Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Master Yoda

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Kupię lub wymienię się za taką Seconde (tylko niebieska, resztę już mam)

Ewentualnie trupek z ładną tarczą / sama tarcza.

Mam ciekawe Łucze, Poljoty, Sławy, więc coś się znajdzie dla zainteresowanej osoby.

Info/propozycje proszę na PW.

post-94961-0-42053800-1545847202.jpg

zdjęcie z internetu, żeby było wiadomo, o co chodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię "konstrukcję mosiężną" (ramkę ) do takiej Mołni ( zdjecia zapożyczone od Kolegi z wątku "nasze większe Mołnie") :

Pozdrawiam

Jednak po fakcie stwierdzam, że trzeba szukać kompletnego egzemplarza. Więc jakby co.... to proszę o info (na priv). (zdjęcie na stronie 131)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie kupię złotego męskiego ruska w różowym złocie. Ważne aby stan wizualny koperty był całkiem przyzwoity stan werku ogarnę .

Może komuś zalega w szufladzie.

Oferty na priv

Pozdrawiam

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Kupię lub wymienię się za taką Seconde (tylko niebieska, resztę już mam)

Ewentualnie trupek z ładną tarczą / sama tarcza.

Mam ciekawe Łucze, Poljoty, Sławy, więc coś się znajdzie dla zainteresowanej osoby.

Info/propozycje proszę na PW.

attachicon.gifpobrane.jpg

zdjęcie z internetu, żeby było wiadomo, o co chodzi.

Hejka a co masz ze slaw?

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Kupię kompletny balans lub chociażby samą oś do Mołni "czołgowej" ?   Na mechanizmie nr. 57128 (ale nie wiem co to za numer).

Zegar wygląda tak jak niżej. Obok zdjęcie mechanizmu.

Pozdrawiam

post-44579-0-07455500-1545926727.jpg

post-44579-0-16478400-1545928527_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Kupię kompletny balans lub chociażby samą oś do Mołni "czołgowej" ? Na mechanizmie nr. 57128 (ale nie wiem co to za numer).

Zegar wygląda tak jak niżej. Obok zdjęcie mechanizmu.

Pozdrawiam

Oś z czołgowej

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6701019642

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do sprzedania Raketa którą miałem, sprzedałem, kupiłem, sprzedał, kupiłem z zamiarem zostawienia, ale jednak ją wystawiam :) za dużo zegarków, a szkoda mi jej, bo to jedna z top 3 Raket jakie istnieją.

Stan bdb, co widać na zdjęciach, tarcza równomiernie spatynowana, wszystko w 100% oryginał. Zegarek wymaga przeczyszczenia mechanizmu, ale ja nie mam na to niestety czasu, a żadnemu zegarmistrzowi z moich okolic nie zaufam już na tyle żeby to zrobił.

post-3565-0-94003400-1545981444_thumb.jpg

post-3565-0-37077400-1545981446_thumb.jpg

cena 300zł z wysyłką

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć,

chętnie zakupię dwa zegary :

- Rakietę WT - kolor dowolny, bo nie mam jeszcze żadnej sztuki, więc mogę zacząć od dowolnej barwy tarczy :)

- Slavę Lodówkę w wersji wrzosowej

Obowiązkowo w bardzo dobrych stanach :) Piszcie z ofertami na priv.

Poszukuję również Slavy Lodówki Pandy :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukuję również Slavy Lodówki Pandy :)

Nie tylko Ty nie tylko Ty

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Kupię oryginalne szkło do rakiety UFO / całego złomka z całym szkłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra cena, warto kupić.

Może i dobra, ale tylko jedno zdjęcie w aukcji. Tył koperty i dekiel może być w tragicznym stanie.. do tego sporo negatywów, nawet w pozytywach laska się żali na kiepski stan przesłanego przedmiotu, który de facto otrzymała dopiero po wszczęciu sporu. 

Już dawno bym coś kupił u tego Pana, ale w aukcjach często sprzedaje jeden zegarek, a ma kilka zdjęć różnych modeli i w końcu człowiek nie wie co kupuje  :mellow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i dobra, ale tylko jedno zdjęcie w aukcji. Tył koperty i dekiel może być w tragicznym stanie.. do tego sporo negatywów, nawet w pozytywach laska się żali na kiepski stan przesłanego przedmiotu, który de facto otrzymała dopiero po wszczęciu sporu. 

Już dawno bym coś kupił u tego Pana, ale w aukcjach często sprzedaje jeden zegarek, a ma kilka zdjęć różnych modeli i w końcu człowiek nie wie co kupuje  :mellow:

Zgadzam się. Ja ostatnio kupiłem u niego na dwóch aukcjach i za jedną będzie pozytyw a za drugą negatyw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupowałem u niego dwa razy. Wostoka juniora z błękitną tarczą z kotwicami oraz amfibię sektorówkę. Długi czas oczekiwania na przesyłkę choć nie aż tyle ile podaje w aukcji. Do mnie przesyłka szła mniej więcej tydzień. Jak ma kilka zdjęć zegarków na jednej aukcji to przeważnie jest też większa ilość sztuk i po zakupie trzeba wybrać konkretny model. Tak kupiłem właśnie beczkę sektorówkę. Ale fakt, do momentu otwarcia przesyłki nie byłem do końca pewny jaki zegarek dostanę. :) Podany w allegro telefon niestety jest nieaktywny więc kontakty tylko mailowy. U mnie akurat w obydwu zamówieniach było ok. Sektorówka na pewno będzie potrzebować wizyty u majstra na czyszczenie i smarowanie bo gubi kilka minut dziennie ale z tym akurat trzeba się liczyć kupując w tym wieku zegarek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.