oldakson1 0 #4476 Napisano 6 Sierpnia 2013 Ciekawe co Cowell ma jeszcze w szufladce. Na X-Factor i Got Talent zapewne nazbierał inne ładne zegarki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikeb 3 #4477 Napisano 6 Sierpnia 2013 Czy ktoś rozpozna który model PAMa ma Orlando Bloom? 1950 47mm? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RamJet 0 #4478 Napisano 10 Sierpnia 2013 Według mnie- tak - Panerai 1950http://watchesinmovies.info/movies/elizabethtown-2005/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
destro 22 #4479 Napisano 10 Sierpnia 2013 dokładnie pam127 Uploaded with ImageShack.us Rob Lowe to samo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobwoj 22 #4480 Napisano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) Stana Katic (det. Kate Beckett z Castle) i jej Radiomir Panerai Black Seal 45MM PAM00183 G Series Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez bobwoj 0 "Zdziwiło was, panowie, żeście usłyszeli z moich ust słowo "Bóg", lecz zapewniam was, że pojęcie Boga i cześć jaką mam dla niego opieram na podstawach tak pewnych jak prawdy z dziedziny fizyki." - Michael Faraday Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobwoj 22 #4481 Napisano 12 Sierpnia 2013 W serialu Castle widzimy Omegę Speedmaster Professional 0 "Zdziwiło was, panowie, żeście usłyszeli z moich ust słowo "Bóg", lecz zapewniam was, że pojęcie Boga i cześć jaką mam dla niego opieram na podstawach tak pewnych jak prawdy z dziedziny fizyki." - Michael Faraday Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #4482 Napisano 12 Sierpnia 2013 W serialu Castle widzimy Omegę Speedmaster Professional Z tego co pamietam to pamiatka po ojcu 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobwoj 22 #4483 Napisano 12 Sierpnia 2013 Z tego co pamietam to pamiatka po ojcu Dokładnie, ponadto po wybuchu w jej mieszkaniu Castle go znalazł i naprawił. Tak więc Speedy potrafi wiele znieźć. 0 "Zdziwiło was, panowie, żeście usłyszeli z moich ust słowo "Bóg", lecz zapewniam was, że pojęcie Boga i cześć jaką mam dla niego opieram na podstawach tak pewnych jak prawdy z dziedziny fizyki." - Michael Faraday Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #4484 Napisano 12 Sierpnia 2013 Stana Katic (det. Kate Beckett z Castle) i jej Radiomir Panerai Black Seal 45MM PAM00183 G Series Jak Ty na tym zdjęciu zauważyłeś zegarek, to ja nie mam pojęcia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5372 #4485 Napisano 12 Sierpnia 2013 No rzeczywiście nie jest łatwo skupić się na zegarku 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mroovkoyad 0 #4486 Napisano 16 Sierpnia 2013 Co nosi Artur Szpilka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1186 #4487 Napisano 16 Sierpnia 2013 Nie podejrzewam go o wysublimowany gust..Z pewnością nosi nadmuchane "ego" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #4488 Napisano 16 Sierpnia 2013 Na 99% będzie to jakaś znana marka, żeby można było się w towarzystwie pochwalić . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4489 Napisano 16 Sierpnia 2013 Po "gaciach" sądząc to pewnie Armani 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1697 #4490 Napisano 16 Sierpnia 2013 Z daleka Hubloto podobny czyli jest up to date 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oldakson1 0 #4491 Napisano 16 Sierpnia 2013 Mark Webber w Top Gear- Casio G-shock GA-100B-4AER. W odcinku było go dobrze widać. Jeśli ktoś ma lepsze zdjęcie z programu to warto wrzucić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #4492 Napisano 16 Sierpnia 2013 No rzeczywiście nie jest łatwo skupić się na zegarku A to tam jest jakiś zegarek ? . Piękna dziewczyna... trudno oderwać wzrok. Jedak ten Panerai w ogóle do niej nie pasuje. Moim zdaniem lepszy byłby jakiś delikatny i kobiecy JLC albo Vacheron. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #4493 Napisano 16 Sierpnia 2013 Panerai, szczególnie takie wielkie nie pasuje do takich kobiet . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4494 Napisano 16 Sierpnia 2013 A "nasze" koszule im pasują?,też są za duże ,a jak dziewczyny dobrze w nich wyglądają...szczególnie o poranku 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #4495 Napisano 17 Sierpnia 2013 To jest coo innego . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4496 Napisano 17 Sierpnia 2013 E....tam,"babki" lubią duże rzeczy,fajnie jak są to jeszcze zegarki 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #4497 Napisano 17 Sierpnia 2013 A Ty wszędzie o babkach, sprzętach itd itd :D. Kwestia gustu, mi się średnio podoba taka busola na drobnej, kobiecej ręce . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4498 Napisano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) Masz rację-kwestia gustu,mnie się podoba.Co do babek [,choć wiem że to teraz nie modne]są zaraz po zegarkach jeśli chodzi o moje kręgi zainteresowań...... Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 14615 #4499 Napisano 17 Sierpnia 2013 Duże męskie zegarki na pewno nie wyglądają na damskich nadgarstkach elegancko, za to - podobnie jak męskie koszule o poranku - mogą wyglądać bardzo "sexi". A det. Becket ( nie wiem jak Stana) nosi też chyba inne męskie zegarki, choć nigdy się na nich jakoś szczególnie nie skupiałem. PS. Zawsze lepiej Radiomir niż Luminor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 207 #4500 Napisano 18 Sierpnia 2013 Oczywiście gratuluje mu córeczki ale ciekawi mnie co Falcao ma za zegarek. Oczywiście to zupełnie naturalne, że akurat z tej strony córeczki się położył i tak rękę pokazał, prawda? Sama natura 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach