Master Yoda 2171 #5751 Napisano 14 Sierpnia 2014 Ale o co chodzi?O Nila Rodgersa 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 31757 #5752 Napisano 14 Sierpnia 2014 Gość nawet nie ma zegarka... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 77365 #5753 Napisano 14 Sierpnia 2014 Ale o co chodzi?Skoro sam nie napisałem, co mają na łapkach Ci, których zegarki widać, to pewnie chodzi o to, że może ktoś z forumowiczów jest w stanie coś zasugerować. Ale sprawdzę jeszcze w instrukcji. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4086 #5754 Napisano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Czy ktoś ma może pomysł co nosi Sergio Marchionne, CEO FIATa i Chrysler'a? Kompletnie nie mam pomysłu co to jest: OK wygląda na to że to Meccaniche Veloci Podobny do Mazzuoli Manometro , ale chyba jednak nie to. A tutaj? :-) Audemars Piguet: Chyba lubi zegarki :-) Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 936 #5755 Napisano 14 Sierpnia 2014 Skoro sam nie napisałem, co mają na łapkach Ci, których zegarki widać, to pewnie chodzi o to, że może ktoś z forumowiczów jest w stanie coś zasugerować. Ale sprawdzę jeszcze w instrukcji. No równie dobrze mógłbyś zapytać jakim samochodem przyjechali albo czy farba na murze jest olejna czy biodegradowalna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 31757 #5756 Napisano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Skoro sam nie napisałem, co mają na łapkach Ci, których zegarki widać, to pewnie chodzi o to, że może ktoś z forumowiczów jest w stanie coś zasugerować. Ale sprawdzę jeszcze w instrukcji. Aha.Ale chyba nie o to chodzi . Może zademonstruję: Maria Szarapowa i Tag Heuer. Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 5252 #5757 Napisano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Dubel Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez ASTRAL 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #5758 Napisano 14 Sierpnia 2014 Maria Szarapowa i Tag Heuer. Tag średni ale Maria!!! Właśnie oglądam jej mecz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 77365 #5759 Napisano 14 Sierpnia 2014 No równie dobrze mógłbyś zapytać jakim samochodem przyjechali albo czy farba na murze jest olejna czy biodegradowalna Doprawdy? A niedawno zwracałeś mi uwagę na tematykę tego działu... Aha.Ale chyba nie o to chodzi . Może zademonstruję: Maria Szarapowa i Tag Heuer. Widzisz mój post z Seal'em? Jest tylko troszeczkę, odrobinkę wyżej... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 31757 #5760 Napisano 14 Sierpnia 2014 Tag średni ale Maria!!! Właśnie oglądam jej mecz To może Ana Ivanovic i Rolex. Zegarek o klasę wyżej, Ana z urody również (moim zdaniem) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitzmaker 2 #5761 Napisano 14 Sierpnia 2014 z urody również (moim zdaniem) moim tez 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal112 0 #5762 Napisano 14 Sierpnia 2014 Zauważyłem coś takiego, na ręku pewnego piłkarza z 2 Bundesligi.Ponadto z tym zegarkiem spotkałem się również już kiedyś na watchuseek. Czy ktoś zna model lub firmę która zrobiła ten zegarek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #5763 Napisano 15 Sierpnia 2014 Zauważyłem coś takiego, na ręku pewnego piłkarza z 2 Bundesligi.Ponadto z tym zegarkiem spotkałem się również już kiedyś na watchuseek. Czy ktoś zna model lub firmę która zrobiła ten zegarek?To jest Halios Bluering http://www.watchreport.com/review-of-the-halios-bluering/ 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal112 0 #5764 Napisano 15 Sierpnia 2014 To jest Halios Blueringhttp://www.watchreport.com/review-of-the-halios-bluering/Dzięki za odpowiedź. Czy te zegarki dostępne są gdzieś w Polsce albo za granicą? Bo nic w goglu mi nie znalazło... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #5765 Napisano 15 Sierpnia 2014 Nowe modele strona producenta http://halioswatches.com/tropikss/Stare trzeba szukać np. na WUS. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eldorado9 8 #5766 Napisano 15 Sierpnia 2014 Nicolas Cage w Tokarev 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4020 #5767 Napisano 16 Sierpnia 2014 Hej nie moge znalesc zdjecia na necie, ale moze ktos bedzie wiedzial co nosi Marcin Meller, w Dzien Dobry TVN widze ze ma cos fajnego na reku od dłuzszego czasu ale nie moge skojarzyc co to ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #5768 Napisano 16 Sierpnia 2014 Widziałem u niego jakiegoś skeletona z kopertą w czarnym PVD, ale nie jestem pewien czy to o ten zegarek ci chodzi. To mógł być Epos, albo Aerowatch.Meller lubi zegarki - często widać u niego coś nowego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitzmaker 2 #5769 Napisano 16 Sierpnia 2014 Nicolas Cage w Tokarevogladalem i nie wylapalem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eldorado9 8 #5770 Napisano 16 Sierpnia 2014 No to jeszcze jeden filmowy ... Robin Williams w The Angriest Man In Brooklynbtw: bardzo fajny film... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 207 #5771 Napisano 17 Sierpnia 2014 A co ma na rączce Bożydar Iwanow - dziennikarz sportowy 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość iKrawiec #5772 Napisano 18 Sierpnia 2014 Co ma na łapie Szpilka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1697 #5773 Napisano 18 Sierpnia 2014 Pretenduje do Hublota ale raczej nim nie jest Obstawiam coś z gatunku "modowych" choć chciałbym się mylić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 87062 #5774 Napisano 18 Sierpnia 2014 Bartek taki prosty bokserzyna co mu czyści buty dziewczyna pewnie nie wie co to Hublot 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ponury_Żniwiarz 6 #5775 Napisano 20 Sierpnia 2014 Bartek taki prosty bokserzyna co mu czyści buty dziewczyna pewnie nie wie co to Hublot Zegarek faktycznie podobny do Hublota ale raczej nim nie jest. Prosty czy też nie prosty ale na pewno nie jest sztuczny tak jak reszta "celebrytów" i ma "jaja" wychodząc do ringu i chce coś w życiu osiągnąć. I nie wiem czemu niektórzy sie doczepili do tego czyszczenia butów tak jak by sie na żartach nie znali. A nawet jak by mu czyściła buty to co z tego?Druga sprawa taka że nie musi wiedzieć co to Hublot, bo nie musi się wcale znać na zegarkach a co niektórzy tutaj sie czują chyba jak wyższa inteligencja przez to że mają "zegarkową pasje". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach