Pan Igor 35 #801 Napisano 2 Listopada 2008 Może ktoś rozpoznaje zegarek Rubensa (dla nieznających F1, to Ten pierwszy od prawej). Dokładnie ten model: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #802 Napisano 2 Listopada 2008 Wie ktoś moze co mial ostatnio na reku Marcin Meller podczas wizyty u Kuby W ? Tak jakos mi sie rzucil w oczy a niebardzo potrafilem go zidentyfikowac pozdro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojciesze91 0 #803 Napisano 10 Listopada 2008 Właśnie obejrzałem film pt: "Świadectwo".Na jednej ze scen Papież zakłada zegarek, czy ktoś widział co to jest i czy Papież faktycznie miał taki zegarek? 0 Spoglądam na zegarek, lecz nie sprawdzam godziny?Myślę sobie: ?Jurij Gagarin miał takiego gdy leciał w kosmos?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #804 Napisano 10 Listopada 2008 NAsz Papiez nosil zegarek marki Patek Phillip - jaki model, tego niewiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 610 #805 Napisano 10 Listopada 2008 NAsz Papiez nosil zegarek marki Patek Phillip - jaki model, tego niewiem. Ja słyszałem o UN... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #806 Napisano 10 Listopada 2008 NAsz Papiez nosil zegarek marki Patek Phillip - jaki model, tego niewiem.Chyba Patek Philippe Poza tym nasz papież chyba nie nosił PP, tylko Pius XII.Co do naszego papieża to chyba jakubos ma rację:Czym odmierzają czas Jan Kulczyk: Breguet Jolanta Kwaśniewska: Cartier Robert Smoktunowicz: Frank Muller Dorota Soszyńska: Cartier Leszek Miller: IWC Jan Paweł II: Ulysee Nardin Krystyna Janda: Cartier Ryszard Kalisz: Rolex Ryszard Krauze: IWC Aleksander Kwaśniewski: Patek Philippe, Frank Muller, Piaget, Maurice Lacroix Andrzej Olechowski: Cartier Józef Oleksy: IWC Michał Tober: Jaeger-LeCoultre Marek Wagner: Patek Philippe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 12 #807 Napisano 10 Listopada 2008 Ja słyszałem o UN... Ja tez... 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 14 #808 Napisano 10 Listopada 2008 Ja słyszałem o UN... Ja kojarze,że chyba Eberhard,gdzies juz o tym było. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 2 #809 Napisano 10 Listopada 2008 Jan Paweł II nosił wiele zegarków miedzy innymi Omegę, Rolexa, UN... było tego wiele 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Simon 0 #810 Napisano 10 Listopada 2008 Jan Paweł II nosił wiele zegarków miedzy innymi Omegę, Rolexa, UN... było tego wiele Dokładnie - i Patek też w tym towarzystwie był 0 Epos 3369 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #811 Napisano 10 Listopada 2008 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #812 Napisano 10 Listopada 2008 Piotr Kraśko nosi Rolex'a , wydaje mi się ,że jest to Yacht Master ale zdjęcie jest dosyć kiepskie . 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #813 Napisano 10 Listopada 2008 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość solo501 #814 Napisano 10 Listopada 2008 Piotr Kraśko nosi Rolex'a , wydaje mi się ,że jest to Yacht Master ale zdjęcie jest dosyć kiepskie. A nie jest to Tag Formula? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peri 575 #815 Napisano 10 Listopada 2008 Też myślę, że to Tag F1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #816 Napisano 11 Listopada 2008 zdecydowanie na tych fotkach KRasko ma na reku TAG'a F1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #817 Napisano 11 Listopada 2008 dziękuję za czujność , człowiek uczy się cały czas 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr01 0 #818 Napisano 19 Listopada 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #819 Napisano 19 Listopada 2008 Co Nosi Michael Scofield w Prison Break ? Jakiś G-shock ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr01 0 #820 Napisano 19 Listopada 2008 Jakiś G-shock ? No tak, tylko jaki ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 22 #821 Napisano 25 Listopada 2008 Film w artykule http://poboczem.pl/news/powazny-dzwon-clarksona,1216211 jak myslicie co Jeremy ma na lapie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 2 #822 Napisano 25 Listopada 2008 Prawdopodobnie czarną Planet Ocean na pasku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio 10 #823 Napisano 26 Listopada 2008 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio 10 #824 Napisano 26 Listopada 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10843 #825 Napisano 14 Grudnia 2008 No to co to jak nie TAG? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach