklejony. Kiedy odbierasz swojego? Wiadomo? Centrowanie na przykładowej recenzji (Bruce Williams): W moim jest lepiej, ten na screenie jest mocniej kopnięty. Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #485 Napisano 21 Kwietnia 2020 Ja swojego odbieram jak dojdzie Dziś rano kurier zabrał z Łodzi i ma trochę ponad 300 km do przejechania, więc znając życie, dojdzie za tydzień :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emiel 1651 #486 Napisano 21 Kwietnia 2020 Hejka, Noodles, gratulacje ładnego żółwika - a nie mówiłem, że jak klapnie na nadgarstku, to będzie siedział wygodnie? Btw. ten Twój to nie jest Batman, on ma chyba nickname wielka dziura czy jakoś tak. Batman ma niebieską wskazówkę, co mi się w nim strasznie podobało. Szkoda, że nie kupiłem, jak była okazja ;/ 0 Ball, Casio, Citizen, Grand Seiko, Longines, Muhle, Orient, Orient Star, Oris, Seiko, Squale, Tissot, Vostok, Zodiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #487 Napisano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) on ma chyba nickname wielka dziura czy jakoś tak...Great blue hole ma inny bezel, inną tarczę, wszystko inne O tak wygląda Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez Lestaf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #488 Napisano 21 Kwietnia 2020 Dlatego Batman to taki Great Blue Hole dla ubogich :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emiel 1651 #489 Napisano 21 Kwietnia 2020 Hejka, owszem, właśnie z tego modelu brałem przykład nickname, jako że Seiko ostatnio klepie te same wersje w różnych liniach (Save the ocean, ninja etc), stąd myślałem, że to po prostu wielka dziura w wydaniu żółwiowym. W takim razie już sam nie wiem co to za zegarek, kol. Noodles (mam na myśli nickname, bo model wiem jaki). Batman to SRP787 (zdjęcie nie moje, kogoś filipińskiego forum zegarkowego). Możecie mnie poprawić, jeśli się mylę, po prostu zapamiętałem tę nazwę, bo kiedyś nosiłem się z zakupem Batmana i głupi olałem sprawę. Poniżej Batman. 0 Ball, Casio, Citizen, Grand Seiko, Longines, Muhle, Orient, Orient Star, Oris, Seiko, Squale, Tissot, Vostok, Zodiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #490 Napisano 21 Kwietnia 2020 Nie kojarzę tej wersji.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emiel 1651 #491 Napisano 21 Kwietnia 2020 Nie kojarzę tej wersji....To jest Batman właśnie...i powstał na długo przed wielką dziurą, dzisiaj już ciężko dostępny, kiedyś mogłem dorwać w normalnej cenie, dzisiaj niestety już tak fajnie nie jest. Na filpińskim forum mówią, że to jest Batman, na watchuseek i tz-uk też SRP787 to Batman...nie wiem kto ma rację w tym wypadku, ale jak nosiłem się z zamiarem kupna 787 parę lat temu, to wtedy też mówiło się na niego Batman. Trochę to pokręcone teraz. 0 Ball, Casio, Citizen, Grand Seiko, Longines, Muhle, Orient, Orient Star, Oris, Seiko, Squale, Tissot, Vostok, Zodiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #492 Napisano 21 Kwietnia 2020 To jest Batman właśnie...i powstał na długo przed wielką dziurą, dzisiaj już ciężko dostępny, kiedyś mogłem dorwać w normalnej cenie, dzisiaj niestety już tak fajnie nie jest. Na filpińskim forum mówią, że to jest Batman, na watchuseek i tz-uk też SRP787 to Batman...nie wiem kto ma rację w tym wypadku, ale jak nosiłem się z zamiarem kupna 787 parę lat temu, to wtedy też mówiło się na niego Batman. Trochę to pokręcone teraz.A ja cały czas byłem przekonany że Batman tudzież Dark Knight to srpc25 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #493 Napisano 21 Kwietnia 2020 Noodles ma Deep Blue 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #494 Napisano 21 Kwietnia 2020 Ok srpc to Dark Knight a 787 to batman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #495 Napisano 21 Kwietnia 2020 Dark Knight = Batman! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #496 Napisano 21 Kwietnia 2020 Już było ale jeszcze wrzucę dla jasności: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #497 Napisano 21 Kwietnia 2020 A jeszcze tak się składa, że miałem MM200 deep blue hole w ręku i tam ten odcień niebieskiego jest bardziej "cyan", wpada w zielony. W turtlesie jest to czerń/granat. Zdecydowanie ciemniejszy odcień 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4338 #498 Napisano 21 Kwietnia 2020 To i ja z moim "tworem" się przywitam tutaj 1 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #499 Napisano 21 Kwietnia 2020 Ło panie, u Ciebie leży zdecydowanie lepiej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #500 Napisano 21 Kwietnia 2020 @pisarWitamy dziadka w pięknym stanie Świetny jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach