Master Yoda 2171 #8501 Napisano 2 Lipca 2016 Sympatyczny pan redaktor Prokop 'znany jest' hmm ze swojej wstrzemiężliwości w wydawaniu pieniędzy, więc nie jestem zdziwiony. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2268 #8502 Napisano 2 Lipca 2016 (edytowane) No bo generalnie ludzie przeciętni, nie miłośnicy zegarków zachowują proporcje, samochód czy mieszkanie to rzeczy umówmy się prawie niezbędne...a zegarek za 30k niekoniecznie, mieszkania nie kupisz za 500-700 złotych, zegarek tak i to nawet automatyczny ;] Naprawdę głupio porównywać zwykłe mieszkanie za 300k, na które ludzie biorą kredyt na 30 lat do luksusowego zegarka, który jest fanaberią i zbytkiem ;] Można też robić jak Archieluxury na youtube, paradować w złotym Subie, siedzieć na bezrobociu i żebrać donacje po 10$ od widzów za recenzje kolekcji ;D Edytowane 2 Lipca 2016 przez Admof 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4025 #8503 Napisano 2 Lipca 2016 No dobra, ale trochę się to co gada w wywiadzie kupy nie trzyma, bo z tego co kojarze to nosil Carrere za prawie 20k... Trochę Pan redaktor chyba sciemnia:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1319 #8504 Napisano 2 Lipca 2016 (edytowane) No dobra, ale trochę się to co gada w wywiadzie kupy nie trzyma, bo z tego co kojarze to nosil Carrere za prawie 20k... Trochę Pan redaktor chyba sciemnia:)Istnieje miejska legenda, ze te Carerre dostal za frajer.Ja osobiscie w to nie wierze Edit. Te Carerre mial od ok 2010r. Wtedy byla sporo tansza niz 20k, ale oczywiscie dla tej dyskusji to bez znaczenia Edytowane 2 Lipca 2016 przez pablo122 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #8505 Napisano 2 Lipca 2016 (edytowane) A ja myślę ,że te Carrere on a Wojewódzki Link a teraz Carrere dostali "za frajer" bo przez okres kiedy je nosili to je notorycznie "obnażali" przed kamerami Edytowane 2 Lipca 2016 przez seiken 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bart8 #8506 Napisano 2 Lipca 2016 Dziękuję Serio nosi Bagelsporta??? Nie wierzę Ja żartowałem z tym bagelsportem, również nie wierzę, że nosiłby czasomierz tej zacnej manufaktury. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79830 #8507 Napisano 2 Lipca 2016 David Paich, muzyk słynnej grupy Toto i kompozytor wielu bardzo znanych piosenek. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 291 #8508 Napisano 2 Lipca 2016 Ten wywiad z Prokopem to takie pierdu pierdu. Szyje też u Zaremby, buty nosi droższe niż te wspomniane 500 zł itd. Ja osobiście uważam go za strasznie fajnego faceta i sam chciałbym móc sobie na to pozwolić. Ale po co ten redaktor takie głupoty pisze? :/ 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70soul 1356 #8509 Napisano 2 Lipca 2016 Ale po co ten redaktor takie głupoty pisze? :/ By go nikt nie chciał okraść ^^ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79830 #8510 Napisano 3 Lipca 2016 Znany aktor, Tom Cruise, kończy właśnie 54 lata. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 685 #8511 Napisano 4 Lipca 2016 (edytowane) Istnieje miejska legenda, ze te Carerre dostal za frajer.Ja osobiscie w to nie wierze Edit. Te Carerre mial od ok 2010r. Wtedy byla sporo tansza niz 20k, ale oczywiscie dla tej dyskusji to bez znaczeniaKiedyś rozmawiałem z bratem Irka od proszków. Na ręku miał bretlinga i powiedział że dostał go od brata. Bo on dużo takich rzeczy dostaje od sponsorów. Zegarki, kiedyś skuter itp itd. Czyli coś jest na rzeczy. Edytowane 4 Lipca 2016 przez mandaryn44 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anger76 76 #8512 Napisano 4 Lipca 2016 Irek od proszków dostał Brajtka od sponsora? Ale o jakich proszkach mówimy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2268 #8513 Napisano 4 Lipca 2016 https://www.youtube.com/watch?v=y4Vulj25duc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #8514 Napisano 4 Lipca 2016 Do prania. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 453 #8515 Napisano 4 Lipca 2016 A już się fajnie zapowiadało... 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bart8 #8516 Napisano 5 Lipca 2016 Piłkarz Grzegorz Krychowiak i jego złota Daytona z brylantami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7365 #8517 Napisano 5 Lipca 2016 (edytowane) Gustowne wdzianko P.S. Fajny ten Bagelsport, tylko czy on faktycznie ma tylko "stainless steel back"?To jest chyba to, co ma M. Prokop. PP Nautilus jest jakby to powiedzieć zbyt dużym zbytkiem Edytowane 5 Lipca 2016 przez Walter_87 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anger76 76 #8518 Napisano 5 Lipca 2016 Krycha ma stylówę, fircyk. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1404 #8519 Napisano 5 Lipca 2016 Fajnie się ubiera. Teraz mieszkając w Paryżu dopiero się rozwinie modowo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79830 #8520 Napisano 5 Lipca 2016 Fajnie się ubiera, ale akurat ta stylizacja, IMO, fatalna. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5774 #8521 Napisano 5 Lipca 2016 Gdybym tak wyskoczył na gminę to bankowo wp.......ol bym wyłapał - no ale u nas wieś to wiadomo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79830 #8522 Napisano 5 Lipca 2016 Wp...ol, tam zaraz wp...ol - może by tylko zwyzywali, góra opluli. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 453 #8523 Napisano 5 Lipca 2016 W robocie też słabo to widzę... 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #8524 Napisano 5 Lipca 2016 Ma szczęście że gra trochę w piłkę...jakby był przeciętnym kopaczem to by mu żyć nie dali.Ale ta Daytona to z tej samej szafy co palto z futrzanym kołnierzem ( ulubione prezesa ;-)Już lepiej było z Navitimerem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esteta 14 #8525 Napisano 5 Lipca 2016 Krycha ma trochę zegarów.I będzie miał pewnie jeszcze więcej. 0 Tisell Klub Polska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach