Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Qba.

Hi-Fi stereo

Rekomendowane odpowiedzi

NIE, szkoda na to twojego czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, GostRado napisał(-a):

MBL tak się porównuje. 

Znam gościa z takim zestawem i więcej na niego patrzy niż go słucha. Porównał to kiedyś do odpalania kombajnu żeby zebrać pietruszkę do rosołu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, Burns napisał(-a):

NIE, szkoda na to twojego czasu.

Dzięki!

=> Joie de Vivre <=

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, Burns napisał(-a):

Jak XS ? 

Niestety ale pograły u mnie tylko ok 30 min po czym prawy kanał zamilkł :(  Także dzisiaj je odesłałem do sklepu. 

Jednak jakiś pogląd mam. Ogolnie to jest podobna szkoła dzwięku, myśle że z obydwoma mógłbym żyć.

Arya grają jednak z większą przestrzenia i fajniejszym detalem. Są trochę jaśniejsze od XS ale w żadnym wypadku nie męczą ucha i nie ma w nich "syczenia". Są też zdecydowanie najwygodniejszymi słuchawkami jakie do tej pory miałem , świetnie się ukłądają na mojej głowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Muzzy napisał(-a):

Niestety ale pograły u mnie tylko ok 30 min po czym prawy kanał zamilkł :(  Także dzisiaj je odesłałem do sklepu. 

Jednak jakiś pogląd mam. Ogolnie to jest podobna szkoła dzwięku, myśle że z obydwoma mógłbym żyć.

Arya grają jednak z większą przestrzenia i fajniejszym detalem. Są trochę jaśniejsze od XS ale w żadnym wypadku nie męczą ucha i nie ma w nich "syczenia". Są też zdecydowanie najwygodniejszymi słuchawkami jakie do tej pory miałem , świetnie się ukłądają na mojej głowie.

Szkoła podobna i dużo podobieńst dźwiękowych jest jak w większości produktów Hifiman.

Jeżeli zostawiasz Arye to gratuluję, to są ich pierwsze najtańsze pełnoprawne słuchawki pod względem tego co się rusza w pałąku. Jezeli dałeś jak pisałem w okolicach 2400 to jest to jak za darmo na to co oferują dźwiękowo bo równie dobrze mógłby kosztować 8k.

Oczywiście można taniej jak XS i Anada, kto co woli, tragedii nie będzie.

Arya to też idealny model, żeby zamknąć pogoń za króliczkiem i nie dać się przysłowiowo sfrajerzyć, że za wiecej dostaje się rzeczywiście więcej lub dużo więcej. OK, mają jeszcze jedne zdroworozsądkowy model do zamknięcie rozdziału poszukiwań tj.:HE1000SE (chyba SE bo już nie pamiętam, który wypożyczyłem) oczywiście adekwatnie droższy.

Edytowane przez Burns

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi