nav 11589 #4151 Napisano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) Bylbym bardziej wyrozumialy. Nie wyglada to dobrze, ale mialem podobnie z trzema zegarkami na pasku, pomimo dopasowania, podobny problem nie wystepuje u mnie we przypadku bransolety I gumy. Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez nav 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karagirl 3 #4152 Napisano 5 Kwietnia 2013 Bogatemu wolno;-P 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7336 #4153 Napisano 6 Kwietnia 2013 Oj tam, czepiacie się. Nie wypada, bo co? Po prostu pasek ma trochę luzu i zegarek się przesunął. Mankiety na spinki nie ułatwiają sprawy 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oldakson1 0 #4154 Napisano 7 Kwietnia 2013 Joe Bonamassa poza U-Boat nosi jeszcze TAG Heuer Carrera Calibre Electro Mechanical. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #4155 Napisano 8 Kwietnia 2013 Mam nadzieję że nie było . Przy okazji zagadka , kto to i co nosi ,ewentualnie reklamuje ?? - 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #4156 Napisano 8 Kwietnia 2013 FP Journe Centigraphe. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #4157 Napisano 8 Kwietnia 2013 A pan na zdjęciu to Jean Alesi, były kierowca F1. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pantelejmon 9 #4158 Napisano 8 Kwietnia 2013 Co nosi Ryś "Wykluczony" Kalisz ? Kiedyś pisaliście, że nosi jakiś zegarek-reklamówkę z czasów hiszpańskiej prezydencji w UE (chyba?). Ale teraz to pewnie coś innego. (fot. PAP/T.Gzell cyt. za onet.pl). Chociaż w sumie wygląda podobnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #4159 Napisano 8 Kwietnia 2013 A pan na zdjęciu to Jean Alesi, były kierowca F1. I jeździł między innymi w zespole F1 Mild SEVEN Benetton .Macie obaj z carlito po piwie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #4160 Napisano 10 Kwietnia 2013 To teraz trochę Rolexów. Mel Gibson i GMT pepsi: Lloyd Bridges i SUB: Dustin Hoffman i GMT pepsi: Russell Crowe i SUB: Tom Selleck i GMT pepsi: Jeff Bridges i SUB: Brad Pitt i GMT C: Hugh Laurie i GMT: Keanu Reeves i GMT: RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #4161 Napisano 12 Kwietnia 2013 Ciąg dalszy znanych z Rolexami na nadgarstkach. Jean Claude Van Damme i SUB: Daniel Craig i GMT pepsi: David James Elliot (J.A.G) i SUB: RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 2128 #4162 Napisano 12 Kwietnia 2013 Zdjęcie Melem to z Air America? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4659 #4163 Napisano 12 Kwietnia 2013 teraz wiadomo skąd ta produkcja Rolka w milionach rocznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #4164 Napisano 12 Kwietnia 2013 nie wiem, czy modelki Victoria's Secret znane są, czy znane nie są, ale, że zegarki noszą... 3 razy Daytona... dla zainteresowanych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4659 #4165 Napisano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Po takim wpisie Rolex nie nadąży z produkcją. Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #4166 Napisano 12 Kwietnia 2013 Te rolexy, na bransoletach...do garniturów... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #4167 Napisano 13 Kwietnia 2013 Beckham jeszcze raz... jakiś vintage ROLEX ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #4168 Napisano 13 Kwietnia 2013 Day-date 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antiquarius 938 #4169 Napisano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) nie wiem, czy modelki Victoria's Secret znane są, czy znane nie są, ale, że zegarki noszą... 3 razy Daytona... dla zainteresowanych To bardzo ciekawy model. Może masz więcej tych rolexów? Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez antiquarius.maximus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
de la hoya 2 #4170 Napisano 13 Kwietnia 2013 Wybaczcie pytanie, bo być może na którejś z poprzednich 208 stron padła odpowiedź - chodzi o Daniela Craiga na jednym z powyższych fotek z Rolexem. Czy jest to stare zdjęcie, czy też jako ambasador jest zobligowany do noszenia Omegi tylko w pewnych jasno określonych (pewnie oficjalnych) sytuacjach, a w "wolnym czasie" może śmigać z czym chce? Wiem, że nikt stąd nie ma wglądu w jego kontrakt , ale lekko mnie to zastanawia. 0 Planet Ocean Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #4171 Napisano 13 Kwietnia 2013 A jaki zegarek nosi ten bardziej znany De La Hoya? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drm 4 #4172 Napisano 13 Kwietnia 2013 Beckham jeszcze raz... jakiś vintage ROLEX ? Teraz Beckham został ambasadorem Breitlinga, a więc chyba koniec z Roleksami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #4173 Napisano 13 Kwietnia 2013 nie wiem, czy modelki Victoria's Secret znane są, czy znane nie są, ale, że zegarki noszą... 3 razy Daytona... dla zainteresowanych Kurcze, w ogóle nie zauważyłem, że mają zegarki... Zwłaszcza u tej po prawej zegarek jakis taki niepozorny się wydaje 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #4174 Napisano 13 Kwietnia 2013 Ta po prawej ma ładne dwie koronki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
de la hoya 2 #4175 Napisano 13 Kwietnia 2013 A jaki zegarek nosi ten bardziej znany De La Hoya? Skąd pogląd, że bardziej znany? A tak na poważnie, to ciężko znaleźć sensowne zdjęcie Oscara z czymś na ręce, ale udało mi się. Tyle, że nie wiem, co to, ale na pewno zaraz to ktoś rozgryzie. Uploaded with ImageShack.us 0 Planet Ocean Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach