igory76 42 #1251 Napisano 1 Września 2009 http://watchesinmovies.info/thumbnails.php?album=81 Wydaje mi się że w neiktórych odcinkach miał coś innego postaram się jakieś zdjęcia znaleść.A tak z ciekawości to na tych zdjęciach co to jest? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaczor76 0 #1252 Napisano 1 Września 2009 Wydaje mi się że w neiktórych odcinkach miał coś innego postaram się jakieś zdjęcia znaleść.A tak z ciekawości to na tych zdjęciach co to jest?Każde zdjęcie jest podpisane Bremont ALT1-P 0 Są ludzie, którzy przez całe życie spoglądają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanek 3 #1253 Napisano 10 Września 2009 0 Totalny laik :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #1254 Napisano 16 Września 2009 (edytowane) Edytowane 17 Września 2009 przez michu 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #1255 Napisano 16 Września 2009 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 4 #1256 Napisano 17 Września 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #1257 Napisano 17 Września 2009 (edytowane) Na jego ręce wcale nie wygląda na 60 mm. Bransoletę powinien mieć na prawej ręce. Edytowane 17 Września 2009 przez michu 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MichaelD #1258 Napisano 22 Września 2009 (edytowane) A. Kwaśniewski + Franc Muller + piwo Edytowane 22 Września 2009 przez MichaelD 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iko 618 #1259 Napisano 22 Września 2009 (edytowane) A. Kwaśniewski + Franc Muller + piwo Ciekawe, ze zdjęcia wygląda na kobietę jakąś, przypomina tę od bezów... PozdrawiamIko Edytowane 22 Września 2009 przez Iko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MamCzas 27 #1260 Napisano 24 Września 2009 (edytowane) Nicholas Hayek szef grupy Swatch wsklad ktorej wchodza marki: * Luxe, prestige et haut de gamme o Breguet o Blancpain o Glashütte (Allemagne) o Jaquet Droz o Leon Hatot (France) o Omega o Rado o Longines o Tiffany & Co. * Moyen de gamme o Tissot o Union (Allemagne) o Balmain o Calvin Klein Watches & Jewelry o Hamilton (États-Unis) o Certina o Mido o Endura * Entrée de gamme o Flik Flak o Swatch * popelnilem gafe, prosze o przeniesienie postu do "Kto co nosi - slawni badz znani ludzie" Edytowane 24 Września 2009 przez MamCzas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #1261 Napisano 24 Września 2009 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #1262 Napisano 24 Września 2009 Nie należy zapominać, że pierwszy to ojciec a drugi syn. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #1263 Napisano 25 Września 2009 I po przeniesieniu posta MamCzasa wątek "Co noszą..." zmienił nazwę 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1264 Napisano 25 Września 2009 Kurcze, nie wiem dlaczego tak dziwnie się to połączyło Sorry 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #1265 Napisano 25 Września 2009 Dobra, dobra, specjalnie to zrobiłeś, kryptoreklama SG 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #1266 Napisano 3 Października 2009 Na temat Johna Mayera pisałem już na naszym forum w kontekście noszonych przez niego zegarków. Jak się okazuje, nie jest to żaden niedzielny lub jak kto woli jednorazowy miłośnik czasomierzy, ale gość który naprawdę kocha i kolekcjonuje zegarki. Znalazłem ciekawy artykuł, który Wam polecam... link Mayer ma poczucie humoru i potrafi czasem błysnąć trafnym stwierdzeniem. Powiedział coś takiego... ?A man?s got two shots for jewelry: a wedding ring and a watch. The watch is a lot easier to get on and off than a wedding ring!? Od razu przypomniała mi się dyskusja jak to koledzy na Forum polecali sobie nawzajem patenty jak tu wyjaśnić żonie zakup kolejnego zegarka. Stwierdzono, że najbardziej popularne opcje to zaniżenie faktycznej ceny zegarka lub wmówienie kobiecie, że zakup czasomierza to świetna lokata kapitału . Taki los, trzeba sobie jakoś radzić . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-falkon- 0 #1267 Napisano 8 Października 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Quail #1268 Napisano 8 Października 2009 Witam, bardzo proszę o pomoc czy wie ktoś jaka jest marka zegarka Pani Chylińskiej? (lub może zna jakiś podobny model) Jeszcze kilka ujęć: 1 2 3 4 (lepszych niestety nie udało mi się znaleźć) Z góry dziękuję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 4 #1269 Napisano 9 Października 2009 jakiś bling bling na moje.. zaczęła ostatnio jakieś dziwne piosenki śpiewać to i zegarek ma dziwny.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #1270 Napisano 13 Października 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #1271 Napisano 13 Października 2009 W niedziele ogladalem Msze Sw. kanonizacyjna z Watykanu i tak sie zastanawiam, co nosi Papiez? dosc duzy zloty zegarek na pasku, z jasna, ale nie biala tarcza. Ktos wie? 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwatch 50 #1272 Napisano 14 Października 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2167 #1273 Napisano 14 Października 2009 Corum Admirals Cup GMT ? Indeksy wielkie - chyba flagi i zegarek wielki a do tego całkiem płaski.Moim zdaniem jest to Omega Seamaster Diver lub Bond 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #1274 Napisano 14 Października 2009 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #1275 Napisano 14 Października 2009 Ciekawe czy to Submariner czy Sea-Dweller ?? Swoja droga dużo racji jest w tym co piszesz o naszej piłce...no i MŚ mamy z głowy.Z jednej strony dobrze, bo i nie zasłużyli, i nie trzeba się będzie denerwować i stresować.Z drugiej jednak emocje towarzyszące grze reprezentacji na takim turnieju są bezcenne. P.S. Anglia awansowała = będę miał komu kibicować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach