Burns 5064 #5426 Napisano 5 Czerwca 2014 w takim razie henio.w zasługuje na liścia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5445 #5427 Napisano 5 Czerwca 2014 ... +... 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 16744 #5428 Napisano 5 Czerwca 2014 Zdecydowanie :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1141 #5429 Napisano 5 Czerwca 2014 Teraz rozumiem nieporozumienie.Nie zauważyłem, że pojawił się opis zdjęcia, nie wiedziałem kto na nim jest.Natomiast pozostali koledzy już odnosili się do zdjęcia z opisem osoby. Obiecuję, będę bardziej czujny Jednak dalej pozostaje pytanie co ma na ręce Pani Urszula?Rozmiar zegarka, jak na tamte czasy ogromny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość henio.w #5430 Napisano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Ałłłła... ... Zdjęcie było zatytułowane od początku. Kiedy jest się niezalogowanym, widać tytuł, ale nie widać zdjęcia. Po zalogowaniu odwrotnie - jest zdjęcie, ale znika tytuł..Nie wiedziałem że tak będzie, dlatego szybko po cichutku dopisałem do tekstu... . A że kolega tak szybko się zbulwersował... Edytowane 5 Czerwca 2014 przez henio.w 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eldorado9 8 #5431 Napisano 5 Czerwca 2014 (edytowane) kadr z filmu special forces z 2011 roku, Diane Kruger i Mehdi Nebbou Edytowane 5 Czerwca 2014 przez Eldorado9 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 89066 #5432 Napisano 5 Czerwca 2014 Edward Norton 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość henio.w #5433 Napisano 5 Czerwca 2014 Breil Milano 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vlepek #5434 Napisano 7 Czerwca 2014 Cóż, skoro znam już Coil'a, pora na Icon of Coil. Co do współczesnego techno - od dłuższego czasu rzeczywiście jest spora stagnacja, ale ja nie przepadam za uogólnieniami, więc jestem w nich dosyć kiepski. Jako weteran, szukam już teraz niemal wyłącznie wrażeń zaspokajających moje prywatne poczucie estetyki - progresywność brzmieniowa nie jest dla mnie tak ważna, jak kiedy miałem 20 lat mniej. Żeby nie przedłużać off-topic za mocno, a nie odchodzić od muzyki - nawet i mocno syntetycznej, pora na...Laurent'a Garnier!: Mi to wygląda na ….. Nixon dictator 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 89066 #5435 Napisano 7 Czerwca 2014 Faktycznie - to może być to. Dzięki. I kolejna postać: Mick Hucknall 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bezi 0 #5436 Napisano 8 Czerwca 2014 Jakiś Timex? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 5064 #5437 Napisano 8 Czerwca 2014 (edytowane) moje pierwsze skojarzenie było następujące: seiko sportura kinetic 1995niestety pasek nie wpisuje się idealnie w jego konstrukcję, w oryginale na pasku było kilka metalowych blaszek imitujących bransoletę (tylko trzy w górnej części, może zostały zdemontowane z biegiem czasu )... Edytowane 8 Czerwca 2014 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
żwirekwigurek 0 #5438 Napisano 9 Czerwca 2014 możesz mieć rację, charakterystyczne dwie koronki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 89066 #5439 Napisano 9 Czerwca 2014 Ray Winstone, jeden z moich ulubionych aktorów 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5440 Napisano 9 Czerwca 2014 Ray Winstone, jeden z moich ulubionych aktorów Pamietam go z 'Infiltracji" ?:-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 89066 #5441 Napisano 9 Czerwca 2014 Tak, tak - w tym filmie też grał. Moje pierwsze "spotkanie" z panem Winstone'm miało miejsce w serialu - ciekawe, kto go jeszcze pamięta...: http://www.youtube.com/watch?v=-Sywz2SD0hU 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 806 #5442 Napisano 9 Czerwca 2014 Nie skojarzylbym ze to ten sam aktor . Pierwsza seria była świetna. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5443 Napisano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Ja pamietam:-) w tej wersji Robina grał Michael Preed czy jakos tak.....:-) 'Szkarlatny"?:-) Edytowane 9 Czerwca 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #5444 Napisano 9 Czerwca 2014 Dokładnie. Wg mnie najlepsza wersja Robina i do tego zarąbista muzyka w tym serialu była, miód malinka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 89066 #5445 Napisano 9 Czerwca 2014 Tak, tak - w pierwszej serii, Robin Hood'a grał Michael Praed, a w następnej Jason Connery (syn sławniejszego ojca ). A Winstone - tak, jak pisze Cook powyżej - w fenomenalnej (chyba najlepszej w całej serii) roli Szkarłatnego Will'a. W wielu zresztą filmach był najlepszy w obsadzie. Ostatnio przypomniałem sobie kobylasty (195 minut) film o Henryku VIII, w którym grał tytułową rolę - kosmicznie - a poza tym, obsada w całości fantastyczna: David Suchet, Charles Dance, Sean Bean, Helen Bonham-Carter, Mark Strong... Śmietanka brytyjskiego kina... Ale ok, nie rozpisuję się już, bo zamienię ten wątek w filmowy. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gourmet 2 #5446 Napisano 10 Czerwca 2014 Agnieszka Bednarek - Kasza i męskie chrono, koperta krab? 0 Bez komercyjnych www Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eldorado9 8 #5447 Napisano 12 Czerwca 2014 Na ręku Piotra Adamczyka, choć tu widać samą rękę co to za maszyna? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 10 #5448 Napisano 12 Czerwca 2014 Swatch Wysłane z budki telefonicznej 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lotek 25 #5449 Napisano 12 Czerwca 2014 Panowie czy to moze g7900? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lotek 25 #5450 Napisano 13 Czerwca 2014 Nikt??Nic?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach