Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Waldeusz

Co noszą znani ludzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin Prokop ma chyba Nautilusa. Zegarek jest dosyć dobrze widoczny od 24 do 29 s filmu. Link poniźej:

http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/pani-paulina-wygrala-2-500-pln-gratulujemy,205207.html

Dzisiaj rano zostałem przymuszony do oglądania programu śniadaniowego TVN ;) - i chyba faktycznie miał Nautilusa - lub coś baaaaardzo podobnego. 

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wojciech Kilar - Omega

Musi być niewielkim, drobniutkim człowiekiem(oczywiście mówię o fizyczności ;) ) jeśli 2254 u niego wygląda na taki wielki zegar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musi być niewielkim, drobniutkim człowiekiem(oczywiście mówię o fizyczności ;) ) jeśli 2254 u niego wygląda na taki wielki zegar

Jego wielkość jest tak monumentalna jak jego muzyka ( mnie powaliła ścieżka " Dracula ")

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem przyjemność go spotkać. Wielkość nie zawsze znajduje odzwierciedlenie w wyglądzie i tu tak było.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość bart8

Podobnie z zarzutem, ze JK jest kawalerem, ma kota a nie ma konta w banku - i co z tego??!!! Czy posiadanie konta w banku w jakikolwiek sposób wyznacza wartość, czy racjonalizm człowieka?

Dużo osób mysli, że nie ma konta w banku bo jest mało ogarnięty, zacofany w postępie technologicznym a tu chodzi najprawdopodobniej o coś innego. Dzięki temu nic na niego nie mają. Zawsze na takie konto można coś przelać, wziąć kredyt, manipulować. Jak było z Platinim? Czysty jak łza a tu nagle nie wie skąd się wzięły na jego koncie dwa melony franków szwajcarskich-przelew z konta założonego na Bali i zamkniętego po tej transakcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A zaczęło się od pytania o zegarek. :-)

Myślę, że kwarcowy Atlantic pasuje temu politykowi - praktyczny i może też sentymentalny wybór. Czytałem, że Piotrowi Dudzie wypominano przy okazji "afery hotelowej" to, że "ma zegarek za 3 tysiące złotych!".

Tutaj próbka "faktów medialnych" o których pisał kolega ze stolicy Dolnego Śląska (przepraszam za OT)

1f726b29950cc3f9c218aeb73cb58266.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiadając na pytanie "Kto tu zatem jest hipokrytą" spokojnie można napisać, że wszyscy tam zasiadający. :)

Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O i tutaj idealne podsumowanie, tylko określone kręgi mają klapki na oczach i tego nie widzą. Coś na zasadzie widzisz drzazgę w cudzym oku a w swoim nie dostrzegasz całego drzewa pociętego na deski.

"Na pohybel czarnym i czerwonym, na pohybel wszystkim- to jest piękny toast"

:)

Edytowane przez STARUSZEK

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok trzymam za słowo :D

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tutaj cartier tank u Rayana Reynolds

Reynolds nosił również Panerai Luminor Marina 1950.

Miłość jest ślepa.,Dlatego mnie nie dziwi ,że kolega nie dostrzega tego jak groteskową postacią jest jego ukochany polityk., 

Kolega z Nowego Jorku. Propaganda amerykańska z  Applebaum na czele, która twierdzi, że w Polsce mamy narodowy socjalizm, odnosi efekt. Wiadomo skąd Clinton i inni czerpią nadchnienie...

Komiczne jest zaproszenie przez Kongres Kobiet jako gościa honorowego niepłacącego alimentów Kijowskiego.  Komiczne jest również gloryfikowanie KODu, na którego marszach w 1 szeregu ramie w ramie oderwani od koryta  oraz zacofani czyli obrońcy postkomunistycznego układu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mimo OT zaprotestuję: nie wszyscy politycy są cyniczni. Są politycy uważający pełnienie funkcji publicznych jako służbę narodowi. Jarosław Kaczyński, Piotr Naimski, Jan Olszewski czy Antoni Macierewicz nie dorobili się majątku, zaszczytów ani intratnych stanowisk, choć są w Sejmie od 26 lat. Myślicie, że są tam dla własnej przyjemności i sukcesu?

A teraz popatrzcie na fortuny (czy niejasności dotyczących pewnych transakcji, składników majątku) takich polityków jak: Paweł Adamowicz, Sławomir Nowak, Aleksander Kwaśniewski. 

Odnośnie wypowiedzi JK, to sami możecie sprawdzić, policzyć wystąpienia w VII Kadncji. 

http://www.sejm.gov.pl/Sejm7.nsf/wypowiedzi.xsp?id=152&type=A&symbol=WYPOWIEDZI_POSLA

na pewno często mu przerywano. Poza tym, PIS był w opozycji 8 lat, a kwerenda Polityki dotyczyła jedynie ostatniej kadencji.

Przede wszystkim jednak czym innym jest stosowanie uogólnień (jak w wypowiedzi JK), a zupełnie czym innym mówienie, często za granicą o zagrożeniu  demokracji w Polsce. Ja tutaj dostrzegam ogromną różnicę w ciężarze gatunkowym obu tych spraw. Opozycja po prostu straciła trzeźwy osąd sytuacji, może za długo rządzili. Ich wypowiedzi są po prostu śmieszne, a strzelanie z najcięższych, gołosłownych i niepopartych faktami argumentów o totalitaryzmie, przyrównanie do stanu wojennego, po prostu ją totalnie kompromituje. 

I na koniec najważniejsze: ja po prostu zaprotestowałem przeciwko ironicznym, wręcz złośliwym docinkom pod adresem Jarosława Kaczyńskiego. O jego prawości świadczą czyny, a nie wpadki językowe. Na pewno miał możliwość dobrze się ustawić, ale tego nie zrobił.

Edytowane przez Tomek z Wrocławia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Się zaczyna :)

Nie ma jakiegoś forum wielbicieli PiS albo Rydzyka?

Byś se Tomek takie założył?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wchodzimy oczywiście w SKOK, nieopodatkowane pożyczki spłacane stanowiskami itd.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też chętnie za to wypiję.

Na pohybel tego przybytku obłudy.

W sumie czemu nie? Różnica polega na tym, że to prywatny przybytek- nie chcesz nie wchodzisz, nikt nikogo do niczego nie zmusza ustawami, podatkami czy prawem obowiązującym. Masz wybór jednym słowem.

Polityka rządzi się innymi prawami i niestety rządzi krajem i decyduje w dużej mierze o sytuacji obywateli.

Nigdy nie twierdziłem, że poprzednia koalicja rządząca była ok a wręcz przeciwnie ale nie róbcie ze mnie debila pisząc, że teraz to dopiero jest full wypas. Tylko o to bardzo proszę :)

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli ktoś jest w sejmie od 26 lat i nie ma nic to Tomku sam sobie odpowiedz o czym to świadczy.

Do podanych przrz ciebie "dziwnych" bogaczy dorzuć ministra środowiska mającego setki hektarów jak to mówi pól doświadczalnych i 300m2 chacjendę zgłaszaną jako labolatorium.

Spytaj za ile prezes tvp kupił leśniczówkę i kto mu ją sprzedał.

Itp. Itd. w każdej partii i organizacji myślącej ciepło o Polsce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Człowiek prawy zadnej władzy sie nie boi.....tylko bywa często smutny i rozczarowany.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś posprząta ten wątek z OT?

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O Kaczyńskim mozna wiele powiedzie, ale groteskowy? Przeciez to jest czlowiek wokół ktorego kreci sie polityka ostatnich 20 lat. Po 8 latach w opozycji ma swojego prezydenta i wiekszosc w sejmie bez potrzeby robienia koalicji pierwszy raz w historii. Praktycznie rzadzi panstwem jednoosobowo, bo partie w Polszy sa wodzowskie.

To nie jest gosc z mojej bajki, bo jego socjalna wizja panstwa mnie przeraza, ale przymiotnik groteskowy mi tu mocno nie pasuje.

No nie inaczej, niebywały polityczny sukces...PIS można wiele zarzucić, ale przynajmniej nie reprezentują interesów banksterów jak Petru :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi