Lestaf 452 #501 Napisano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) No i to jest właśnie ten Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez Lestaf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #502 Napisano 21 Kwietnia 2020 Coś on za ładny na dziadka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4349 #503 Napisano 21 Kwietnia 2020 Coś on za ładny na dziadka. Bo to jest jakis modzik, dlatego napisałem, że witam z moim "tworem" Ale co i jak to nie wiem bo to nie ja go składałem. 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emiel 1651 #504 Napisano 21 Kwietnia 2020 SRPB01, cieszy bardziej niż w momencie zakupu. To najczęściej używany przeze mnie diver. Warto wymienić bezel, jeśli ma się problemy z luzami (zawsze można przełożyć oryginalny insert, jeśli ma się taką ochotę, ja wolałem inny). Po wymianie, bezel chodzi jak w Aquisie. 0 Ball, Casio, Citizen, Grand Seiko, Longines, Muhle, Orient, Orient Star, Oris, Seiko, Squale, Tissot, Vostok, Zodiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #505 Napisano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) Doszedł szybciej niż myślałem, ale chyba jest zepsuty bo wszystko się centruje i przylega jak trzeba... Od razu poszedł na pasek, bo bransoleta była za ciasna i muszę dołożyć przynajmniej jedno ogniwo. Powiem tak, to najładniejszy diver jakiego miałem, a kształt koperty to jego największy atut. Edytowane 22 Kwietnia 2020 przez Lestaf 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #506 Napisano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) Gratuluję ... ale ...... bo wszystko się centruje ... Jasne, nie ma takich, chyba że masz podróbkę Pokaż tarcze z bliska centralnie od przodu i zobacz położenie wsk. godz. przy każdym indeksie przy pełnej godzinie Edytowane 22 Kwietnia 2020 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #507 Napisano 22 Kwietnia 2020 Ja tam nic nie widzę,wiec jak coś zauważysz to nie pisz gdzie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #508 Napisano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) Na 6 indeksie delikatnie ring nie centruje ale minimalnie, w sumie niezła sztuka Zagraj dziś w lotka Jeszcze zobacz czy wskazówka godzinowa trafia przy pełnych godz. w indeks Edytowane 22 Kwietnia 2020 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #509 Napisano 22 Kwietnia 2020 Ja nie wiem jak Ty się patrzysz na te zegarki, że widzisz takie rzeczy. Według mnie wszystko centruje jak trzeba. Widocznie wzrok mam do bani 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #510 Napisano 22 Kwietnia 2020 Dobrą sztukę trafiłeś Leataw, tylko delikatnie rozjechana. Niech się dobrze nosi! I pamiętaj, Sla033 Ci niepotrzebny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #511 Napisano 22 Kwietnia 2020 ... Niech się dobrze nosi! Bardzo dobrze się nosi Jest sporo mniejszy od Mako XL, ale nie wydaje mi się za mały jak to było w przypadku SKX007. Poza tym Żółw zjada SKXa na śniadanie w każdym aspekcie, począwszy od wyglądu, skończywszy na werku. 7s26 jest tak beznadziejny, że omijam go od dawna szerokim łukiem. Przesiadka na 4r36 to jak przesiadka z roweru do Poloneza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #512 Napisano 22 Kwietnia 2020 Super sztuka. Nawet można powiedzieć cacy spasowana jak na Seiko a nie mówiłem że żółw to najlepszy pod względem ergonomii noszenia zegar? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #513 Napisano 22 Kwietnia 2020 Nie za bardzo wiem o co chodzi z tą ergonomią noszenia, bo nosi się go normalnie, bez żadnych uwag, podobnie jak większość zegarków. Może trzeba mieć odpowiednio mały nadgarstek, żeby to odczuć, mój do najmniejszych nie należy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #514 Napisano 30 Kwietnia 2020 Polubiły się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #515 Napisano 30 Kwietnia 2020 A dlaczego mojego jeszcze tu nie ma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #516 Napisano 30 Kwietnia 2020 I co mocno spoko ta tarcza, nie? Jakos w great blue hole mi nie podeszla (tam jest bardziej cyan,wpada w zielen) a ta wersja granat/czern jest genialna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #517 Napisano 30 Kwietnia 2020 Piękny sikor! Kto wie, może mój kolejny zakup. Tak się zakochałem w tych zegarkach, że planuję założyć hodowlę żółwi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #518 Napisano 30 Kwietnia 2020 19 minut temu, Noodles napisał: I co mocno spoko ta tarcza, nie? Jakos w great blue hole mi nie podeszla (tam jest bardziej cyan,wpada w zielen) a ta wersja granat/czern jest genialna Potwierdzam, kolor tarczy im się udał, na wkładce bezela też, wygląda trochę jak ceramika 19 minut temu, Lestaf napisał: Piękny sikor! Kto wie, może mój kolejny zakup. Tak się zakochałem w tych zegarkach, że planuję założyć hodowlę żółwi Powodzenia w rozmnażaniu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #519 Napisano 30 Kwietnia 2020 26 minut temu, Noodles napisał: I co mocno spoko ta tarcza, nie? Jakos w great blue hole mi nie podeszla (tam jest bardziej cyan,wpada w zielen) a ta wersja granat/czern jest genialna Fakt. To jeden z najładniejszych żółwików ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #520 Napisano 30 Kwietnia 2020 27 minut temu, Lestaf napisał: Piękny sikor! Kto wie, może mój kolejny zakup. Tak się zakochałem w tych zegarkach, że planuję założyć hodowlę żółwi W razie gdyby jednak czekała nas apokalipsa zombie będzie z czego zupę ugotować ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #521 Napisano 30 Kwietnia 2020 Zapomniałbym - Tomek gratulacje pięknego żółwia. Niech się ponosi chociaż z miesiąc ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #522 Napisano 30 Kwietnia 2020 Tomek, gratuluję nowego Tortoisa* * celowo Tortoise, bo te nasze żółwie, to raczej już lądowe są, a nie morskie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #523 Napisano 1 Maja 2020 (edytowane) W dniu 30.04.2020 o 09:23, Noodles napisał: W razie gdyby jednak czekała nas apokalipsa zombie będzie z czego zupę ugotować ? Brzmi logicznie W takim razie muszę jeszcze dokupić tuńczyka i homara. Edytowane 1 Maja 2020 przez Lestaf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #524 Napisano 1 Maja 2020 Na czas apokalipsy to tylko Tuna Can, masz misję! ;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #525 Napisano 1 Maja 2020 19 minut temu, Noodles napisał: Na czas apokalipsy to tylko Tuna Can, masz misję! Monster też daje radę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach